Şimdi Ara

Nvidia 9800gtx nasıl takılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 9800gtx aldım takdımda ama eksik güç diyor ek güç kablosu mu nevarmış onuda takın dior
    napabilirim bir tanesini takmıştım 2 tane 3ü altta 3 ü üstte siyah giriş yeri var bir tanesini taktım dediğim gibi bu hata geliyor pc çalışıyor ama pc açılırken yada kapanırken böle hata geliyor napabilirim

• psu ne snn
  • anlamadım ama heralde şunu demek istedin pci express onla ilgili sorunum yok ama dediğim gibi güç eksik gelior diyor
  • 2 guc kablosunuda tak
  • ama hangisi işte o kadar bilgim yok tekini taktım dierini bilmiom 4 lü var 6 lı ya giriyor ama onu takıncada pc açılmıyor
  • kasanızın güç kaynağında 6lı güç girişlerinden yoksa dönüştürücü kullanman gerekir ama anladığım kadarıyla eski bir güç kaynağın var ve bence yeni bir tane alman lazım.
  • pc yi daha yeni aldım
  • aslında bir tane var dönüştürücü ama nere takıcam ikiside altılı
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak_fb05

aslında bir tane var dönüştürücü ama nere takıcam ikiside altılı

O dönüştürücü'den 2 adet çıkmadıysa kartın kutusundan ve power Supply'înden oraya uygun 1 kablo çıkmıyorsa o dönüştürücü'den 1 tane daha alman gerekiyor okadar.

2'sinide takmadan o kartı düzgün kullanamazsın hatta teki takılıyken system açıldıında oyuna fln girmesen iyi olur.
  • daha iyi anlamanız için bir kaç resim çektim
    işte bu biri 2 li giriş yeri

buda kitapçıkta yazanlar

artık bi yardımcı olun

• 2 tane hoparlör girişli kablo 1 tanede dediğin kablodan var
  • Aşaıdaki resimde bulunan kabloyla 1 işin yok, anakart üzerinden fln söktüysen yerine tak.

O kablonun 6 pin'lisi yoxa psu dan gelen ve aldıın ekran kartının kutusunda 1 adet dönüştürücü çıktıysa senin yapman gereken 1 tane daha o dönüştürücüden almak ve 2'sinide ekran kartına takmak.

En yakın PC Center'a git ve aşaıda resmi olan yada sendeki dönüştürücü kablosundan 1 adet daha edin ve onuda tak (2 slotta'da o 6 pinli kablo takılı olucak 2 yerden'de elektrik gidicek) kartın normal çalışsın.

Edit :

Yani aşaıdaki resmi bulunan 2 sokete'de elektrik verilmesi gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhanTE -- 6 Temmuz 2009; 21:24:24 >

• 6 pinlik iki girişin ikisine de güç kablosu takman gerekiyor. sen sadece birine takmışsın.
    power'in kaç watt? bildiğim kadarıyla güncel 550 watt üstü powerların büyük çoğunluğu iki adet altı pin güç çıkışı ile geliyor. eğer yoksa resimdeki dönüştürücüyü kullanman gerekecek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.