Şimdi Ara

NVIDIA 9800 GT İÇİN POWER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar size bi sorum olacaktı, 9800 gt taktım bilgisayar baya bi yavaşladı. intel dual core 2.8 2x 2 gb ram 400w power var neden olabilir

• Sebebi güncel driverlarini kurmadığınız için olabilir.

Ekran kartını 2.El aldıysanız onarım görmüş olabilir vs vs.

Eski bir karttır fakat fena değildir performans olarak.Yinede GTX serisi 460+ bir ekran kartı daha iyi olacaktır.
  • sürücü güncel zannediyorum. 2.el aldım ama sistemde takılıydı 8 çekirdekli bi bilgisayarda
  • karizmatix55 kullanıcısına yanıt
    pc yi bi advence sistem care ile bi tara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tmm akşam tarayıcağım teşekkür ederim. olup veya olmadığını akşama belirtirim
  • şu anda c sürücüsünü boşaltmaya çalışıyorum nerdeyse c nin yarısı kopya çıktı. boşalttıktan sonra tarayacağım. büyük ihtimalle bugün tarayıp c ve d sürücülerini birleştircem. saygılarımla
  • bugün 3. gün hayla birleştiremedi c sürücüsünü cpu 80-90% çalışıyor. nerdeyse anakartı yakacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: karizmatix55

bugün 3. gün hayla birleştiremedi c sürücüsünü cpu 80-90% çalışıyor. nerdeyse anakartı yakacağım

Cevabı kendin vermişsin zaten İşlemciyi o kadar kullanan ne? Yani virüs vb.. olduğu kesin ama ne? Combo fix dene, %90 sorun çözülür.
  • sistemin gerçek 400w vermiyorsa psu değiştirmeni tavsiye ederim. 9800gt elektrik canavarıdır. 80 plus sertifikalı 600w bir psu alırsan seni ilerde kuracağın yeni sistemlerde de idare eder. önerim;
    http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/cooler-master-rs-600-asabl3-eu-rs-600-gx-lite-600w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=63713
  • evet haklısın psu yu değiştirirsem iyi olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.