Şimdi Ara

Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: nebukadzer
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.178
Cevap
193
Favori
563.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o ekrankda gordu fps gercek fps zanendiyor :)

en fazla 120 fps veryor geforce now :)

oda 3cu ag ayarı yarıs modu olan ayar onu secmezin lazım
    o zamanda 720 p ustu goruntu vermiyor

ah acemiler ah
  • Eastergamers video yapmış:

• Amazon firestick 4k da da sorunsuz çalışıyor sistem. İnanılır gibi değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefonun dilini ingilizce yapıp tekrar yükleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geforce ileride baya bir tutarsa donanım parçalarının düşmesini sağlar mı ?

gerçi hoş dolar böyle olduktan sonra düşse ne yazar ama bir umut işte?
  • internetim gündüzleri 100 mbps akşamları 25 mbps

hem gündüz hem akşam rahatlıkla oynayabilir miyim?
  • koroglu69 K kullanıcısına yanıt
    Epic games'de witcher 3 mü var kardeş, biraz mantık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 12 Şubat 2020; 16:49:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gertize

Telefonun dilini ingilizce yapıp tekrar yükleyin.
    Çok sağ olun silip tekrar yüklemeden denemiştim olmamıştı oldu böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Epic games'de witcher 3 mü var kardeş, biraz mantık...
    Epic games de var demiyorum kardes witcher nırmaldede bulamadım onu diom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    dusme saglamaz bu sistemler
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Oynarsın.
  • İnternet altyapısı olanlar için bulunmaz nimet:

Umarım donanım fiyatları iyice düşer diyecektim de o oynatılan bilgisayarın donanımı da var sonuçta...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gertize

Firmaların ufak ufak çekilmesi üzücü. Umuyorum diğer platformlarla exc anlaşma için falan çekiliyorlardır. Yoksa bizim bu işten kazancımız yok diyerek son zamanlarda gördüğüm en sığ bakış açısı ile çekiliyorlarsa inanılmaz saçma. Arkadaş bedava diye bir şey yok ki? Oyunu oynayabilmek için ya satın almış olmanız, ya da almanız gerekiyor. Potansiyel yeni müşteriyi kaybediyorsun. Senin gelecek yeni oyununu oynayabilmek için önce ekran kartını falan yükseltmesi gereken bir sürü insan var. Dünyada oyun gelirlerinin çoğu neden mobilde? Çünkü akıllı cep telefonu kullanıcı sayısı, konsol kullanıcısından da gaming pc kullanıcısından da çok daha fazla.

Bir örnek de şu olsun hadi: Adamlar bilmiyor mu vizyon filmi yapmayı? Neden Netflix filmi yapıyor peki? Disney niye kendi streaming sistemini oluşturdu?
    bende bunu anlamadım. ne diye çekiliyorlar ki acaba?

ne güzel daha çok kullanıcıya hitap etmek varken

• hem stadia hem bunu kullanan var mı?

hangisi daha iyi görüntü sunuyor takılmadan?
  • 50 mb bağlantım steam kütüphanemde 600 adet oyun var 2 gündür onlarca oyun denedim sadece mafia 3 açıldı.hangi oyunu denesem steam üstünden oyuna sahip olduğum halde satın alma sayfasına yada uplay oyunu ise uplay üstünden key girme ekranına yönlendirdi.yaklaşık olarak abartısız söylüyorum 1,5 saattir kütüphanemde bulunan bir oyunu oynamayı başaramadım.hız ölçümü yapıyorum 40 mb altına düşmüyorum en son witcher 3 deneyeyim dedim mafia 3 de 2 saniyede inen oyun dosyaları yaklaşık olarak bir 7-8 dk lık bir dload sonrası tam son %5 i kalmışken oyunda hiçbir etkinliğiniz yok oyun otomatik olarak kapanıyor gibi bir ibare ardından pat diye kapanıverdi.kısacası sorunu çok , ben sırf merak ettiğim için deneyimlemek istedim ama hiç verim alamadım.hoş verim alsamda kendi pc im duruken geforge now üzerinden oynamam , her şeyi tecrübe etmek gerekiyor bunu da böylece düzgün çalışmayan bir sistem olarak görme durumundayım.bence daha zamanı var

eğer bugün bir oyuna girebilirsem editleyecem bu mesajı :D

• koroglu69 K kullanıcısına yanıt
    * Android cihazdan aratınca Witcher 3 görünmüyor ama PC' de görünüyor. Sanıyorum W3 için android desteğini kaldırdılar ya da hiç yoktu. Daha önce aramadığım için emin değilim

* Kingdom Come oyunu sadece Steam üzerinden destekli.

* Epic games' deki tüm oyunlar yok tıpkı diğer platformlardaki oyunlar gibi. Fortnite var mesela. Oyunu kendi ismiyle aratın dağıtımcı ya da yapımcı firma aratmak sağlıklı sonuç vermiyor.

* Kontrolcü olarak Xbox kontrolcüsünü tam destekliyor. DS4 için android 9 ve üzeri uyumlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gertize -- 12 Şubat 2020; 17:20:55 >
  • ios uygulaması ne zaman gelcek acaba?
  • Frobisher kullanıcısına yanıt
    Ben de bekliyorum. Steam Link'in bile Android'den sonra ne kadar geç geldiğini düşünce çok umutlanamıyorum maalesef.
  • forumcu3 F kullanıcısına yanıt
    Telefon veya tabletin dilini ingilizce yap ve geforce now ı tekrar yükle. Büyük ihtimal sorunun çözülür.
  • bir iki gün önce miydi hatırlamıyorum üye oldum founders olarak ve odyssey oynamaya çalıştım ama sürekli cd kod gir diyince kafam attı project cars oynadım beğenmedim downgrade yaptım hesabı.bugün yine founders olmuşum downgrade pending yazıyor.abi valla bırakmayız mı diyorlar?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.