Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
10.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 18 Temmuz 2023; 20:22:45 >

• burda gpu clock ve shader hızını birden mi arttırdınız yoksa azar azar mı? ben 100mhz bile oc yapsam mavi ekran alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RM36CB

burda gpu clock ve shader hızını birden mi arttırdınız yoksa azar azar mı? ben 100mhz bile oc yapsam mavi ekran alıyorum.

Birden Artırdım Ama Memory Clocku 500Mhz yapınca Ekrandaki Renkler Birine giriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çift Çekirdekli

quote:

burda gpu clock ve shader hızını birden mi arttırdınız yoksa azar azar mı? ben 100mhz bile oc yapsam mavi ekran alıyorum.

Birden Artırdım Ama Memory Clocku 500Mhz yapınca Ekrandaki Renkler Birine giriyor

işletim sisteminiz nedir? kaç bit?
  • quote:

quote:

quote:

işletim sisteminiz nedir? kaç bit?

Windows XP Professional 32-Bit
  • quote:

Windows XP Professional 32-Bit

ben 100mhz bile oc yapamıyorum.renk atması vs oluyor.ekran kartına oc den şu anlık vazgeçtim.iyi araştırıp yapacağım.belkide hiç yapmam.
    kartı yakmak istemiyorum
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    4 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

up

hocam sen bide kalem mod işine girsen bu skorların iki katına yakınını alırsın ben 8600gt ddr2 ekran kartında core clock:999 mhz shader clock:2052 mhz hızlara çıkardım ...tabi ddr2 olduğundan memory clock:495 te kaldı voltaj veremediğim için çok araştırdım ama benim kartın örneklerini bulamadım...internetten araştır 9500gt ye pencil mod diye karşına çıkar bide pencil mod nasıl yapılır diye yazarsan bilgi edine bilirsin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyraz_371

quote:

up

hocam sen bide kalem mod işine girsen bu skorların iki katına yakınını alırsın ben 8600gt ddr2 ekran kartında core clock:999 mhz shader clock:2052 mhz hızlara çıkardım ...tabi ddr2 olduğundan memory clock:495 te kaldı voltaj veremediğim için çok araştırdım ama benim kartın örneklerini bulamadım...internetten araştır 9500gt ye pencil mod diye karşına çıkar bide pencil mod nasıl yapılır diye yazarsan bilgi edine bilirsin....

Pencil Modu Daha önce hiç duymadım ama internetden bir araştırcam
  • quote:

quote:

up

İnternetden Bayağı Araştırdım ama 9500 GT pencil mod ile ilgili birşey bulamadım bu yüzden pencilmod yapmayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 26 Aralık 2011; 8:30:48 >
  • quote:

quote:

quote:

up

İnternetden Bayağı Araştırdım ama 9500 GT pencil mod ile ilgili birşey bulamadım bu yüzden pencilmod yapmayacağım

hocam kendi kartımı araştırırken 9500gt ile ilgili böyle bir çalışma bulmuştum bir bak istersen
    http://translate.google.com.tr/translate?hl=tr&sl=en&tl=tr&u=http%3A%2F%2Fforums.techarena.in%2Foverclocking-computer-modification%2F1147868.htm

• quote:

quote:

quote:

quote:

up

hocam kendi kartımı araştırırken 9500gt ile ilgili böyle bir çalışma bulmuştum bir bak istersen
    http://translate.google.com.tr/translate?hl=tr&sl=en&tl=tr&u=http%3A%2F%2Fforums.techarena.in%2Foverclocking-computer-modification%2F1147868.htm

Saol Dostum Bunu Yarım Sabah Ekran Kartım Üzerinde Yapmaya Çalışacam

• birşey değil umarım işe yarar....sonuçları merak ediyorum:)
  • quote:

birşey değil umarım işe yarar....sonuçları merak ediyorum:)

Dostum Elimde Yeterli Malzeme Olmadığı İçin koyduğun linkdeki şeyi Yapamadım :( İlerde HD5670 Ekran Kartı Almayı Düşünüyorum Kartı Aldığım Zaman Karta Testler Yapacam
  • quote:

Ekran Kartı:ASUS EN9500GT/DI/1GD2/V2

Silinsin

MSI Afterburner Programını Kullanarak Ekran Kartımı OC Yaptım
    Silinsin

Ekran Kartının Standart Hızları
    />

----------------------------------------
    Ekran Kartının OCli Hızları
    />

----------------------------------------
    OC Yapmadan önce Battlefield Bad Company 2yi Highde Oynarken Sorunlar yaşıyordum oyun bazı yerlerde kasıyordu bazende ekran donuyordu ama OCden sonra bu sorunların hepsi düzeldi

OCli
    Silinsin

OCsiz
    Silinsin

Silinsin

sana 8600gts i 9500gt diye satmışlar
    http://forum.donanimhaber.com/m_56020793/tm.htm

• bendede 9500gt var ama marka axle acaba bende sizin gibi oc yapabilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcosman -- 27 Aralık 2011; 23:12:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcosman

bendede 9500gt var ama marka axle acaba bende sizin gibi oc yapabilirmiyim?

Evt Konuyu Biraz İncelersen oc Yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 20 Ocak 2012; 14:41:20 >
  • dostum sen oyunda çatışma olmayan yerlerde fps almışsın bide singlede çatışmalı yerlerden görüntü alda bakalım kaç fps?
  • Efsane kart Bf3 singlede 15fps ile banamısın demedi ikikez bitirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bashibozuk

dostum sen oyunda çatışma olmayan yerlerde fps almışsın bide singlede çatışmalı yerlerden görüntü alda bakalım kaç fps?

Merhaba biraz Hort gibi olacak ama

Singleplayer'de Heart Of Darknees bölümde Kasmalar oluyor.Mutliplayer'da ise Patlamalara yakın olduğumda kasmalar yaşıyorum.Ama onun dışında oyun gayet akıcı bir şekilde oynanıyor.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.