Şimdi Ara

Nvidia Sürücüyü Kurarken Ekran Kararıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Şu an Windows 1703 sürümündeyim. 1607 sürümünden beri bir sorun yaşıyorum. Aslında yeni monitör aldığımdan beri de denilebilir. Şöyle ki; sürücüyü kurarken bildiğiniz gibi ekran gidip gelebiliyor. Ama bende kurulumun ortalarında ekran gidiyor ve monitörü düğmesinden kapayıp açmadan düzelmiyor. Sorun sadece bu. Ekranı açıp kapadığımda sürücü kurulmuş oluyor ve çalışıyor. Ama bu kararma olayını çözemedim. Sizce niye böyle bir şey yapıyor olabilir? HDMI girişini kullanıyorum. Sizce HDMI sinyali sürücüyü kurarken kafayı mı yiyiyor? Nvidia sürücüsünü kurarken böyle bir sorunla karşılaşan var mı? Teşekkür ederim şimdiden.

• Arkadaşlar bugün yeni sürücü çıktı ve onu da kurarken aynı problemi yaşadım. Kurulurken ekran gitti ve düzelmesi için monitörü kapayıp tekrar açtım. Başka yaşayan var mı bu ekran gidip gelmeme sorununu. Arkaplanda her şey çalışıyor. Sadece ekran gidiyor.
  • Sadece kurulumda oluyorsa takmayın derim.
  • Sanırım dediğiniz gibi takmamak en doğrusu. Bi soruna neden olmuyor çünkü. Ama ben bu konularda biraz obsesif olunca, hiçbir şey ters gitmesin istiyorum.
  • Nvidia'da sürücü güncellemesi yaparken genelde sürücü kurulumu esnasında ekrandaki görüntü bir kez gidip geri gelir ve daha devam etmez bu normal olan durumdur fakat görüntü gittikten sonra tekrar geri gelmiyorsa bu normal bir durum değildir.Genel bir sorun olsa sanırım her kurulumda bu tür bir sorunla karşı karşıya kalmamız gerekirdi şu ana kadar bu tarz bir sorunla karşılaşmadım gerçi sorun demekten daha çok nedenini merak ettiren bir durum olduğunu düşünüyorum.Monitörle ilgilide olabilir yada hiç olasılık verilmeyen bir durumdanda oluşabilir.Araştırılması gereken bir duruma benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terminator T-800

Nvidia'da sürücü güncellemesi yaparken genelde sürücü kurulumu esnasında ekrandaki görüntü bir kez gidip geri gelir ve daha devam etmez bu normal olan durumdur fakat görüntü gittikten sonra tekrar geri gelmiyorsa bu normal bir durum değildir.Genel bir sorun olsa sanırım her kurulumda bu tür bir sorunla karşı karşıya kalmamız gerekirdi şu ana kadar bu tarz bir sorunla karşılaşmadım gerçi sorun demekten daha çok nedenini merak ettiren bir durum olduğunu düşünüyorum.Monitörle ilgilide olabilir yada hiç olasılık verilmeyen bir durumdanda oluşabilir.Araştırılması gereken bir duruma benziyor.

Bende bunu merak ediyorum tam olarak ve hala kesin bi cevap alamadım. Bildiğin gidiyor ve manuel olarak monitörü kapayıp açınca geliyor ekran. Bunun otomatik olması gerek. HDMI bağlantısından şüpheliyim ama bilmiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ambarad kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi hocam nedeni hakkında şu an bir çıkarımda bulunamıyorum biraz araştırıp bakmak gerekiyor fakat monitör geçişi sonrası bu sorunu yaşamaya başladıysanız bu durumda monitöründe sorunun nedeni olması konusunda incelenmesi öncelikli olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terminator T-800

Dediğim gibi hocam nedeni hakkında şu an bir çıkarımda bulunamıyorum biraz araştırıp bakmak gerekiyor fakat monitör geçişi sonrası bu sorunu yaşamaya başladıysanız bu durumda monitöründe sorunun nedeni olması konusunda incelenmesi öncelikli olabilir.

Aynen monitörden önce böyle birşey yoktu. Kullandığım monitör Asus VP247H hocam. Şimdi Asus'un sitesinden baktım belki sürücüsü falan vardır diye. Varmış hakikaten. İndirip kurdum Aygıt Yöneticisi'nden. Önceden Genel PnP Monitör diye görünüyordu. Şimdi Asus VP247 (Ortak sürücü) olarak gözüküyor adı. Belki çözüm olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.