Şimdi Ara

Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
9.178
Cevap
193
Favori
563.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mesela ben ustte bahsetmistim galaxy book win10 tablet var intel hd grafikli dun battle netten oyun oynadim hatta yeni oyunlar satin almayi düşündüm cod warfare arti diablo 4 bile alacaktim ama bugun kaldirilmis. Dun nowu satin aldim 3 aylik da degil surekli olarak kullanacaktim ama battle net kalktigi icin founders uyeligimi downgrade ettim malesef

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gertize G kullanıcısına yanıt
    Burada arkadaş çok güzel açıklamış, eline sağlık.
    Streaming servise çok yükselmesi dışında tamamen aynı fikirdeyim. :) Süper birşey de demiyorum, gelecek bunda da demiyorum. Hani gaza gelecek bir durum da yok ama "öff amaan bu bağlantılarla TRde bu iş tutmaz, gecikmeden oynanmaz, çöp" bu da değil yani. Gayet de güzel oynandığının kanıtını , son birkaç gündeki yayınlarda & yt videolarında görebilirsiniz. Orta noktasını bulup makul düşünmek gerek.
    Bu arada benim bağlantı da fiber , superonline. 35/10 hızında.

Geforce now ı deneyecek ya da yeni başlayan kullanıcılar, kesinlikle bu mesajı dikkate alsınlar. Görüyorum, kimisi gecikmeden, kimisi mod olmayışından, kimisi free versiyonu deneyip çok sıra beklemekten ve 1 saatlik kısıtlı oturumdan dert yanmış.

Stabil bir bağlantınız varsa, kesinlikle free olan üyelikle uğraşmayın, founders 90 gün denemesi olanı deneyin. 3 ay ücretsiz. İstediğiniz an iptal edebiliyorsunuz.
    Kütüphanenizdeki oyunu seçip hiç sıra vs beklemeden, saniyeler içerisinde oyuna giriyorsunuz. Bağlantı kalitesine bağlı olarak aldığınız deneyim değişiyor. Bazı oyunlarda öyle kaptırıp gidiyorsunuz ki ufak gecikme varsa bile anlamıyorsunuz. Bazı oyunlardaki deneyim, baya baya high-end gaming pcde oyun oynuyormuş hissiyatı veriyor. Hem de oldukça eski patates bir pcde.
    Dial-up modemleri bile zor bulup tüplü tvde oyun oynanan, şurada belli bir zamana kadar orijinal kavramının bile oturmadığı günlerden gelinen nokta inanılmaz oldu. Nvidia iyi iş başarmış kesinlikle. Beklediğimin çok üzerinde bulduğumu söylemeliyim.

Gerçekten hâli hazırda ortalama ve üzeri internet bağlantısı olanlar için güzel bir alternatif bence. 1msnin altında değerlerin bile önemli olduğu, rekabetçi shooter vs haricindeki her oyun için güzel, farklı bir seçenek. Ha belki gün gelecek, hemen her bölge-ülke için server kurulacak, rekabetçi türünde de gecikme sorunu en aza inecek bilemeyiz.

Bazı kişilerin de önyargıyla yaklaşmasını gayet anlıyorum. Hem bağlantı durumu hem de google stadia nın kötü intibası , insanları olumsuz bakmaya itebilir. Ancak stadia henüz çıkmadı bile, beta aşamasında. Emekleme diyebiliriz. Geforce now ise yanılmıyorsam 2015ten beri beta sürecindeydi , birkaç gün önce betadan çıktı. Belli bir oturmuş sistemi var yani. Ki bu tür servisler daha da gelişecektir mutlaka.
    Bu tarz servislere yatırım yapmaya değer mi sorusunun şu an net bir cevabı yok. Tamamen kişinin ihtiyaçları ve servislerin de ne kadar gelişip cazip fiyat sunacağıyla alakalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 13 Şubat 2020; 0:51:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C2E26CFC3

Win7 de uzun zamandır sorunsuz kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    ben de dll eksik hatasi verio

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilkerarici1110 İ kullanıcısına yanıt
    Hangi .dll eksikse yazması lazım onu internetten indir Windows/System klasörü içine at
  • Co op deneyen oldu mu? The Forest alip arkadasimla oynamak istiyorum. Ben Now'dan o kendi bilgisayarindan oynayacak. Sorun yasar miyiz acaba?

• Amazon firestick 4k üzerinde for honor açıp denedim. Görüntü ayarları extreme de konsoldan bir farkını göremedim. Aynı zamanda PS4 sahibiyim. Tek sıkıntı TV box için Bluetooth kontrolcü lazım. DS4 Wireless üzerinden gecikme yapıyor. Sistem Gayet stabil ve hızlı çalışıyor. Şaşırtıcı.
    Nvidia GeForce Now [ANA KONU]
    Nvidia GeForce Now [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 13 Şubat 2020; 2:30:12 >

• IGN video yapmış.

• Rocha R kullanıcısına yanıt
    Aynı steam hesabıysa sorun yaşarsınız

• Siyah ekran hatası alıyorum. Oyuna giriş yapıyor oyun açılacakken ekran simsiyah olup oyun kapanıyor. Tüm oyunlarda aynı problem var.

AMD Radeon HD 7400m & Intel HD Graphics 3000 mevcut makinede. 50Mbit internet var.
    Tüm driverlar güncel. Windows 10 kullanıyorum.
    Yaşayıp çözen var mı acaba?
  • Denemeye anca imkanım oldu. 3 oyun denedim. Aşağıdaki ayarlarda.

Witcher 3 - 1080p - Full Ayarlar - Mükemmel akıcılık ve grafikler

Assassin's Creed Odssey - 1080p - Full Ayarlar - Oyun akıyor resmen ya, grafikler de müthişti

Fortnite - 1080p - Full Ayarlar - Burada akıcılıkta sıkıntı olmasa da gecikmeler yaşadım maalesef. Online oyunlarda belli sıkıntılar var hala.

Bu sistem mükemmel beyler. Laptopda denedim ve internete wifi ile bağlıydım. Hızım da 15 mb'di. Nvidia müthiş bir iş yapmış. Mod desteği, yama yükleme gibi özellikler gelirse Türk oyuncuları büyük dertlerden kurtarırlar.

Edit : Telefonda denedim. Orada da mükemmel çalışıyor sadece ekranın küçük olması rahatsız etti. O da oyunla alakalı değil telefonun kendisi ile alakalı Ben artık uyuyayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cheryl Mason -- 13 Şubat 2020; 5:34:44 >

• Ios için gelme ihtimali var mı ?
  • İki gecedir mobil internet ile ac oddsey oynuyorum işyerinde, internet hızım 15 25 arası seyir halinde ultra 60 fps oynatıyor nasıl oluyor anlamış değilim. Tabi yer yer çamur oluyor takılıyor. Hatta şöyle diyim gece erken saatlerde akıcılık ve grafik kötü durumdayken sabaha doğru grafik ve akıcılık tavan yapıyor. En güzelide elin pc diye grafik ayarlarına sona dayıyorum. Full artı full hazzın doruklarında odssey.

• Ben Apex’i denedim ve gerçekten çok memnun kaldım. Bilgisayarım olmasa bu sistem ile gayet de iyi apex oynardım. Başarılı bir sistem olmuş GeForce Now.

• AVB44 kullanıcısına yanıt
    onlar sanırım kendi sistemlerini kuracak oyuzden yoklar
  • Bu oyunların gitmesi aslında bir yandan kötü bir yandan pek etki etmemeli sonuçta bizim PC toplandıgı zaman oynanır. Ki ben konsolcuyum bu sistemde mesela sadece simulasyon oyunları oynamayı planlıyorum. Çunkü evimdeki PC çok dandık ve o oyunları bile kaldırmıyor. Üye oldum steamdede ucuz oyuna denk geldimi alır oynarım.
    https://www.gfnlist.com/

sitede oyun listeleri var optimize yazanlar sanırım en az pikselleşme ve lag olaylı oyunlar. Yada bu optimize edilen oyunların avantajı ne acaba ?
  • Bende sony andoroid tv var. Kontrolcü olarak ne almamı önerirsiniz

• pikslelesme cok oluyosa 4 cu ag ayarından 30 fps 720 p yi cekin fps dusuyor ama goruntu netligi artıyor

baglantı sorunu olmayan ve fps oynucak kişilerin 3 cu ag ayarını secsinler orda en dsuk geikme ve 120 fps var ama 720 p
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaand12@

Hocam ubisoft oyunlarında 2 seçenek var oyun ikonunun sağ alt kısmında belirtiyor bende de rainbow six siege de olmuştu. Eğer oyunu steandrn aldıysanız uplay launcher da size cd key sorar. Büyük ihtimalle siz uplay versionu ile giriş yapmaya çalışmışsınız. Steam verisounun dan giriş yaparsanız düzgün bir biçimde açılacaktır.
    işte bu neyi gösteriyor bizden geçmiş iki elimizle bir giriş yapamadık.benim hatam aslında çünkü email atayım mı abi yaptı ben skip dedim gf now içindeyim nereden gireyim sana emaili diye meğer alt+tab yapılabiliyormuş.bir daha da gelmedi o email işi sürekli key soruyor.programı açınca oyun ekle dedim steam'den ekledim gf now içi mi diyelim siyah gri ekranda steam açtı.oradan 3dmark pcmark açmaya çalışıyorum açmıyor tabi bu oyun yok diye.işlemci bölümünde bir başlık var diyor ki gf now'da kullanılan işlemci 8700k'dan iyi.benchmark damarlarım kabardı denedim olmadı.steam'den açamadım odysseyi ama project cars dedim bir işlem yaptı şak diye açtı.sistem aslında çok güzel donanıma para verme oyun satın al ve bu adamlar da popüler oyunları hızla eklerlerse süper fakat server işi problem 100mbit var bende.para etti mi etmedi zaten açarken dedi problem olur diye.görüntü çok iyiydi yalnız ben anlayamadım bulut oyun olduğunu sanki pc'den gibiydi(performans hariç dönüşlerde bildiğin duruyordu görüntü)mesaj atılabiliyorsa geri dönüş gibi bastırın Türkiye'ye de server açsınlar.oyunu kendin aldığın için böyle 5 6 euro olursa aylık bence hiçbir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edward Teach -- 13 Şubat 2020; 9:35:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fantastik17

İki gecedir mobil internet ile ac oddsey oynuyorum işyerinde, internet hızım 15 25 arası seyir halinde ultra 60 fps oynatıyor nasıl oluyor anlamış değilim. Tabi yer yer çamur oluyor takılıyor. Hatta şöyle diyim gece erken saatlerde akıcılık ve grafik kötü durumdayken sabaha doğru grafik ve akıcılık tavan yapıyor. En güzelide elin pc diye grafik ayarlarına sona dayıyorum. Full artı full hazzın doruklarında odssey.
    İnternet tüketimi nasıl?

• millet cok yalnis anlamis sistemi yorumlari goruyorum forumlarda biri soruyor film indirebilirmiyim kimisi ge force un bilgisayarinun masaustune full erisimi oldugunu saniyor kendi evindeki bilgisayar gibi saniyor
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.