Şimdi Ara

Nvidia 8600 GT @ Medal of Honor Airborne (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @hakkari11

kardeş konuyu sen hortlatmışın. Nerden geldi aklına bu konuya mesaj yazmak 2 yıl geçmiş aradan.
  • birde iki kere hortlatmış yahu
  • Ya arkadaşlar hortlatmak gibi olmasın ama bu oyunda benim fps yerlerde diyebilirim daha ana menüdeyken kare kare gidiyor nedense halbuki bioshock,crysis fallout 3 bunların hepsini sorunsuz gayet akıcı ve detaylı oynayabiliyorum ama bu airborne'da kasım kasım kasılıyor neden olabilir ???

Sistemim:

İntel pentium D işlemci 2.8 GHz
    Nvidia Winfast 8600 GT
    Kingston 2 GB Ram

• abi yazmiim yazmiim diom da kafayı mı kırdın allasen? konuyu 3.kez hortlatmışın
  • Sana dertmi dostum bu kadar konuyu hortlatmam,bir sıkıntı varsa admin'ler gereğini yapar sana ne oluyor ki ??? Bir derdimiz varki yazıyoruz yardım istiyoruz fikir istiyoruz yardımın dokunmayacaksa kalabalık etme burada yazdıklarınada dikkat et kafayı kırmak bilmemne ben senin kahve ağzıyla sohbet ettiğin arkdaşın değilim hitab etmesini bil önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phaldor -- 8 Eylül 2009; 0:56:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bora_T

Ya arkadaşlar hortlatmak gibi olmasın ama bu oyunda benim fps yerlerde diyebilirim daha ana menüdeyken kare kare gidiyor nedense halbuki bioshock,crysis fallout 3 bunların hepsini sorunsuz gayet akıcı ve detaylı oynayabiliyorum ama bu airborne'da kasım kasım kasılıyor neden olabilir ???

Sistemim:

İntel pentium D işlemci 2.8 GHz
    Nvidia Winfast 8600 GT
    Kingston 2 GB Ram

Oyunu yeniden yüklemek, varsa yamalarını kurmak fayda edebilir.

• Allah rızası için bu oyunun kasma sorununu çözen yokmu ya dünyadaki bütün siteleri gezdim neredeyse bi çözüm bulamadım lütfen yardımcı olun bana.
  • Vay be eski günleri yaad ettim. 4. kez hortlatandan Allah razı olsun.
  • Hızlandı hızlandı, 2011 model ekran kartlarıyla sorunsuz çalışıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.