Şimdi Ara

NVİDİA control panel açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Konuyu yanlış yere açtıysam, kusura bakmayın. (DÜZELTİRSENİZ SEVİNİRİM )

Bilgisayara format attım tüm gerekli cd'leri felan yükledim tamam okey, fakat Nvidia GeForce GTX 460 SE ekran kartım bir türlü doğru düzgün driver'ını bulup çalıştıramadım şuan ekran kartı devre dışı ama pc'yi açmayı başarabildim bluescreen felanda aldım Nvidia kullanıcılarının çok konuştuğu "Kod:43" hatası bende de var Yeter artık 5 aydır doğru düzgün oyun oynayamıyorum yardım edecek dostlar düşüncelerinizi bekliyorum

iyi forumlar....

NVİDİA control panel açılmıyor NVİDİA control panel açılmıyor NVİDİA control panel açılmıyor NVİDİA control panel açılmıyor

• Hortlatcam ama lütfen allah rızası için .s
  • driwer kurabiliyor musun yoksa kuruluyo açılmıyormu
  • osmantalhaaslan kullanıcısına yanıt
    Şu soruyu bi cevaplayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmantalhaaslan

driwer kurabiliyor musun yoksa kuruluyo açılmıyormu

Sürücü normal olarak kuruluyor yani sürümünü tam olarak bulabildim ancak işleve geçmiyor, contral panel devreye girmiyor
  • tahminim ekran kartı ile onboard ekran kartı çakışıyo olabilir nvidia sürücüsünü kaldır indirmiş oldugun ekran kartı sürücüsünü degilde eski versiyonlardan birini yükle
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmantalhaaslan

tahminim ekran kartı ile onboard ekran kartı çakışıyo olabilir nvidia sürücüsünü kaldır indirmiş oldugun ekran kartı sürücüsünü degilde eski versiyonlardan birini yükle

Hepsini denedim tüm nvidia arşivini didik didik ettim ss'lerde bile görmüşsündür güvenli modda bir çok sürücü yükledim ama yok kod 43 hatası sürekli devam ediyor .s
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Power Led Driver
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hortlatcam tekrardan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.