Şimdi Ara

Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
9.178
Cevap
193
Favori
563.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • netspeed kablolu internetle masaüstünde denedim çok beğendim.
    rtx desteği olan bir oyun var mı şu an ? denemek isterim
  • Biz GFN ile 5 yıldır haşır neşiriz. Canavar gibi sistem o kadar iyi ki ekteki fotoğraftan memnuniyet derecesini anlayabilirsiniz :))

Sistemi 3 gün kullanıp olumsuz yorum yapanları görüp gülüyorum. GFN'yi eleştirmek yerine ne kadar leş bir iss kullandığını verdiği paranın karşılığını alamadağını yazmak yerine topu direk GFN'ye atmak başlı başına epic fail.

Nvidia GeForce Now [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thuglife -- 13 Şubat 2020; 10:25:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: thehawk

netspeed kablolu internetle masaüstünde denedim çok beğendim.
    rtx desteği olan bir oyun var mı şu an ? denemek isterim
    Metro Exodus.

• thuglife kullanıcısına yanıt
    yurt dışında mı yaşıyorsunuz + bu resimdekiler ne acaba?
  • bu sistem tamamen zugurt tesellisi. ama sixlerin sayesinde donanim bilesenlerine ilgi azalirsa fiyatlar duser isime gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E19076E5A

yurt dışında mı yaşıyorsunuz + bu resimdekiler ne acaba?
    Hayır İstanbul'da yaşıyorum.

Fotodakiler Nvidia Shield TV PRO
    Nvidia Shield K1 Tablet
    Nvidia Shield Portable

Kısacası GeForceNow sistemini ilk kullanan cihazların tamamı. PC ve Android'e gelmeden önce sadece bu cihazlar ile erişim sağlanabiliyordu GeForceNow'a
  • thuglife kullanıcısına yanıt
    hangi iss'i kullanıyorsunuz peki? yani doların gene yukarı roketlediği şu günlerde bizim için böyle teknolojiler can simidi olacak. bu teknolojinin gelişmesini isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E19076E5A

hangi iss'i kullanıyorsunuz peki? yani doların gene yukarı roketlediği şu günlerde bizim için böyle teknolojiler can simidi olacak. bu teknolojinin gelişmesini isterim.
    2 yıldır TurkNet kullanıyorum. Son zamanlarda sorunumuz yok çok şükür fakat maalesef Türkiye'nin kaderi bu internet servis sağlayıcıları adam gibi hizmet veren yok el mahkum olduğu için kullanıyoruz işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thuglife

Hayır İstanbul'da yaşıyorum.

Fotodakiler Nvidia Shield TV PRO
    Nvidia Shield K1 Tablet
    Nvidia Shield Portable

Kısacası GeForceNow sistemini ilk kullanan cihazların tamamı. PC ve Android'e gelmeden önce sadece bu cihazlar ile erişim sağlanabiliyordu GeForceNow'a

Alıntıları Göster
    Hocam sıkı hayranı olarak sizce gelişir mi ülkemizde server kurarlar mı ? Bende 3 gündür deniyorum çok memnunum sadece bazen pixelleşme artıyor 5-6 saniye düzeliyor. Konsolda normalde oyun oynuyorum ama ucuz oyun oldumu steamde alırım bu sistemle.

• Üç gündür kullanıyorum, genel yorumlarım şöyle;

-Pentium işlemcili Win10 tablette RTX'li oyun oynayabiliyorsunuz. Teknolojinin bu noktaya gelmiş olması hayret uyandırıcı .d

-100 mbit bağlantı ile 1080p 60 fps görüntü alınabiliyor, video sıkıştırmadan dolayı bilgisayarınızda/konsolunuzda işlenen görüntü kadar iyi değil elbette. Ama emekleme aşamasında daha bu işler.

-Gecikme var, 50ms gecikme görünüyordu bende testlerde. Rekabetçi fps ve yarış oyunları oynanmaz açıkçası ama sp oyunlar oynanır. Gecikmeye rağmen Quake RTX oynadım bir kaç saat, alışılıyor. Bir süre sonra bulut üzerinden oynadığınızı unutuyorsunuz. Fare kullandım ben, gamepad ile çok daha az hissedilebilir gecikme.

-Sırf strateji oyunları için üyeliğe devam etmeye karar verdim ben. Artık büyük ölçüde konsolda oynuyorum oyunları. Sırf Total War için GTX970'li eski bir PC bulunduruyordum evde, şimdi ona gerek kalmadı. Strateji oyunlarında 50ms'lik gecikmenin hiç etkisi olmadığını düşünürsek PC'ye düşündüğüm işlemci yükseltmesinden vazgeçtim. Buradan devam edeceğim.

-Nvidia'nın kendi bulut altyapısı yok. Google sunucularını kullanıyor. Bu işe asıl para yatıranlar Amazon ve Microsoft. Deneyenler XCloud, Stadia'dan iyi performans veriyor diyorlardı. Onlar da oyuna tam olarak girdiğinde işlerin bu yöne ilerleyeceği aşikar. Bulutun hala fiziksel konsolların yerini tutmayacağını düşünüyorum, ama sıkı bir alternatif olma yolunda ilerlediği ortada.

• originde sadece apex destekleniyor fakat fifa 20 yukledim oynadim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_35

Hocam sıkı hayranı olarak sizce gelişir mi ülkemizde server kurarlar mı ? Bende 3 gündür deniyorum çok memnunum sadece bazen pixelleşme artıyor 5-6 saniye düzeliyor. Konsolda normalde oyun oynuyorum ama ucuz oyun oldumu steamde alırım bu sistemle.

Alıntıları Göster
    Gelişime çok açık. Zaten ilerleyen süre içerisinde tüm konsol platformları da bu ve buna benzer kendi alt yapılarını kuracak diye düşünüyorum.

Xbox mesela başladı bunun için Xbox Xcloud Project ile Nvidia Shield cihazlarımla Xbox oyunlarının bir kısmını ücretsiz bir şekilde oynayabiliyorum şuan ne yazık ki Nvidia Games'den daha muazzam alt yapıları. Neredeyse "0" sorun ve test aşamasında ücretsiz oda. Tabii bir çok kişinin bundan haberi de olmaması bir etken.

Yakın zamanda 1/2 sene içerisinde PlayStation Network'den de buna benzer bir atılım bekliyorum

Blu-Ray oyunlarında devri kapanacak yanii :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thuglife -- 13 Şubat 2020; 12:11:9 >

• kötüye kullananı çok olacaktır. 2k20 yi eklesinler 1v1 de kendimi boostlayacağım. multi hesabın yasak olduğu rpg ler de falan güzel sömürürler bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ofsayt Bozan Stoper

kötüye kullananı çok olacaktır. 2k20 yi eklesinler 1v1 de kendimi boostlayacağım. multi hesabın yasak olduğu rpg ler de falan güzel sömürürler bunu
    Nasıl olacak o?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyulanemeth

Üç gündür kullanıyorum, genel yorumlarım şöyle;

-Pentium işlemcili Win10 tablette RTX'li oyun oynayabiliyorsunuz. Teknolojinin bu noktaya gelmiş olması hayret uyandırıcı .d

-100 mbit bağlantı ile 1080p 60 fps görüntü alınabiliyor, video sıkıştırmadan dolayı bilgisayarınızda/konsolunuzda işlenen görüntü kadar iyi değil elbette. Ama emekleme aşamasında daha bu işler.

-Gecikme var, 50ms gecikme görünüyordu bende testlerde. Rekabetçi fps ve yarış oyunları oynanmaz açıkçası ama sp oyunlar oynanır. Gecikmeye rağmen Quake RTX oynadım bir kaç saat, alışılıyor. Bir süre sonra bulut üzerinden oynadığınızı unutuyorsunuz. Fare kullandım ben, gamepad ile çok daha az hissedilebilir gecikme.

-Sırf strateji oyunları için üyeliğe devam etmeye karar verdim ben. Artık büyük ölçüde konsolda oynuyorum oyunları. Sırf Total War için GTX970'li eski bir PC bulunduruyordum evde, şimdi ona gerek kalmadı. Strateji oyunlarında 50ms'lik gecikmenin hiç etkisi olmadığını düşünürsek PC'ye düşündüğüm işlemci yükseltmesinden vazgeçtim. Buradan devam edeceğim.

-Nvidia'nın kendi bulut altyapısı yok. Google sunucularını kullanıyor. Bu işe asıl para yatıranlar Amazon ve Microsoft. Deneyenler XCloud, Stadia'dan iyi performans veriyor diyorlardı. Onlar da oyuna tam olarak girdiğinde işlerin bu yöne ilerleyeceği aşikar. Bulutun hala fiziksel konsolların yerini tutmayacağını düşünüyorum, ama sıkı bir alternatif olma yolunda ilerlediği ortada.
    Aynı düşüncede bende kaldım bakalım gelişir umarım sorunsuz oynarız umarım.

• Kredi kartı nasıl kaldırılıyor sistem den acaba. Plan değiştirme var da.

• Bu tarz sistemlerin oyun sektörünün geleceği olacağı şüphesiz. Umarım yakın zamanda ülkemizde de server kurarlar bu tarz sistemler de çok daha rahat oynarız. Bence hükümetinde de bunu desteklemesi lazım. Sonuçta sistem toplamak için yurt dışına giden parayı da azaltmış olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaniler -- 13 Şubat 2020; 13:52:14 >
  • Mobil cihazımda oynadım, kontroller aşırı rahat.

• Ds4 de start tuşu hariç sorunsuz tanımakta. Start tuşunu çözebilen oldumu DS4 de.

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    çok doğru noktaya parmak bastınız, steam link durumunu hatırlıyorum baya bekliyeceğiz anlaşılan
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.