Hayırlı akşamlar. Son zamanlarda ilginç bir durum ile uğraşıyorum. Fıfa 16 oyunu oynamaya başladım (orijinal). Bir gün bilgisayarı açtım baktım oyun deli gibi kasıyor noldu falan filan düşünürken aygıt yöneticisine girdim ve Nvidia nın yanında sarı ünlem var. Olay burada ilginçleşiyor. Lenovo Y700 kullanıyorum Intel HD Graphics 530 ve Nvidia GTX 960M optimus ekran kartı var. Geforce Experience adlı bir uygulamayı indirdim Nvidia nın sitesinden. Driver varmış kurdum , güzel çalıştı oynadım falan. Sonra ertesi gün bir baktım sarı ünlem yine var ve geforce experience'teki güncelleme sanki hiç kurulmamış gibi kurmam için orda duruyor. Kurdum oynadım falan. Ertesi gün yine baktım aynı şey oldu. Nvidia sürekli sarı ünlemli duruyor aygıt yöneticisinde. Her oyun oynayacağım zaman girip yeniden kuruyorum driverı. Ne yapmalıyım ?
Aygıt yöneticisinde gtx960m in driverini ve nvidia in programını kaldırın bilgisayarı yeniden başlatın nvidinin uygulamasını yeniden indirin düzelir sorun
teşekkürler hocam. konuyu açtıktan sonra nvidia nın her şeyini silip bir önceki yazılımı yükledim sorun çözüldü.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme