Şimdi Ara

Nvidia depoları ağzına kadar doldu: RTX 3000 ekran kartları ucuzlayacak! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
6.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sen haberi okuyup mu bu yorumu yaptın? Yani okuyup da bu yorumu yaptı isen ağır psikolojik sorunların olabilir. Yok okumadıysan önce bir haberi oku, idrak et. Yazılan haberde mantıksız bir durum yok. Piyasada şuanda coin fiyatı düştüğü gibi kartların da mining özelliği kısıtlanıyor artık. Ayrıca 4000 serisi geliyor haberde yazdığı gibi, testler sağda solda dolaşmaya başladı. Millet 4000 serisinin gelmesini bekliyor ekran kartı almak için. Bu durumun olması çok olası zaten.

• Çok uzun zamandır fiyatlar tavandı. Şimdi tavan fiyat yerine normal seviyelere gelecektir.

• Türkiyede hiç bir zaman fiyat düşmez.

• 4000 serisi geldiginde hindistandaki gibi
    Vram uzerinden vergilendirme gelir ins
    4gb vrame 49 usd 6gb 79 8gb 99 12 gb ve üzerine 149 usd vr bellek vergisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt

Pakistandı o ya.

Türkiye'de fiyat düşmez ama sabit kalır,en azından bu seviyelerden alırız kartları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brightlord -- 30 Ağustos 2022; 17:33:57 >
  • Yılana bak yılana... Tıs tıs pıs. Sahi ya Türkiye'de yaşıyorduk. Biran kendimi neyse...

• Bu soruna birçok yerde çözüm yolu bulamadım. Delirtti. Buraya da yazıyorum

MSI GTX 1060 Gaming X ekran kartı, Ryzen 3600 islemci DDR4 3600 MHz bellek ve Ultragear Mp60G 75 Hz DP1.4 HDMI2.0 monitòr kullanıyorum. Sorum ve baş belası sorunum şöyle.

Oyunları acıp oynadîğimda oyuniçi görüntüde bir gariplik var. Şòyle ki normalde oyun oynarken filmsi sinema izler gibi bir duruş görüntü olur hani TV de film izler gibi. Fakat tüm kurduğum oyunlarda düz direkt bir görunüm var. Daha açık anlatayım. 480p 720p veya 1080p bir video izlersiniz YouTube'da; bir de 720p 60 1080p 60'e çekersiniz görüntu bir anda farklîlasir. Işte benim yaşadiğim sorun oyunları oynarken bu 60 değerin verdiği bir görünüm var. Ne keyfi alabiliyorum ne bu konuyu çòzebilmiş değilim. Eski PC imde 4850 kart var aynı monitöre HDMI'dan bağladim mesela NFS Run Crysis 2 açıyorum sorun yok böyle hani filmsi görünüm var tıpki sinema izler gibi. Fakat GTX 1060'ın olduğu yeni PC de açiyorum Crysis 3 Nfspayback Crysis 2, Crysis 2 Remastered, Spiderman Remastered vs farkli. Fakat NFS Run da sorun yok. Crysis 2 ve 3 de mesela düz salt bir görüntü var. Kablo da degiştim orijinal de kullandım. Acaba yeni kartlar mi böyle. Artık çildirtti beni bu durum. Cok insana sordum anlaşılmaz kaldı. DDU yla sürücüleri kaldırdim temiz kurulum yapdım maalesef yine aynı. Tazeleme oranlarını 75hz den 60 ve 59 hz a çekdim . Yine olmadı. Sizce bunun sebebi nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben 1070ti yi 5 senedir kullanıyorum ve daha da en az 2sene daha kullanma niyetim var.

yeni kartlar çıkınca gökgörmedik gibi hemen atlayanlar olmasaydı bu piyasa böyle olmazdı.

kazı çalışması yapanların zaten allah cezasını verdi 

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.