Şimdi Ara

NVIDIA GeForce Go 7400 128MB ile ilgili bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ekran kartları hakkında çok bilgim yok. bu ekran kartının 512 mb a kadar çıkabildiğini söylediler. 128mb a kadar paylaşımsız bundan sonra paylaşımlımı . geri kalanı ram denmi yiyor. rami 2048, gerçekten böylemi yoksa kazıklamayamı çalışıyolar. bilgilendirirseniz çok sevinirim.

• Turbocahce'in bildiğim kadarı ya 256mb(128i harici),ya 512mb(256sı harici).
    Ne olursa olsun büyükbir performans artışı bekleme
  • kardeş hangisi olursa olsun çok büyük faklar olmayacaktır. hatta farketmeyebilirsin bile diyebilirim sana. performansı çok yüksek bişi olmayacaksa hyper memory alma . zararına olur.
  • zararı ne olur beyler bende aşağıdaki sistem var ve gayet memnunum?
  • mükemmel değil ama çok iyi bir kart.ben kullanıyorum,makinada şu anda quake4,fear ve most wanted kurulu,birçok ayarı yükselttim.ve rahatlıkla oyun oynuyorum..işlemci core duo 1.83,ram 1gb...
  • bende bu ekran kartının 128 dahili, 128 si ramdan yiyor turbocache özelliğiyle birlikte. ekran kartının performansı kullanan arkadaşların dediklerine göre iyi yani güncel oyunları rahat ve akıcı oynatıyor.açıkcası 512 mb olanını görmedim bu kartın. arkadaşların dedikleri gibi arada büyük performans farkı hissedilmez. tabiki tamamı ayrık olan bi kartlada mukayese edilmez.
  • benim cihazda Nvidia GeForce Go 7400 Turbocache ekran kartım "512 mb " görünüyor.imzamda 256 mb yazıyor.satılan yerlerde her zaman cihazın kendi özelliklerinde 256mb yazar.ama aldığım ilk günden beri belleği 512 mb..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegration -- 5 Eylül 2006; 23:04:22 >
  • bu kartı kullanan arkadaslar hangi update kullanıyor, vaio FE11M uzerinde gelen bu karta sahibim, sanırım nvidia sitesindeki driver ı guncel degil
  • quote:

Orjinalden alıntı: disintegration

benim cihazda Nvidia GeForce Go 7400 Turbocache ekran kartım "512 mb " görünüyor.imzamda 256 mb yazıyor.satılan yerlerde her zaman cihazın kendi özelliklerinde 256mb yazar.ama aldığım ilk günden beri belleği 512 mb..

aynı makinadan ben de kullanıyorum. dediğiniz gibi go 7400 256 mb olarak geçmesine rağmen makina kendisi bellek alanını 512 olarak gösteriyor. buna istinaden makinama everest i kurdum, o ise ekran kartı remini 128 olarak gösterdi. benim tüm bunlardan anladığım şu oldu. go 7400 128 mb dan sonrasını 512 ye kadar ana remden çalarak çıkabiliyor. yanlışsam düzeltin...

sevgiler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.