Bende 9800GT sonic var. Bu cuda olayı nedir? Ben video falan encode ediyorum (Nero redocde4 ile) Bi fayda sağlıomu benim ekran kartı işlemciye? Yoksa HD film izlemeye mi yarıyo sadece ;)
quote:
Orijinalden alıntı: VaLoUr
quote:
Orijinalden alıntı: robert mugabe
gene hilelerle performans arttirmistir nvidia
Tabi öyledir.
/>
quote:
Nvidia yı çok seviyorum!!! Neden? Biliyor musunuz? Çünkü çıtayı yüksek tuttukça, AMD-ATİ Radeon'lar gelişiyor ve Nvidia'nın kartlarını eziyor da ondan!
Nvidia'nın 1000 dolara sana kastığı kart ile elde edilen performansı daha ucuza, üstelik en yeni donanımsal teknolojilerle AMD-ATİ radeon bana sunuyor da ondan!
ya konuyu nvidia-ati tartışmasına çevirmeye bayılıyorsunuz sanırım.
ben bir driver hazirliyim. etkisi dikkat cekmicek bir iki ayari optimizeyi kurcalayayim. siz de propagandasini yaparsiniz, her oyunda fps arttiriyor diye
quote:
ben bir driver hazirliyim. etkisi dikkat cekmicek bir iki ayari optimizeyi kurcalayayim. siz de propagandasini yaparsiniz, her oyunda fps arttiriyor diye
madem sen okadar akıllısın ati içinde öyle bi driver yazsana
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sonbaron61
Nvidia yı çok seviyorum!!! Neden? Biliyor musunuz? Çünkü çıtayı yüksek tuttukça, AMD-ATİ Radeon'lar gelişiyor ve Nvidia'nın kartlarını eziyor da ondan!
Nvidia'nın 1000 dolara sana kastığı kart ile elde edilen performansı daha ucuza, üstelik en yeni donanımsal teknolojilerle AMD-ATİ radeon bana sunuyor da ondan!
şuna biri soda versin biri baya şişirmiş
quote:
Orijinalden alıntı: tahir40
Bende 9800GT sonic var. Bu cuda olayı nedir? Ben video falan encode ediyorum (Nero redocde4 ile) Bi fayda sağlıomu benim ekran kartı işlemciye? Yoksa HD film izlemeye mi yarıyo sadece ;)
cuda destekli encode programları ile encode edersen işlemciye göre 20 kat performans veriyo HD film izleme ile cudanın alakası yok
quote:
ATI'de oda yok önce driver yapmayı öğrensin sonra oda hilesini çözer oda yapar sen merak etme
Haber için teşekkürler,ekimdeki yeni windows ile deneyip görmek lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: tahir40
Power Director 7, Mediashow Espresso, TMPGEnc 4.0 Xpress, Badaboom. Bu programlar şuan cuda destekli.. İşlemciye göre, çok daha hızlı encode yapabiliyorlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme