Herkese şimdiden İYİ BAYRAMLAR, EKRAN BELLİ BELİRSİZ DONUYOR, bazen açıldıktan 5 dk sonra bazen hoş geldiniz yazısında, 2- 3 kez aralıklarla recovery yaptım fakat 15 gün geçmeden ekran kartı aynı problemi veriyor, ekran kartını kaldırıp en son sürümü güncelleştiriyorum ama yine de belli süre sonra aynı problem . GARİP olan Restart attıktan sonra düzeliyor fakat akşama ya da bir sonraki açışımda yine donabiliyor, aygıt yöneticisinde o ünlem işareti beliriyor. Nette taradım fakat böyle bir problem olmamış şu ana kadar, genel olarak geçiş problemi bilgisi var hep. Yardımlarınız için şmdiden teşekkürer
Recovery de yapmışsınız, sorun donanımsal olabilir. Bilemiyorum.
windows update'leri tamamen güncellemeye kapatmıştım, bunun etkisi olabilir mi ? ayrıca wd ( western digital ) ses driver hatası alıyorum, herhalde ekran kartıyla pek ilgisi olmayan usb driver olayı bunu tetiklemez ?
quote:
Orijinalden alıntı: worldrock5
windows update'leri tamamen güncellemeye kapatmıştım, bunun etkisi olabilir mi ? ayrıca wd ( western digital ) ses driver hatası alıyorum, herhalde ekran kartıyla pek ilgisi olmayan usb driver olayı bunu tetiklemez ?
WD ile ses driverı arasında bir alaka kuramadım.
Windows güncellemeleri etki etmez.
yine de sağ ol dostm, iyi bayramlar
quote:
Orijinalden alıntı: worldrock5
yine de sağ ol dostm, iyi bayramlar
Rica ederim, sana da iyi bayramlar.
recovery den değilde başka bi dvd den yükleme yap ve ekran kartını kurmadan sistemi biraz kullan bakalım aynı sorunu verecekmi
zaten ekran kartını pc'den kaldırıyorum tüm driverları silerek, yeni donanm bulundu uyarısından öteye gitmiyor, nvidia birşeyle çakışıyor ama çıkaramadım her recovery'den yaklaşık 15 gün sonra bu hata oluyor, o yuzden farklı bi olay var bu işte ama anlamadım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme