Şimdi Ara

Nvidia Ge Force GTS 250 İçin Sessiz Fan yada Sessiz Soğutma Sistemi Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim gts 250 ekran kartım var oyuna yada ağır bir işlem yapınca ekran kartı fanından aşırı ses geliyor elimle durdurdum bizzat denedim :) ses ekran kartı soğutması ile ilgili fakat bayağdır araştırma içersindeyim henüz neticeye ulaşamadım bu konuda desteklerinizi ve bilgileriniz beklemekteyim şimdiden teşekkür ederim ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: mihrali_06

Arkadaşlar öncelikle merhaba;

Benim gts 250 ekran kartım var oyuna yada ağır bir işlem yapınca ekran kartı fanından aşırı ses geliyor elimle durdurdum bizzat denedim :) ses ekran kartı soğutması ile ilgili fakat bayağdır araştırma içersindeyim henüz neticeye ulaşamadım bu konuda desteklerinizi ve bilgileriniz beklemekteyim şimdiden teşekkür ederim ;)

hocam bende bi ara aradım fakat VGA kartlarına pek soğutucu bulunmuyor
  • Eyvallah yüzbaşı ByMuRaT25' im napalım aramaya devam etcem artık sağolasın :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: mihrali_06

Eyvallah yüzbaşı ByMuRaT25' im napalım aramaya devam etcem artık sağolasın :(

RİCA EDERİM KARDEŞİM BULURSAN ARTIK HABERLERSİN BENİ
  • ingilterede var buldum türkiyedede buldum ama stokta yok bizim bi tanıdık var ingilterede ondan rica etcem artık kesinleşsin haberdar ederim eyvallah ;)
  • Hocam bulduğun ürün nasıl bir şeydir, ürünün resmini koyarmısın yada markası belirtirmisin. Aynı ekran kartı bende de var. Karttan memnunum ama ses gerçekten sıkıntı çıkartıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.