Şimdi Ara

Silinsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
10.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonuçlar güzelmiş. Bios modu denemeni öneririm. Ram hızını da arttırmak gerek bence. 1024x768 çözünürlükte low ayarda multiplayer bile oynarsın. Ben 9600M GS ekran kartıyla oynadım, oc yapmadan 800x600 çözünürlükte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHzgn -- 18 Temmuz 2012; 10:02:59 >
  • 3DMark06 Puanı Eklendi.

Gün İçerisinde BF3 FPS Sonuçları Eklenecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çift Çekirdekli

3DMark06 Puanı Eklendi.

hani nerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: bashibozuk

quote:

3DMark06 Puanı Eklendi.

hani nerde

Bazı Sorunlar oldu Yarın Ekliyecem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

3DMark06 Puanı Eklendi.

hani nerde

dostum bbende 9500 gt kullanıyom heyecanlandım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

3DMark06 Puanı Eklendi.

hani nerde

dostum bbende 9500 gt kullanıyom heyecanlandım

BF3'de 17 Fps aldım Tüm Ayarlar Low'da sadece Texture Qualtiy Medium'da

• MSI Afterburner ile bir yere gidemezsin... RivaTuner Kullan. Hem daha fazla değer sunuyor hemde daha profesyonel. Bu arada Kartının Soğutması iyi eğer mesaj atarsan Core Clock'u 800 yapabiliriz gibi. Ben 450 lik 8500'ü 650 yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LukaŠ

MSI Afterburner ile bir yere gidemezsin... RivaTuner Kullan. Hem daha fazla değer sunuyor hemde daha profesyonel. Bu arada Kartının Soğutması iyi eğer mesaj atarsan Core Clock'u 800 yapabiliriz gibi. Ben 450 lik 8500'ü 650 yaptım.

hocam ben yapıyorum da rivaturnerden diyelim oyunda tam kapıyı açtım tak ekran donuyo renkler karışıyo reset atmam gerekiyor nfd hot pursuitte jammer basıyorum tak gene aynı sorun her zaman olmuyor bazen 5 dk da bazen 1 saatte
  • OC'li ve OC'siz diyerek eklediğiniz resimler olmamış hocam. Bu konuda uzmanlaştım artık, pencil mod olsun hard mod olsun zamanında çok uğraşmıştım OC işiyle.

OC'siz dediğiniz resimde ekranda daha fazla grafik var 23 Kare. OC'li dediğiniz resimde sırf yüksek kare almak için tepeye çıkıp gökyüzüne bakmışşsınız 39 kare almışsınız.

Bu OC işi ne kadar kar ediyor anlayabilmeniz için, öncelikle ekran kartınızın hangi bölümde minumum fps bastığını bulmalısınız. Örnek veriyorum;

15fps'lere düştü diyelim ekran kartı performansı, orda durun fareyi kımıldatmadan oyunu windows tuşu ile aşağıya alın ve kartınıza overclock yapın tekrar oyuna dönün. enfazla 18fps - 25 fps arası bir değere yükselmesi lazm.

sizin verdiğiniz resimdeki gibi 23 fps'ten 39pfs'e fırlaması imkansız o kartın

• Ekran kartının biosunu bana atın, voltajı 2.55V yapayım. Daha fazla oc yaparsınız. Ben 8500gt 512mb ekran kartını öyle kullandım.
    Ekran kartının macununu da yenilemenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHzgn -- 13 Kasım 2012; 22:26:42 >
  • ya bende pentium 4 işlemci 9500 gt ekran kartı var ama

cod 4de düşük ayarlarda bile kasıyor., cod 2 de bile orta ayarlarda kasıyo nerdeyse.

sorun ekran kartındamı işlemcidemi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F3point -- 14 Kasım 2012; 11:24:11 >
  • up

soruma cevap lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurko93

up

soruma cevap lütfen

işlemcidendir hocam aynı ekran kartına sahibim cod 6 da bir ayar ultra iki ayar high di galiba sorunsuz oynuyordum oc li ama.

cod 4 ü bu kartla yüksek ayarda oynatması gerek ben cod 8 i bile bitirebildim hangi ayardı unuttum ama medium üstü olmalıydı.
  • hadi ya

ben lowda bile cod 4 açıyorum ama cok kasılıyo bazı sahnelerde

işlemciden heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurko93

ya bende pentium 4 işlemci 9500 gt ekran kartı var ama

cod 4de düşük ayarlarda bile kasıyor., cod 2 de bile orta ayarlarda kasıyo nerdeyse.

sorun ekran kartındamı işlemcidemi.

çift çekirdek işlemci ve 2 gb ram ile sorunsuz oynarsın, p4 ile kasması normaldir
  • Arkadaşlar bende de 9500 gt 1 GB ekran kartı var.2.2 GHZ AMD 64X2 işlemci var.Crysis'in ilk oyununda en düşük ayarlarda bile kasıyor.Pc'yi kıracam artık.Her oyunda kasıyor.Ekran kartında mı sorun,yoksa işlemcide mi?Ramlerde 2 slot 4 gb.Lütfen bir çözüm önerin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırık Ok

quote:

dostum sen oyunda çatışma olmayan yerlerde fps almışsın bide singlede çatışmalı yerlerden görüntü alda bakalım kaç fps?

Merhaba biraz Hort gibi olacak ama

Singleplayer'de Heart Of Darknees bölümde Kasmalar oluyor.Mutliplayer'da ise Patlamalara yakın olduğumda kasmalar yaşıyorum.Ama onun dışında oyun gayet akıcı bir şekilde oynanıyor.

Merhaba, bende Nvidia 9600GT 2gb 256bit olanından var.Bende bi ara overclock yapıp memoryi 1000, shaderleri 1750 yapmıştım.Bu değerler düşük mü yoksa normal mi?

• beyler ddr2 sistemden ne bekliyorsunuz ki bende de var bir tane athlonx2 + 9500gt. gta4(medium), cod4, blur, dirt3 ve pes13 gibi oyunları oynatıyor, hdmi çıkışı da var daha ne olsun sonuçta 2008 çıkışlı bir kart

3dmark06: 5259http://www.3dmark.com/3dm06/17082915

dx10 destekli diye 3dmark vantageyi hiç denemeyin 0fps aldığı yerler var
  • Silinsin

Uploaded with ImageShack.us

Silinsin

Uploaded with ImageShack.us

benim ekrankartı da aynı zotac nVidia 9500 GT

oc ile en kararlı ayarlar bu yükseltme imkanı yok gibi stok fanlarla anca bu kadar yapabiliyorum.

• yalnız program değerleri birbirini tutmuyor yanıltıcı olabiliyor bu yüzden dikkat etmekte fayda var
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.