Şimdi Ara

nvidia 8600gs yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar ekran kartınin en son çıkmış olan (beta hariç) driverini yüklemeye çalışıyordum ilk yüklemem sırasında bi hata verdi yükleme başarısız oldu verdiği hata neydi hatırlamıyorum zaten artık o hatayı vermiyor neyse o hatadan sonra bi daha denedim yüklemeyi bu seferde başka bir hata veriyor o da bilgisayarda bulunan işletim sistemi 32 bit değildir bu driver 32 bit içindir falan diye ama benim işletim sistemim vista 32 bit neden böyle bi hata verdi yardımcı olabilir misiniz? yüklemeye çalıştığım driverda bu http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_163.75.html şimdiden teşekkürler...
    SAYGILAR...

• Önce sistemindeki sürücüyü kaldır.Pc yi yeniden başlat ve kurmayı dene.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fetih

Önce sistemindeki sürücüyü kaldır.Pc yi yeniden başlat ve kurmayı dene.

hocam dediğini yaptım gene olmadı.
    daha sonra beta yı da indirdim onuda kurayım dedim o da olmadı. ama ilk hata ile tekrar karşılaştım. o da şöyle;
    The nvidia setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware.Setup will now exit now.
    ikinci hata ise dediğim gibi 32 bit muhabbeti onu da yazayım;
    Setup detected that the operating system in use is not windows vista (32 bit).This program and its associated drivers are designed to run only on windows vista 32 bit.The installation will be terminated.
    iki hata da aynen böyle yalnız hatalar ardı ardına çıkmıyor yüklemeye başladığımda ilk hatayı veriyor yükleme kapanıyor sonra tekrar yüklemede hep ikinci hatayı verip duruyor gene başarısız. ama laptobu aldığımda yanında verildiği driver cd sini takıp nvidia driverini kurduğumda yüklemeyi sorunsuz yapıyor acaba başka neyden olabilir yardım edebilir misiniz???

• arkadaşlar başka sitelerden de indirdim 8600gs driver gene olmadı aynı hataları vermeye devam etti. google da arattığımda başka kişilerde de bu problemin olduğunu gördüm problemin çözülmesi içinde herkes laptopvideo2go.com die bi site adı vermişler siteye tıklıyorum site de şu an erişilemiyor yabancı forumlara da baktım az buçuk ingilizceynen bu kadar oluyor sorunun driver değilde başka bişey den olabileceğini düşündüm artık ne olabilir arkadaşlar fikri olan var mı acep?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.