Şimdi Ara

[NVIDIA G-Sync] Ana Konu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
688
Cevap
21
Favori
33.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yani bu demek oluyor ki bu parçaya ihtiyacı olanlar uyumlu ve çok pahalı monitörler alıcaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başarılı bir adım atmışlar. Fakat sadece 120hz monitörlerde olmaz umarım.

Birde bu çip ısınmayacakmı? monitöerlerde fan görmemiz yakındır

• Benim anladigim kadariyla artik oyun oynarken monitorde hz secmemize gerek kalmicak. 144 hz monitor varsa ve ekran karti 95 fps verebiliyorsa monitordeki cip monitoru 95 hz de calisiyormus gibi yapicak(?) surekli anlik olarak monitorun hz fps ye gore degisicek galiba. Fps nin 60 tan 45 gibi degerlere duserkenki o goruntunun agirlasmasini hissetmicez galiba(?) dogru anlamis miyim acaba?

Bi de g-sync simdilik sadece display porttan desteklenicekmis yaziya gore.

• quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

bana hbao+ gibi resimlerde bile zor görebileceğimiz bir fark olacakmış hissi veriyor ama bakalım
    bence biraz zorlama bir şey olmuş yani daha güzel fikirler gelebilirdi sanki
    zaten 144hz monitörü olan adam v-sync açmıyor ve kesilme olmuyor en azından ben vg248qe de hissetmedim ki 60fps nin altını hisseden ben

Nvidia ne yapsa asla ama asla memnun olmayacaksınız. Dev ekran üreticileri destekliyorsa demek ki böyle bir cihazla çözmek lazımmış demek aklınıza gelmiyor. 2 gün sonra amd den aynı hamleyi görürseniz ne diyeceksniz? Yazılımla çözülebilecek olsa çoktan çözerlerdi.
  • Harika bir teknoloji.

Eğer bunu 1440p bir monitöre koyarlar ise kendi Dell U2713HM mi satıyorum ve bundan alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rezes

LINK nVidia

[NVIDIA G-Sync] Ana Konu

• şimdi arkadaşlar bu teknoloji Allah aşkına tam ihtiyacımız olan teknoloji mi?
    tabii görünce anlayacağız ne fark yaratacak ama şöyle düşünün ben 60hz monitörden 144 e geçince farkı hissettim hem de baya ama bu teknoloji yani bilemiyorum da ben görüntü sorunu yaşamıyorum ne bf4 de ne de başka bir oyunda vg248qe ile
    ama derseniz ki 60hz monitörlerde akıcılık konusunda farklılık yaratılacak ona bir şey demem o gerçekten güzel olabilir ama görünen o ki sadece ara hzler konumlandırılmış ve fps durumuna göre bu hzler ayarlanacak yanlış mıyım? yanlışım varsa düzeltin
    bana göre mantle da arkasına dice gibi bir firmanın desteğini almasına rağmen şu an kapalı kutu durumunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 18 Ekim 2013; 23:38:19 >
  • emrys3535 kullanıcısına yanıt
    Ben anlatsam bu kadar güzel anlatamazdım valla Bende bunu anladım. Bekleyelim bakalım yakında tüm detaylar dökülmeye başalar.
  • rivatunerstatisticserver gibi be bileyim nv kontrol paneldeki sycn. ile uğraşmayacağız dostum. Dahası sürücüde svcn. ile vakit kaybetmeyecek. Kaç FPS sistemin veriyorsa o görüntülenecek artık monitörde. yok kekelemeymiş yok kesiklik oluşuyormuş falan fıstık dertlerimiz olmayacak artık. 60hz lik monitörler ne olacak bu durumda teknik detayı bilmiyorum açıkçası. onda da 40fps ye düştüğünde vede 60 fps üzerinde bir modilasyon illaki olacaktır ama asıl hedef 120HZ ve üstü gibi duruyor şimdilik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrys3535

Benim anladigim kadariyla artik oyun oynarken monitorde hz secmemize gerek kalmicak. 144 hz monitor varsa ve ekran karti 95 fps verebiliyorsa monitordeki cip monitoru 95 hz de calisiyormus gibi yapicak(?) surekli anlik olarak monitorun hz fps ye gore degisicek galiba. Fps nin 60 tan 45 gibi degerlere duserkenki o goruntunun agirlasmasini hissetmicez galiba(?) dogru anlamis miyim acaba?

Bi de g-sync simdilik sadece display porttan desteklenicekmis yaziya gore.

Düşük FPS'ler için emin değilim, 45 fps için 45 hz ye mi alacak, yoksa üstündeki buffer yardımı ile kart yeni frame gelene kadar bi önceki frame mi gösterilecek bilmiyorum. Eğer 60hz'de 45 FPS'ye göre sanki 45 hz 45 fps gibi olacaksa daha az tırtıklanma varmış gibi geleblir senkron olacağı için.

@cagataykoroglu Sende aynı şeyi AMD için demiyor musun peki :// AO imiş GI imiş hep aynı şeylerle geliyorlar faln diye ?

• quote:

Yok, onun kırımızı çizgileri var. Bu yeni Asus olsa gerek. Olan bana oldu bundan 3 tane nasıl alacağım şimdi

sizin monitörlerden 1ine talibim o zaman şimdiden hocam
  • Nvidiadan sağlam bir atak ama benim bütçem iyice zorlanacak şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: tbred

tek bir sorum olacak 60hz lik bir monitöre sahibim fakat x bir oyunda 100 fps alıyorum. ancak tearing vesaire oluşuyor şimdi bu g sync modulu bir nevi monitor overclocking mi yapacak? Yoksa 100 hz ve üzeri monitöre gerek duyacakmıyız?

Sana yeni monitör lazım.

Yada 60fps civarları için takılma veya mouselag gibi şeyler olmayacak sanırm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rubisco -- 18 Ekim 2013; 23:49:10 >
  • http://www.youtube.com/watch?v=KZyhCKH8IbQ&feature=youtu.be

fark var o bir gerçek ama yeteri kadar mı yani bir teknolojik alet sattıracak kadar mı orası tartışılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 18 Ekim 2013; 23:50:37 >
  • quote:

LINK nVidia

[NVIDIA G-Sync] Ana Konu

İyiymiş

• rezes kullanıcısına yanıt
    Bizim monitör uyumlu mu şimdi G Sync ile ? Nasıl uyumlu hale gelecek peki ?
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Bize modül satacaklar birde nVidia buna uygun sürücü yazacak sanırım. Dua edelimde olsun fıstık gibi monitörleriniz var zaten. Bizim Asus VG248QE kullananlar kulubik te ki arkadaşlarda bayram edecekler eminim
  • Bende "BenQ XL2411T" model monitör var 144 HZ,sadece bu cip'i almam yeter sanirim? Birde,Displayport haricinde calismiyormus,DVI ile kullaniyorum ve monitörde Displayport desteklemiyor,ceviri adaptör falan almak lazim acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.