Şimdi Ara

NVIDIA EKRAN KARTI SORUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler nvidia grafik işlemciyle çalıştır pasif olarak gözüküyor ve herhangı bır uygulamayı nvidia ile acmak istedigimde sadece entegre olan intel ekran kartı ıle calıstııyor.Bunu nasıl düzeltebilirim.Teşekkürler şimdiden

• Driveri kurulu değildi hangi modelse onun driverlarını bulun internetten önce entegreyi sonrada nvidiayı indirin deneyin olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Telvis

Driveri kurulu değildi hangi modelse onun driverlarını bulun internetten önce entegreyi sonrada nvidiayı indirin deneyin olması lazım

Hocam yeni update ettim ve son sürümde şu anda hıc bır programı secemıyorum pasif kaliyor oyle  NVIDIA EKRAN KARTI SORUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkshn -- 30 Nisan 2014; 12:57:57 >

• Makinayı formatlayıp bütün driverlarını kurun deneyin bakalım tekrardan görmez ise yerinden çıkmış olma ihtimali söz konusudur o zamanda servis yolu göründü demektir ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Telvis

Makinayı formatlayıp bütün driverlarını kurun deneyin bakalım tekrardan görmez ise yerinden çıkmış olma ihtimali söz konusudur o zamanda servis yolu göründü demektir ...

Format attım daha doğrusu olmadı ama herhalde dediğiniz gibi servise götürsem iyi olacak. çok teşekkür ederim yardımlarınız için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Ekran kartı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.