Şimdi Ara

Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.178
Cevap
193
Favori
563.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam teamwiever vs ile karşı taraftaki dosyayı kendimize kopyalayabiliyoruz, oradan belki olur diye sorayım demiştim. tarayıcıdan download yapıp ssd e aktarabilsek ne güzel olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 12 Şubat 2020; 21:7:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

Hocam teamwiever vs ile karşı taraftaki dosyayı kendimize kopyalayabiliyoruz, oradan belki olur diye sorayım demiştim. tarayıcıdan download yapıp ssd e aktarabilsek ne güzel olurdu
    Teamviewer'da da ağ üzerinden yapıyorsun o kopyalamayı.
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt
    ac origins
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaand12@

Arkadaşlar dualshock 4 desteği var mı android te deneyen var mı, pc de kablolu olarak bağladığımda tuş dizilimini xbox vari bir biçimde gösteriyor ama tam randımanlı çalışıyor. Kablosuz konusunu denemedim henüz.
    dualshock 4 ile bluetooth bağlı android telefon üzerinden denedim. destiny 2 de sorunsuz çalışıyor herhangi bir ayar yapmama gerek kalmadı ama dediğiniz gibi steamde dahil tuş simgeleri xbox. genelde oyunla alakalı oluyor bu tür durumlar ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reauxi -- 12 Şubat 2020; 21:18:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    Bunda sistemde de zaten ağ olarak 2pc bağlı değil mi. İkiside ağ üzerinden devamlı data alışverişi yapıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dgngns kullanıcısına yanıt
    epicstore
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    geforce nowdan twicth izleniyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

Bunda sistemde de zaten ağ olarak 2pc bağlı değil mi. İkiside ağ üzerinden devamlı data alışverişi yapıyor.
    Dostum çok basit bir şey aslında, sen mesela torrentten falan bir şey indirirken de aslında karşıdaki bir sunucudan yani makineden / pc'den onu çekmiş, indirmiş oluyorsun. Bak en basiitiyle bunu getir aklına anlarsın. Sen bir yerden bir dosya çekerken kendi download hızını kullanırsın. Olay bu.

2 farklı birbirine bağlı pc'de, görüntü veren taraf (burada Geforce Now oluyor bu) kendi upload hızını kullanır. Misal; web sitelerinde o sitelerin bulunduğu sunucuların upload hızına göre siteler kullanıcıda hızlı ya da yavaş yüklenir. Daha doğrusu bant genişliği olarak upload önemlidir sunucularda.

Görüntüyü alan taraf ise (kullanıcı, yani biz) kendi download hızına göre karşıdaki görüntüyü alır.

Yani mesela Geforce Now'da baktığımda en son "2 Gbit" (2000 mbit yaklaşık) upload hızı vardı. Bu değer download'tan bile yüksekti (1 Gbit'ti download). Ama benim internetimin download'ı 8 mbit olduğu için isterse karşı makinede 100 Gbit olsun bir anlamı yok. Maksimum saniyede 8 mbit'in çekebileceği kadar görüntüyü çekerim. Bu yüzden zaten bu stream makinelerinde uploadı olabildiğince maksimum tutarlar, 1000 mbit download'ı olan da kullanabilsin rahat rahat, 8 mbit download'ı olan da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 12 Şubat 2020; 21:29:58 >

• captanico kullanıcısına yanıt
    Nvidia GeForce Now [ANA KONU]
    Dediğim buydu hocam ama o zaman büyük ihtimalle belirli oyunlarda sorun vardır. Bazı arkadaşlar yanlış sürümü açmış olabiliyorlar çünkü. Oyunu satın aldığınız platformdan girmeniz lazım geforce now dan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dandik bir laptop ile metro exodus oynayarak az önce test ettim kendisini ve gerçekten şaşırtıcı bir deneyim oldu benim için. Sonra laptop'u TV'ye bağladım ve evet devir artık monitör devri. Paralar artık yakın gelecekte ekran kartı yerine monitör/TV'ye gidecek gibi duruyor. :) Bu servis ile VR teknolojisi de gelişecektir düşünsenize sadece kask alıyorsunuz ve en yüksek deneyimi en yüksek kalitede yaşıyorsunuz. Yeter ki internetiniz iyi olsun. -)

Not: Bence oyuncular için son derece iyi bir gelişme. Microsoft tarafı da var daha ne kadar çok firma o kadar çok tüketicilerin/oyuncuların yararına. Hadi hayırlısı diyelim.
  • metin2 yi eklerseler de 20 tane clientte bota koysam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerarici1110

Sabahtan beri win7 de yuklemeye ugrasiorum hata veriyor
    Sadece Win10 da calismasi üzdü
    Win7 de uzun zamandır sorunsuz kullanıyorum.

• Bu sistem yüksek konfigrasyon gerektirmeden sadece internet üzerinden (25-50mbit),listede belirtilen oyunları mı oynuyorsunuz, oyunuda indirmeden ?

• senin daha önceden steam uplay yada diğer platformlardan satın almış olduğun oyunları oynuyorsun , yani satın almamış olduğun bir oyunu oynayamazsın.steam kütüphanende o oyun olmalı
  • sistem turkiye sunucusu olmamasina ragmen guzel calisiyo fakat Blizzard oyunlarinin kalkmasi kötü oldu

• Bu sistemin şöyle bir faydası olabilir; PC’de sorun çıkaran problemli oyunları GeForce Now ile oynarız. Her türlü satın aldığımız oyunu oynayabiliriz. Güzel alternatif. Umarım eski, problemli ve bozuk oyunları da sisteme eklerler.

• en son activision blizzard'in da oyunlarini cekmesi ile beraber aaa oyun neredeyse kalmadi.

bunda pay buyuk ihtimal oyun dagitimcilarinin google stadia ile anlasmasi yatiyor.

temelde stadia ve geforcenow oyun stream hizmeti gozukse de arada bariz bir fark var. stadia ayni zamanda steam benzeri bir dukkan olmayi amacliyor. stadia'da oyun steam kutuphanenizde olsa dahi, stadia uzerinde tekrar almaniz gerekli. diyelim red dead redemption 2 ye hali hazirda sahipsiniz. yeterli degil, stadia uzerinde tekrar almaniz gerekli. geforcenow ise size sanal bir bilgisayar sunuyor ve bu bilgisayarda steam veya epic games store kutuphanenizden istediginiz oyunu oynama imkani sunuyor.

sahsen hem perfeormans hem de sahip oldugum oyunu istedigim yerde oynatma imkani vermesi acisindan geforcenow'i tercih ederim ancak bu dagitimcilarin oyunlarini cekmesine bir cozum bulunmasi sart. su an geforcenow forumlari oyunu dun aldim bugun cekildi sikayetlerinden gecilmiyor.

oyun dagitimcilari nvidia'nin kendi oyunlari uzerinden para kazanmasindan rahatsiz olabilir. benim yine de aklimin almadigi durum bu sayede cok daha fazla oyun satma ihtimallerini geri cevirmeleri. benim gibi kulustur windows sahipleri, macbook, linux kullananlar, surekli seyahet etmek durumunda olanlar, hatta akilli televizyonlarini oyun konsoluna cevirmek isteyenlere oyun satma ihtimallerini niye dusunmezler? dun yeni cikan oyunlari satin almak icin yillar sonra tekrar bakmaya baslamistim ancak bu durum cozulene kadar yeni oyun almamaya karar verdim.

her ne kadar dagitimci benim para verip aldigim oyunu, nerede oynadigima ne karisir desem de activision blizzard'in eula'sinda oyuncularin cloud streaming'ini engelleyen madde bulunuyor. sacmalik.

bu is stream savaslari gibi olacak sanirim. netflix, hulu, disney+, amazon prime video gibi bir dunya servis olacak. x oyunu icin stadia, y oyunu icin geforcenow, z oyunu icin project xcloud

• Fulton F kullanıcısına yanıt
    2400 e kadar cıktı :) cok testettim :)
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    2 farklı diablo satıcak adam tabi ceker

geforce nowda herkes o pc diabloyu oynuyacak

adamlar parsını cıkaracak kacarı yok
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.