Şimdi Ara

nvidia ekran kartı aygıt yöneticisinde görünmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
22.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aygıt yöneticisi>Görüntü bağdaştırıcısı na bakıyorum fakat sadece Intel(R)HD Graphics 4600 'ü görüyorum. Normal GT740m 2gb ekran kartını görmüyor. Ne yapabilirim?
    Driver kurmaya çalıştığımda ise:
     nvidia ekran kartı aygıt yöneticisinde görünmüyor

Bu hatayı alıyorum.

Nasıl çözebilirim?
    notebook windows 8 64 bit 
    gt 740m ekran kartı

Bilgisayarım bu:Tıkla

• mevcut yüklü olan driveri tamamen kaldırıp artı c ye gidip NVİDİA'ya ait bütün dosyaları silin pcyi yeniden başlatın,NVİDİA sitesine gidip güncel driveri indirip tekrar kurdunuzmu.
    eğer buda cözüm olmazsa,anakartın chip setini yükleyip tekrar deneyin.
  • biosu da bi gözden geçir ayar kapalı olabilir.
  • çift ekran kartı mı mevcut dostum ?
  • Uzaktan yardım ile bağnıp bi bakabilirim soruna çözebilirim team viewer kurup açıp pm ile id pass yollayabilirsin bi bakmak gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: er36po

mevcut yüklü olan driveri tamamen kaldırıp artı c ye gidip NVİDİA'ya ait bütün dosyaları silin pcyi yeniden başlatın,NVİDİA sitesine gidip güncel driveri indirip tekrar kurdunuzmu.
    eğer buda cözüm olmazsa,anakartın chip setini yükleyip tekrar deneyin.

Arkadaşında söylediği gibi Chipset driver yüklemesi Anakart üstündeki dahili ve harici bileşenleri teetkleyebilir. Bunu tekrar yüklemeyi dene. Bios'unu default et ve ayarları sakla yeniden başlat.
  • Beyler sorun aynen bendede oldu düzelttim sadece entegre grafik kartının yeni sürümünü güncelleyin(Beninki İntel Hd Graphics 4000) bilgisayarı yeniden başlatın sonra nvidia ekran kartınının setupunu kurun sorun çözülmüştür kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorun bende de mevcut. Çözebildiniz mi ?
  • önce intelin sürücüsünü kurun
  • aynı sorun bendede var hd 4850 görmüyor çözümü yokmu
  • Doğru sürücüyü bulmanız gerekiyor.
    Tam marka model olarak aratın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar üzerinden baya zaman geçmiş fakat benzer bi sıkıntı bende de var şuan.samsung np550p5c-s05tr bilgisayarım var arkadaşımdan satın aldım win8 yüklüydü windows 10 formatı attım.tüm driverları indirdim aygıt yöneticisinde nvidia görünüyordu.sağ altta görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve kurtuldu gibi hata almaya başladım.sonrasında bilgisayarım kapandı açmaya çalıştım ama masaüstü gelmeden kapanıyordu pcyi açtım temizliğini yaptım termal macunu çektim ve pcnin açılmama sorununu çözdüm.pc yi açtığımda aygıt yöneticisinde sadece intel hd 4000 olduğunu gördüm nvidia driverıı kurmaya çalıştım kurulmadı.pc hiç bir şekilde nvidia yı görmüyor.yokmuş gibi davranıyor.yardımcı olabilir misiniz.1 haftadır denemediğim şey kalmadı :(
  • yardımcı olabilecek kimse yok mu arkadaşlar?
  • Dostum sorununu nasıl çözdün bende hala mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorunu bende yasıyorum suanda nvdia ekran kartını ne yaptıysam görmüyor yardımcı olabılecek kısı varmı ?
  • karince K kullanıcısına yanıt
    w10 varsa makinede windowsu güncelle. Güncellemeler bitince büyük olasılı görür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.