Beyler nvidia grafik işlemciyle çalıştır pasif olarak gözüküyor ve herhangı bır uygulamayı nvidia ile acmak istedigimde sadece entegre olan intel ekran kartı ıle calıstııyor.Bunu nasıl düzeltebilirim.Teşekkürler şimdiden
Driveri kurulu değildi hangi modelse onun driverlarını bulun internetten önce entegreyi sonrada nvidiayı indirin deneyin olması lazım
quote:
Orijinalden alıntı: Telvis
Driveri kurulu değildi hangi modelse onun driverlarını bulun internetten önce entegreyi sonrada nvidiayı indirin deneyin olması lazım
Hocam yeni update ettim ve son sürümde şu anda hıc bır programı secemıyorum pasif kaliyor oyle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkshn -- 30 Nisan 2014; 12:57:57 >
Makinayı formatlayıp bütün driverlarını kurun deneyin bakalım tekrardan görmez ise yerinden çıkmış olma ihtimali söz konusudur o zamanda servis yolu göründü demektir ...
quote:
Orijinalden alıntı: Telvis
Makinayı formatlayıp bütün driverlarını kurun deneyin bakalım tekrardan görmez ise yerinden çıkmış olma ihtimali söz konusudur o zamanda servis yolu göründü demektir ...
Format attım daha doğrusu olmadı ama herhalde dediğiniz gibi servise götürsem iyi olacak. çok teşekkür ederim yardımlarınız için