Şimdi Ara

Nvidia Ekran Kartı Görünmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar , Msi Ge 70 kullanıyorum , ekran kartım GeForce gtx 765 m sorunum şu: nvidia geforce un son uptade tini yükledikten sonra benden yeniden başlatmamı istedi , bende ''daha sonra yap'' seçeneğini seçtim .
    sonra unuttum tabi internette takıldım biraz ve Pes 2015 i açtım ve internette araştırdıgım kadarıyla bilgisayar başka ekran kartına geçti , şimdi masaüstünde sağ tıkladıgımda nvidia ekran kartı falan gözükmüyor aygıt yöneticisinde de yok , son sürümünü nvdianın sitesinden indirdim ''bilgisayarınızda böyle bir donanım bulunamadı'' seçeneğiyle karşılaşıyorum . Biostan falanda pek anlamam . oyun oynayamıyorum haliyle . Makineye 2-3 restart attım ama nafile Nvidia gözükmüyor kesinlikle
    Tekrar Nvidiayı nasıl kurarım , şimdiden teşekkürler.

• Güvenli mod,a girersin,Revo Uninstaller ile geliştirilmiş seçeneği ile tüm nvidia yazılımını kaldırırsın sonra yeniden başlatıp sıfırdan en sondan bir önceki sürücüyü kurarsın.

Bir başka seçenekte şu olabilir,bilgisayarında dosyalarını yedeklersin ve Recovery yaparsın sistem tertemiz olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yilmaz976 kullanıcısına yanıt
    Ben şu an standart vga grafik bağdaştırıcısı ekran kartını kullanıyorum makineyi açabiliyorum revo uninstaller ı indirdim ama tüm nvidia yazılımını nasıl siliceğimi bulamadım.
  • başka bir cevabı olan var mı ?
  • honourdad H kullanıcısına yanıt
    Revo Uninstaller İle Kalıntısız Program Silmek!

https://www.youtube.com/watch?v=bDdMa-cMLGc
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.