Elimde iki adet Leadtek 8800gt var ve diğerinin bios sürümü farklı olduğu için sli yapamıyorum... Beyler 2 gündür Nvidia Ekran kartı Bios Güncellemesi nasıl yapılır diye aramaktan iflahım kesildi... ms-dos boot diskini diskete yazdırıp sonradan içinede nvsflash, CWSDPMI ve bios rom unu atın açılışta disketten boot edin diyor ama bu devirde ne disk var nede disket sürücüsü ayrıca windows 7 den ms-dos başlangıç disketi nasıl oluşturtucam.. Usb den yap derseniz usb yi görmüyor makina onuda denedim sadece dvdrom üzerinden boot edebiliyorum...
Direkt windows üzerinden bios update yapabileceğim bir program yada gerekli dosyaları bulabileceğim link atarsanız çok sevinirim..
Yardımınıza muhtacım beyler kafa kalmadı bende...
senin ihtiyacın olan tek şey win98 cd si birde flasdisk ms-dos kipine ancak böyle gecersin...
xp de msn-dos kipine geçebiliyormuyduk? geçiyorsak dvd-writer ı görür mü?
xp de gecemezsin ama şöyle bir yöntem var
1-sanal flopy programı var onu indir 2-sanal flopy diske ms-dos dosyalarını kopyala 3-neroda başlangıc diski diye yazdır 4-cd den bot et her şey tamam...
dosyaları flash diske at pc yi yeniden başlatınca flash diskin takılı olacak rom atabilmen için...
quote:
Orijinalden alıntı: Universal Bilgisayar
xp de gecemezsin ama şöyle bir yöntem var
1-sanal flopy programı var onu indir 2-sanal flopy diske ms-dos dosyalarını kopyala 3-neroda başlangıc diski diye yazdır 4-cd den bot et her şey tamam...
dosyaları flash diske at pc yi yeniden başlatınca flash diskin takılı olacak rom atabilmen için...
1.hocam bunu windows 7 de yapabilirmiyim? 2.biraz daha detaylandırabilirsen çok sevinirim.. (3. hocam direkt windows üzerinden bios upload edebileceğim bir program yokmudur?? )
tamam halolmuştur hocam anakart üzerinden usb flash ile yaptk..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme