Şimdi Ara

Nvidia GeForce 8400M GS Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarım xp di ben onu windows 7 yaptım fakat ekran kartı driveri yüklenmiyor ilk başta yüklenmişti fakat aygıt yöneticisine girdiğinde ünlem işareti vardı diğer forumlara sordum kaldır falan dediler kaldırdım şimdide yükelnmiyor şu hatayı veriyor ''NVIDIA KURULUM PROGRAMINA DEVAM EDEMİYOR BU GRAFİK SÜRÜCÜSÜ UYUMLU GRAFİK DONANIMI BULAMADI'' diye bir hata alıyorum halbuki ben bilgisayarıma uyumlu olan driveri yüklüyorum birde driver yükleme programları indirdim onlarda hata bulmuyor bütün driverler yüklü gösteriyor böyle oluncada oyunlarada giremiyorum lütfen yardım edermisiniz ?

• İşte böyle bir hata alıyorum  Nvidia GeForce 8400M GS Hatası
     Nvidia GeForce 8400M GS Hatası

• Öncelikle aygıt yöneticisinden ekran kartı sürücüsünü sil ve program ekle/kaldır dan da nvidia ile alakalı ne varsa sil, daha sonra driver sweeper programını indir, nvidia ile ilgili ne varsa seç ve tarat, çıkanların hepsini sil. Son işlem olarak nvidia sitesinden güncel driverı indirip kur. Belki böyle yaparsan sorun olmaz. Aynı kart bende de var herhangi bir sorun yok bende windows 7 kullanıyorum.
  • Dediklerinin aynısını yaptım kardeşim ama halen ünlem işareti çıkıyor :S şöyle diyor ''Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43)'' ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamzacan42 -- 4 Haziran 2013; 13:03:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NVIDIA GeForce GT 645M 2 GB
    12 yıl önce açıldı
    Nvidia GeForce Gt 630m
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.