Şimdi Ara

Aygıt yöneticisinde HD 7670M gözükmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aygıt yöneticisinde, CPU-Z'de, DxDiag'da ekran kartım gözükmüyor sadece harici ekran kartı gözüküyor. Ekran kartı Driver'ini kendi sitesinden indiriyorum normalde kurarken boyutu 20 MB olmaması gerek ama 20 MB olarak gözüküyor. Aygıt yöneticisinden gizli aygıtları göster yaptığımda yine aynı şekilde gözükmedi sadece Intel HD Graphics 4000 gözüküyor AMD Radeon 7670M hiçbir şekilde gözükmüyor resimlerde gözüktüğü gibi. Önerisi olan yazabilirse çok sevinirim ne olursa denemeye hazırım :)
    not: DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar kurmayı denedim sonuç aynı yine Driver'i kurduğumda 20 MB'lık bir şey yüklüyor ve gözükmüyor.

PC özellikleri: HP Pavilion G6 2204ET Windows10 kurulu, AMD Radeon 7670M, i5 3210M 8 GB RAM.Aygıt yöneticisinde HD 7670M gözükmüyorAygıt yöneticisinde HD 7670M gözükmüyorAygıt yöneticisinde HD 7670M gözükmüyorAygıt yöneticisinde HD 7670M gözükmüyorAygıt yöneticisinde HD 7670M gözükmüyor

• diğer aygıtlar ın altında ne var ekran görüntüsünü koyarmısınız
  • Aygıt yöneticisinde HD 7670M gözükmüyor
  • Hocam driver yüklü değilse otomatik olarak intel hd graphics gösterilir.Resimlerden anladığım kadarı ile siz driverı değil , driverı yüklemek için gereken programı yüklemişsiniz gibi görünüyor.İlgili programdan driver'i de yükleyin.Ayrıca ekran kartı bağlantılarınızı kontrol edin.
    https://www.amd.com/en/support/graphics/amd-radeon-hd/amd-radeon-hd-7000m-series/amd-radeon-hd-7670m#amd_support_driver_list

yukarıdaki siteden ekran kartınıza ait olduğu düşünülen modele ait driver sayfasını doğrulayarak işleminizi yapın.Olmaz ise iobit driver booster gibi programlar ile driver yüklemeyi deneyin.

• Dediğiniz yerden indirdim kurdum resimde gösteriyor 20mblık bir şey buluyor attığınız linkten indirip kurulumu sağladım ama yine olmadı. iobit driver booster denedim malesef bulamadı ve bir kaç tane daha driver bulma programı denedim onlarda başarısız oldu
  • Hocam peki ekran kartının anakarta tam oturduğundan yani sistem bağlantısından emin misiniz?
  • leptop olduğu için eminim sanırım yani bildiğim kadarıyla kablosu vs olmuyor leptopta ki ekran kartlarının
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rorrono R kullanıcısına yanıt
    Şimdi laptop söküp bakıp birleştirmekte öyle herkes kesime hitap eden bir yöntem değil ama
    https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-131

Hocam buradan amd nin otomatik olarak driver bulma programını indirin zaten ekran kartı sisteminize bağlı ise bunu birde amd nin bu programı bulmaya çalışsın.Aklıma ne yazik ki başka bir şey gelmiyor.
  • Teşekkür ederim ilgin için, otomatik driver bulmayı ekran kartı sorunsuz aygıt yöneticisinde göründüğü zamanda denemiştim yine bulamamıştı malesef o pek etki yapmıyor ekran kartını görmüyordu hiç bir şekilde
  • Hocam bios üzerinden devre dışı bırakılabiliyor sanırım ekran kartları. Kulaktan dolma bir bilgi emin değilim, biosa bir bakar mısın? Bulamazsan default ayarlara döndürmeyi dene
  • Authorized kullanıcısına yanıt
    Denedim biosta o ayar malesef yok, default çektim yine aynı şekil düzelmedi malesef
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.