Nvidia bügün Apple'ı geçerek Microsofttan sonraki İkinci şirket oldu.. Canınızı Sıkmayın AMD Fanboyları Soba gibi işlemcileriniz ve bol mavi ekranlı sistemlerinizle size iyi eğlenceler.. "Umut Fakirin Ekmeğidir" medyascope Nvidia, Apple'ı geçti: Şirketin piyasa değeri 3 trilyon doları aştı - Medyascope https://medyascope.tv/2024/06/06/nvidia-applei-gecti-sirketin-piyasa-degeri-3-trilyon-dolari-asti/ |
Nvidia, Apple’ı Geçti Fakat Hala Türk AMD Fanboyları İnadından Vazgeçmiyor !
-
-
Boşnak böreği sen misin?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Kullanıcıların piyasadaki ve teknolojik alandaki itici güç olan rekabetten rahatsız olmaları enteresan bir durum, bir şekilde bu firmanın sırtından para kazanıyorsanız tamam. :)
Bir de, teknolojiye ve tüketim araçlarına, ürünlere ideolojik yaklaşım için oldukça sığ bir zihin dünyasına sahip olmak gerekir, üzücü.
-
Oyunda fiyat/performans 7800xt veya 7900gre. Profesyonel programlarda, hesaplama işlerinde Nvidia fiyat/performans/yazılım desteği olarak önde. Özellikle 4000 serisinde her 1 teraflops işlem yapma gücü için 800 TL veriliyor. AMD'lerin bellekleri daha fazla. Yani yapay zeka programlarında da çok kötü değiller. Ama yıldızların birbirleri etrafında hareketi incelenecekse nvidia iyidir. Atomların hareketlerinin incelenmesinde de nvidia iyidir. Nvidia'nın diğer olayı da daha az güç çekmesi. AMD yanıyor.
-
fanboy olmak için en büyük olmak mı gerekiyo? o zaman herkes toyotacı olsun, herkes akpli olsun, herkes windowsçu olsun...
-
4 seneyi geçkin süredir 7nm cpu+gpu’lu amd sistem kullanıyorum. Daha 1 defa mavi ekran vermedi. Üstelik her tarafını optimize ettim sistemin. Bunda MSI kalitesi de yok değil tabii.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu elemanı tanıyorum. 20 yıl önce de böyleydi. Dünya değişti,insanlar değişti. Bu hala 20 yıl önceki kafayla takılıyor.
-
Rok tan sonraki en mide bulanfirici bos nak...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Boşnak böreği sen misin?
|
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X