Şimdi Ara

Nvidia'dan karşı atak gecikmedi: GeForce GTX 580 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 500Watt derken 1 adet sm ile mi Hatta 220 değil trifaze çalışacakmış
  • * GTX 480 ile benzer TDP değeri

santral
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektro_gadget

quote:

Orijinalden alıntı: TURK SITH

gtx 580 gibi ütopik bir kart bana 3dfx'in batmadan önce çıkartmaya çalıştığı seriyi hatırlattı...

Nvidia ya olan nefretini anlıyorum ama bence vazgeç, nvidia asla batmaz. Olaki batarsa amd de bizi batırır buna emin ol.

niye batmasın, arge giderleri + çoğu mühendis 5000 kişiden fazla çalışanı var, bütün hesaplarını en az %50 pazar payına göre yapıyor, sonuçta rakip firma %90 pazar payı ile domine ediyor.. sonra nvidia bir hata daha yaparak kendi kartlarını satmaya başlıyor, 3dfx'in batışını yakından bilseydin beni anlardın, bu muazzam arge giderlerine 1 seri daha dayanır, o da büyük ihtimalle 28nm olur, onda da çuvallarsa..güle güle nvidia, ya satılır ya batar...
    kimse kalkıp ion tegra tesla cart curt demesin....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elektro_gadget

quote:

gtx 580 gibi ütopik bir kart bana 3dfx'in batmadan önce çıkartmaya çalıştığı seriyi hatırlattı...

Nvidia ya olan nefretini anlıyorum ama bence vazgeç, nvidia asla batmaz. Olaki batarsa amd de bizi batırır buna emin ol.

niye batmasın, arge giderleri + çoğu mühendis 5000 kişiden fazla çalışanı var, bütün hesaplarını en az %50 pazar payına göre yapıyor, sonuçta rakip firma %90 pazar payı ile domine ediyor.. sonra nvidia bir hata daha yaparak kendi kartlarını satmaya başlıyor, 3dfx'in batışını yakından bilseydin beni anlardın, bu muazzam arge giderlerine 1 seri daha dayanır, o da büyük ihtimalle 28nm olur, onda da çuvallarsa..güle güle nvidia, ya satılır ya batar...
    kimse kalkıp ion tegra tesla cart curt demesin....

amd bilmem kaç sene zarar açıklayıp batmadıysa nvidia da batmaz üzme sen tatlı canını. bazıları nvidia batarsa kına yakacak. rekabet ortamı olmasa bu kartlar 3 sene sonra çıkardı.

• Abi adamlar kredi kartı çıkarır gibi ekran kartı çıkartıyor anlamadım ki. Nvidia ile ati kendi aralarında öyle takılıyolar bizde bön bön izliyoruz, üç beş bişi yazıyoruz buralara geçip gidiyoruz işte.

Hayır ortada oyun da yok ilginç olan o. gören de deli dehşet tess. oyunlar geldi yana yakıla gtx 580 hd6990 falan bekliyoruz sanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 16 Ekim 2010; 2:30:24 >
  • Yönetici arkadaşların şu ekran kartı konularını ciddi şekilde takip edip, haber niteliğinde olmayan, konuları anında silmesi gerekiyor, cidden rezalet bir durum haline geldi bu bölüm.
  • bende flaş bi duyum aldım

nvidia gtx5 serisini pas geçip direk gtx680 cıkartıcakmıs yepyeni bir mimari ile

hatta kasımda satışa sunulucakmıs?
  • İşin komik tarafı daha ortada kart yok.6970 Kasımdan önce beklenmiyor.Aralıkta gelse pclabs nvidia aralıkta çıkarabilir demiş.Yani nası habercilik anlayışıdır bu anlamadı.pclabs nvidia ile anlaşmalımıdır nedir artık.Benim kişisel kanaatim ati satışlarını baltalamak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 16 Ekim 2010; 2:55:21 >
  • ekran kartı bölümüne 1buçuk yıldır yani gtx275imi aldığımdan beri uğramıyordum ama görüyorum ki bu bölümde hala hiçbir şey değişmemiş, doğmamış çocuğa don biçme olayları devam etmekte hatta bir level atlanmış söylenti halindeki kartların birbirlerine karşı performans sonuçları bile ortada
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.