Benim gts 250 ekran kartım var oyuna yada ağır bir işlem yapınca ekran kartı fanından aşırı ses geliyor elimle durdurdum bizzat denedim :) ses ekran kartı soğutması ile ilgili fakat bayağdır araştırma içersindeyim henüz neticeye ulaşamadım bu konuda desteklerinizi ve bilgileriniz beklemekteyim şimdiden teşekkür ederim ;)
quote:
Orijinalden alıntı: mihrali_06
Arkadaşlar öncelikle merhaba;
Benim gts 250 ekran kartım var oyuna yada ağır bir işlem yapınca ekran kartı fanından aşırı ses geliyor elimle durdurdum bizzat denedim :) ses ekran kartı soğutması ile ilgili fakat bayağdır araştırma içersindeyim henüz neticeye ulaşamadım bu konuda desteklerinizi ve bilgileriniz beklemekteyim şimdiden teşekkür ederim ;)
hocam bende bi ara aradım fakat VGA kartlarına pek soğutucu bulunmuyor
Eyvallah yüzbaşı ByMuRaT25' im napalım aramaya devam etcem artık sağolasın :(
quote:
Orijinalden alıntı: mihrali_06
Eyvallah yüzbaşı ByMuRaT25' im napalım aramaya devam etcem artık sağolasın :(
ingilterede var buldum türkiyedede buldum ama stokta yok bizim bi tanıdık var ingilterede ondan rica etcem artık kesinleşsin haberdar ederim eyvallah ;)
Hocam bulduğun ürün nasıl bir şeydir, ürünün resmini koyarmısın yada markası belirtirmisin. Aynı ekran kartı bende de var. Karttan memnunum ama ses gerçekten sıkıntı çıkartıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme