nie bu 3d yi yapmak istiyorsun ? Hilemi yapmak amacın ? opengl oyna adam gibi oyna
amacım hile deil kardeş O ekran kartı yok zaten olup olmadıgını 1 arkadaş için sorup araştırıom....Benim Pc de Opengl olmuyor 1 kere...
Benim bildiğim kadarıyla çalışıyordu ama denemedim bi bak bakalım. programın adı: Cs sXe 4.4 Wall Hack
1- video modunu direct3d 1024*768 yapıyoruz 2- Sonra sXe açık bir şekilde herhangi bir servera giriyoruz 3- Biraz bekledikten sonra Masaüstüne dönüyoruz. 4- Biraz bekleyip tekrar cs yi açıyoruz .. ve DUWARLAR ASUS STYLE wallhack
bu ati'de olmuyor. Not: Ses Gidebilir ! ! Sesi düzeltmek için adım 3 ve 4 ü tekrar yapın
calısmayanlar sunları bı kontrol edın 1- tazeleme frekansı 60 hz 2-cs yi windowed mode da calıstırmaya yarayan program varsa veya ole bı secenek ayarlar kısmında cıkıyo ıse kapatın 3-direct3d yi secip driver kısmında defult yazdıgından emın olun 4- windows cozuurlugunu 1152*864 yapın drectx versıyonu 8.1 olmasına dıkkat edın 5-ekran kartınızın suruculerı dogrumu . 6-D3d de enable fog table emulation secılı olsun (belkı etkılıyodur)