Şimdi Ara

Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
9.172
Cevap
193
Favori
562.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Androidde can't connect to nvidia servers diyor var mıdır bi çözümü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aurosonic

Samsung Galaxy Book Windows 10 tablet sahibiyim. Böyle bir servisi görünce o kadar çok sevindim ki tamam dedim zaten tableti 4k TV ye bağlayıp film izliyordum artı oyunda oynarım dedim sırf Blizzard oyunları için akşam satın aldım. Sabah kalktım Battle.net clientin kaldırıldığını gördüm benim için hayal kırıklığı oldu. Dün ne güzel saatlerce 140 FPS civarında 4K TV de oyunumu aksamadan lag olmadan oynamıştım.

The following games have been removed from GeForce NOW at the publisher's request:
    • Battle.net
    • Call of Duty: Black Ops III
    • Call of Duty: Black Ops 4
    • Call of Duty: Infinite Warfare
    • Call of Duty: Modern Warfare 2019
    • Call of Duty: Modern Warfare 2 Singleplayer
    • Call of Duty: Modern Warfare 2 Multiplayer
    • Call of Duty: Modern Warfare 3 Multiplayer
    • Call of Duty: Modern Warfare 3 Singleplayer
    • Call of Duty 4: Modern Warfare
    • Call of Duty: World at War
    • Call of Duty: WWII
    • Construction Simulator 2 US - Pocket Edition
    • Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
    • Diablo III
    • Hearthstone: Heroes of Warcraft
    • Heroes of the Storm
    • Overwatch
    • Sekiro: Shadows Die Twice
    • Spyro Reignited Trilogy
    • StarCraft Remastered
    • StarCraft II: Legacy of the Void
    • World of Warcraft: Battle for Azeroth
    • World of Warcraft Classic
    140 fpsde nasıl oynadınız? Streaming ayarlarında 60 fps den yukarısı seçilmiyor. Yarış moduna alınca kendisi 120 fps seçiyor onda da 720p.

• Battle net actim oyunda vertical sync kaldirdim fps show actim zaten 140 sabit oynamadim düştüğü zamanlar oluyor 90-80 e kadar . Sizin dediginiz farkli sanirim anladim 140 gosterse bile nowun bize sundugu 60 fps yanilmiyorsam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aurosonic

Battle net actim oyunda vertical sync kaldirdim fps show actim zaten 140 sabit oynamadim düştüğü zamanlar oluyor 90-80 e kadar . Sizin dediginiz farkli sanirim anladim 140 gosterse bile nowun bize sundugu 60 fps yanilmiyorsam
    Aynen Geforce Now'un bize sunduğunu 140 fps sanmıştım. Anladım hocam.

Bu arada internetimi 100 mbps'e yükselttikten sonra test ettim tekrar. Görüntü iyi cidden. 1080p'de Kingdom Come: Deliverance test ettim. HD dokular da yüklü tüm özellikler en yüksekte 80 fps civarında geziyor gayet iyi, takılma falan yok. Fakat Elder Scrolls Online'da hayal kırıklığı yaşadım. Tüm özellikler en yüksekte 1080p'de 30 fps civarlarında dolanıyor. Benim kendi masaüstü i7 4790k ve GTX 1060 6GB bilgisayarımda zaten 25-30 fps civarında alıyorum en yüksekte. Bu biraz hayal kırıklığı oldu. Ayrıca normalde oyunda zaten sunucularda ping sorunu var Avrupa'da. Türkiye'den bağlandığımda 80-90 pingim oluyor normalde. Geforce Now'un Avrupa sunucusunda 20 ping falan olması lazım ki oyunla Now sunucuları arasında hiç değilse oynanabilir düzeyde olsun, PVE aktiviteleri. Fakat Now - ESO arası pingde 30-65 civarında geziniyor. Benim zaten Now'a olan pingim 50 civarında. Oyununda pingi 65 olunca kötü oluyor, ve ESO'da çamurlaşma fark ettim görüntülerde sanırım FPS düşüklüğünden olsa gerek. Optimizasyon düzgün olmayabilir bazı oyunlarda, veya oyuna ayrılan sistem kaynakları falan...

• Bu arada Mod desteği gelirse bu sistem çok daha güzel olur. Ayriyeten en çok merak ettiğim şey Football Manager 2020. Oyunun grafikle alakası yok fakat tüm ligleri seçip 300 bin kişilik veritabanında oyunun hızı ne durumda olur merak ediyorum, sundukları sistemin işlemcisi vs. iyi çünkü. Eğer baya hızlı olursa sırf FM 2020 için bile kullanırım. Ping vs. önemli de değil oyunda. 2019-2018 falan varda 2020 eklememişler henüz.
  • ne oyuna para ver ne sistem toplamakla uğraş. valla heyecanla bekliyorum bu yeni teknolojinin yayılmasını. black miror mübarek.
  • Yalnız oyun senin steam uplay origin vb hesaplarında olacak. Oyuna para vereceksin yani. Ayrıca buna da aylık bi bedel ödeyeceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.McNulty

Kardeşim kusura bakma da 8mbit fiber mi alınır yahu ? Fiber altyapı varsa baksana diğer ISS'lere.

Alıntıları Göster
    Bulunduğum bölgede sadece Türk Telekom Fiber altyapısı hizmeti veriyor. Diğer paketleri 120+ lira istiyorlar. Kusura bakma da internete dünyanın parasını veremiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustang_88 kullanıcısına yanıt
    başta platformda oyun da var sanmıştım ama gene de Benim origin'de BFv var mesela biraz biraz da kasıyor eğer fiyat çok fahiş olmazsa habire sistem toplayip zamanla çöp olacağına bu platformu tercih ederim vallaha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 12 Şubat 2020; 15:43:43 >
  • 100 mbps bağlantımla founders alıp girdim bunun video izlemekten bir farkını göremedim kalite bakımından. sistemi orta yüksek olanlar için gereksiz oyun deneme amaçlı bir şey olmuş. şimdilik anca sistemi çok kötü olanlar için bir işe yarar onun için de en az 50-100 mbps lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 12 Şubat 2020; 15:18:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EFEFPSTR

o herkesde oyle tam 1080 p veya 720 p deki goruntu olmuyor sıkıstırma oldugu icin tam o pyi vermiyor
    Çamur gibi hocam grafikler, ben beğenmedim maalesef.
  • Firmaların ufak ufak çekilmesi üzücü. Umuyorum diğer platformlarla exc anlaşma için falan çekiliyorlardır. Yoksa bizim bu işten kazancımız yok diyerek son zamanlarda gördüğüm en sığ bakış açısı ile çekiliyorlarsa inanılmaz saçma. Arkadaş bedava diye bir şey yok ki? Oyunu oynayabilmek için ya satın almış olmanız, ya da almanız gerekiyor. Potansiyel yeni müşteriyi kaybediyorsun. Senin gelecek yeni oyununu oynayabilmek için önce ekran kartını falan yükseltmesi gereken bir sürü insan var. Dünyada oyun gelirlerinin çoğu neden mobilde? Çünkü akıllı cep telefonu kullanıcı sayısı, konsol kullanıcısından da gaming pc kullanıcısından da çok daha fazla.

Bir örnek de şu olsun hadi: Adamlar bilmiyor mu vizyon filmi yapmayı? Neden Netflix filmi yapıyor peki? Disney niye kendi streaming sistemini oluşturdu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tvye kurdum. Oyun acarken cant connect to nvidia. Hatasi aliyorum.

• Can Sungur alakalı bir video yapmış:

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Now ayarlarından görüntü kalitesini 50mbit yaptığınızda kendi PC'nizde oynattığınız görüntüden farkı kalmıyor. Tabi bunun için en az 100mbit internet gerekli.
  • Meraba arkadaslar bendede sony andoroid. 4k tv var. Geforce now tv ye kurdum da sanırım jostik gerekli bide. Her oyunu bulamıyorum mesela the wıtcher 3 herkes denemiş ama ben bulamadım arama yerine yazıyorum cıkmıyo mesela epic games. Yarın kıngdom come oyunu bedava verilcek bu oyunu oynayabilirmiyim tşkler bide jostk olarak ne onerırsınız tv icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koroglu69 -- 12 Şubat 2020; 16:9:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o normal hocam cunku bizdeki net saglayıcılarında iş yok
    geforce noww icindeki speedtest yapıyorum herseferinde cokd egişik degerler cıkıyor mesela
    :)
    geforce nowdan twic bile izledim :)
  • gyulanemeth kullanıcısına yanıt
    bulut işeleri,ne gelmiyor az dusun kac farklı diablo cıkacaktı ama geforce now olursa herkes sadece o bir taneyi alıcak :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.