Şimdi Ara

Nvidia 8600 GT @ Medal of Honor Airborne

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir 8600 GT aldım, sırf eski kartım Medal of Honor Airorne açmadı diye desem yanlış olmaz sanırım. Ancak Medium detaylarda bile bazen "kasıyor" Bu karta sahip olup bu oyunu oynayan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davidofftr -- 15 Eylül 2007; 7:44:09 >

• İşlemci nedir? İşlemciye yüklenen bir oyun bu çünkü.
  • valla ben 1680 x1050 hersey high x1950xt ile oynuyorum
  • Pentium D 2.8
  • İşlemci oyuna ancak yetiyor, Core 2 Duo gibi daha iyi bir işlemciyle kesin daha yüksek fps alırsın.
  • hehe, işlemciyi değiştirmenin zamanı da gelmiş demek :) teşekkürler
  • Yok deve.

PD 2.8 de bir oyun icin yetersizse bırakalim artik bu isleri. Tamam belki C2D den 5-10 FPS daha az alir ama yetmemezlik gibi bir sey söz konusu olamaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: davidofftr

Arkadaşlar yeni bir 8600 GT aldım, sırf eski kartım Medal of Honor Airorne açmadı diye desem yanlış olmaz sanırım. Ancak Medium detaylarda bile bazen "kasıyor" Bu karta sahip olup bu oyunu oynayan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Teşekkürler.

medium ayarlarda hangi çözünürlükte oynuyosun?

nerelerde kasıyo, kaç fps veriyo?

sistemin diğer bileşenleri neler?

yardı yada çözüm isterken daha açıklayıcı bilgiler verirseniz daha iyi olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: EngizLee

Yok deve.

PD 2.8 de bir oyun icin yetersizse bırakalim artik bu isleri. Tamam belki C2D den 5-10 FPS daha az alir ama yetmemezlik gibi bir sey söz konusu olamaz.
    Sektör artık Core 2 Duo'ya odaklanmış durumda. Eski Netburst mimarisi Pentium 4/D işlemcilerin oyunlarda yetersiz kaldığını kabullenmek gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 15 Eylül 2007; 11:10:55 >
  • bazi oyunlar islemciden dolayi kasa biliyor
  • Ben x1650pro yla mediumda 24 fps alıyorum sistem aşağıda yazılı normalmi sizce?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

İşlemci oyuna ancak yetiyor, Core 2 Duo gibi daha iyi bir işlemciyle kesin daha yüksek fps alırsın.

2.8 bundan 5 sene öncenin sistemi kardeş bırakta eskisin şuan onlar ikiye katlandı yani çift çekirdek
  • quote:

Orjinalden alıntı: trulli

quote:

Arkadaşlar yeni bir 8600 GT aldım, sırf eski kartım Medal of Honor Airorne açmadı diye desem yanlış olmaz sanırım. Ancak Medium detaylarda bile bazen "kasıyor" Bu karta sahip olup bu oyunu oynayan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Teşekkürler.

medium ayarlarda hangi çözünürlükte oynuyosun?

nerelerde kasıyo, kaç fps veriyo?

sistemin diğer bileşenleri neler?

yardı yada çözüm isterken daha açıklayıcı bilgiler verirseniz daha iyi olur...

mesajı tekrar okursan sadece ekran kartıyla ilgili bilgi istediğim açık olarak ortada. kart hakkında bilgisi olup sorun yaşanmadığını öğrendikten sonra diğer bileşenleri gözden geçirecektim zaten. Ha forumda ona buna sataşıp post kasıp mutlu olanlardansan buyur devam et. Yine de merak ediyorsan bileşenleri Pentium D 2.8, 2 GB Ram, Nvidia 8600 GT, 500+300+200GB Sata2 disk. Fazla oyun oynayan veya oyuna zamanı olan biri değilim zaten, sadece kaama takıldı bu konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davidofftr -- 15 Eylül 2007; 11:51:33 >

• Kesinlikle karttan değil.İşlemcim amd 3700, bendeki 8600 sonic de de ağır çarpışma sahnelerinde fps 10 a kadar inebiliyor, normal yerlerde fps 60- 70 arası seyrediyor.(oyun full detayda)
  • quote:

Orjinalden alıntı: EngizLee

Yok deve.

5-10Fps derken eğer P4 20-22 fps alıyorsa C2D 26-28 fps alır demektir ki bu büyük bir fark.

Ben P4 630@4 Ghz kullanıyorum ve bazen gerçekten yetersiz kalıyor diyebilirim.
  • galaxy var bende 600/1600 lük 8600gt 1280*1024 herşey full o menüden 30-40 arası alıyorum nadir 2x lere düşüyor
  • 128 bit ekran kartında daha fazlasını bekleyemezsin zaten
  • Bi kaç kişi karta b*k atmak için hazırda bekliyo yine

Sol taraftan sistem tabloma bakabilirsin

1152x864'te bütün grafikler tamamen açık(vsync filan da) , 45-55 fps arası oynuyorum. sadece uçaktan atlarken 30 fps veriyo o kadar ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: COrleone[TUR]

galaxy var bende 600/1600 lük 8600gt 1280*1024 herşey full o menüden 30-40 arası alıyorum nadir 2x lere düşüyor

Bendede aynı karttan var fraps la oyunu test etmedim ama 1024*768 de oynuyorum gayet akıcı ve 30 fps nin üstünde olduğu belli hiç bir yerde kasma yada yavaşlama yok demekki 40-50 fps arası oynuyor olmalıyım ama oyun berbat sadece sorun bu oyundaysa tavsiyem sil gitsin
  • quote:

Pentium D 2.8

işlemcinin yetersiz gelmesinden kaynaklanan bi durum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.