nie bu 3d yi yapmak istiyorsun ? Hilemi yapmak amacın ? opengl oyna adam gibi oyna
amacım hile deil kardeş O ekran kartı yok zaten olup olmadıgını 1 arkadaş için sorup araştırıom....Benim Pc de Opengl olmuyor 1 kere...
Benim bildiğim kadarıyla çalışıyordu ama denemedim bi bak bakalım. programın adı: Cs sXe 4.4 Wall Hack
1- video modunu direct3d 1024*768 yapıyoruz 2- Sonra sXe açık bir şekilde herhangi bir servera giriyoruz 3- Biraz bekledikten sonra Masaüstüne dönüyoruz. 4- Biraz bekleyip tekrar cs yi açıyoruz .. ve DUWARLAR ASUS STYLE wallhack
bu ati'de olmuyor. Not: Ses Gidebilir ! ! Sesi düzeltmek için adım 3 ve 4 ü tekrar yapın
calısmayanlar sunları bı kontrol edın 1- tazeleme frekansı 60 hz 2-cs yi windowed mode da calıstırmaya yarayan program varsa veya ole bı secenek ayarlar kısmında cıkıyo ıse kapatın 3-direct3d yi secip driver kısmında defult yazdıgından emın olun 4- windows cozuurlugunu 1152*864 yapın drectx versıyonu 8.1 olmasına dıkkat edın 5-ekran kartınızın suruculerı dogrumu . 6-D3d de enable fog table emulation secılı olsun (belkı etkılıyodur)
Senin Dedigin Yapılışı Ben Bu Ekran Kartında Oluyormu Diye Soruyom....
Ekran kartıyla duvar arkası yapmamnın ne alakası var..
Ne güzel konu
Konuyu cokmu beğendin .....
Counter Strike da 3D demek :Duvarların Saydam Olması Ve Adamların Duvarlardan Gözükmesi....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme