Bildirim
ekran kartı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Nasıl üçgenler arkadaşım bir ekran görüntüsü koyarsan daha çok yardım edebiliriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korauf -- 21 Eylül 2007; 16:36:51 > -
nvidianın en son sürücüsünü yükleyip denedin mi ??? -
selam
ben bu konularda biraz yetersizim
resimleri bmp uzantısında kayıt edebildim
nasıl gif yada jpg çevirebilirim
saygılar -
quote:
Orjinalden alıntı: gti1
selam
ben bu konularda biraz yetersizim
resimleri bmp uzantısında kayıt edebildim
nasıl gif yada jpg çevirebilirim
saygılar
hiç bişe yapamıyorsan paint ile farklı kaydet seç dosya adının altından JPG seç öyle kaydet -
saol -
şimdide dosya büyük -
işte budur
-
selam arkadaşım
bu görüntülere göre ekran kartının ram lerinde sorun olabilir.
her oyunda bunu yapıyormu. birde ekran kartının sıcaklığına bakıp bir yazsan sıcaklıkla ilgili bir problem varmı yokmu görürüz. -
wahit kardeş ben gti1 işte sana resimler
şimdi sıcaklık değerlerinide yolluyorum
-
buda oyundaki hali
-
bu sıcaklıklara göre sistemi tehdit eden bir sıcaklık sorunun yok. ama bunlardan hangisi ekran kartınınki
sana daha önce söylediğim ati tool u (0.26 veya 0.27 sürümü) yükleyebildinmi? eğer yüklediysen onda sadece ekran kartının sıcaklığını göreceksin ve solda ''scan for artifact'' var. oraya bastığında ekran kartına yük bindirerek grafik testi yapacak. birkaç dakika boyunca bu testi yap. bu sırada sıcaklıkları sürekli kontrol edebilirsin. acaba maksimum nekadar oluyor. -
cevab görünmüyor
çoğu oyunda yapıyor ama genelde ubisoftun oyunlarında
EA da çok az bozulma oluyor -
bence kartı aldığım bilgisayarcı arkadaş takarken kısa devre yaptırdı
çünkü yanında idim bandozlama giriodu bilgisayara -
birde yeni driver yüklemeyi denesene. linki aşağıda windows xp kullandığını düşünerek bunu veriyorum.
http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_162.18.html
bu yeni sürücüyü indir.
ve şu an bilgisayarında bulunan sürücüyü aşağıdaki şekilde sil. sildikten sonra yukarıdaki linkten indirdiğin yeni sürücüyü kur. eğer bu fayda etmezse ve sıcaklıkla ilgilide bir sorun yoksa ekran kartının ram leri hakkın rahmetine kavuşmuş demektir.
masaüstüne sağ tıkla - -> özellikler seç
-
indirmiştim zaten
direk setupundan mı yükliim -
kendi mevcut sürücünü kaldır. bilgisayarı yeniden başlat ve yeni sürücüyü setuptan kur. sonra tekrar yeniden başlat. -
evet yaptım ve yine aynı
senin anlıycan kert naneyi yemiş
hemde aldığım günden beri
burdaki teknolojix kapattı ben şimdi bunu kimin kafasına atim
daha sıfırdan yaktılar kartı
alcaz yenisini
saol çok emeğin geçti yorduk seni
değerli bir insansın
çok teşekkür ederim
saygılar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X