Şimdi Ara

Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (427. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
9.165
Cevap
194
Favori
561.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 425426427428429
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam bu durum xbox oyunlarına özel bişey değil sadece. Crew morotsport çıktı, ac mirage çıktı onlarda da durum böyle.1060dan başka makine vermiyor sistem. defalarca çıkıp giriyom yine aynı. Yani ayıp denen bişey var paramızla rezil oluyoruz. Alan Wake 2 çıkacak esas onun için almıştım geforce nowı ama biliyorumki yine 1060 vericek 15 fps oynatıcak. yazık günahtır ya. Gameplus Geforce now hep sorunludyu ama hiç böyle değildi eskiden. 270 küsür tl para veriyoruz aldığımız hizmete bak

• cocobongo555 kullanıcısına yanıt
    Bu akşam bir deneyeyim dedim, bir kaç kere sisteme gir / çık yaparak RTX 2080 getirtmeyi başardım. Ayarlardan FPS limitini kaldırdım, default 30FPS'de ayarlıydı, tüm grafikleri mediuma getirdim, motion blurru da kapattım, ortalama 60fps alabildim.

Bir kaç kariyer yarışı, bir de multiplay oynadım, eğlenceli görünüyor şimdilik.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BG3 girdim biraz 2080 verdi bana da. Şans ya.

• Anlaşılan o ki Turkcell bu işi beceremiyor. Lütuf olarak görülen 2080 de 5 senelik kart bu arada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Globalden satın alanlara bi sorum olucak. Cuma günü Alan Wake 2 geliyor belki görmüşsünüzdür haaayvani derecede sistem istiyor, şimdi GamePlus tr alsam bu şerefsizler belki gene GTX 1060 atayabilir korkusundan almak istemiyorum.Hatta 2080 bile verse yetmicek gibi o oyuna. O yüzden globalden en yüksek üyeliği alıp rahat rahat oynıyim diyorum ama nasıl yapacağımı ve ne kadar ödeyeceğimi bilmiyorum. Global hesabım var bu arada (amerika kayıtlıydı sanırım ama emin değilim). Şimdi ben globalden geforce now satın almak istiyorum ama normal olan üyelikten değil şu 4080 li olan yüksek üyelikler var ya hani onlardan. Şimdi iki sorum var

1. Nasıl bu en yüksek üyelikten alabilirim?
    2. Aylık kaç para ediyor türk lirası olarak?

soruyu baştan sona okuyup anlayıp cevaplarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocobongo555 -- 22 Ekim 2023; 11:39:13 >

almanız gereken paket premium en son 20 dolardı, zam gelecek dedikoduları vardı ne oldu bilmiyorum.

Aylık 532 TL yapıyor. 6 aylık alırsan aylık 466 TL'ye geliyor.

RTX 4080 yanında 120'ye kadar fps alabiliyorsun, çözünürlük 4K destekliyor.

Vaktim olsa 1 aylık alıp oyunu bitirirdim ama bir oyunu en erken 3 ayda bitirebiliyorum.
    Nvidia GeForce Now [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drowen -- 23 Ekim 2023; 0:52:50 >
  • beyler ben squad oynamak istediğimde donuıypr acılmıyor oyun sonra arma 3 oynucam hata veriyor nereye şikayet edicez bunları

• drowen kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam, malesef cok pahalıymış sanırım premiumdan devam ben

• Android tablet kullanipda gamepad kullanan varmı arkadaşlar hangi gamepad almaliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ctrl.s kullanıcısına yanıt
    Android tablette geforce now, Xbox Series S gamepad ile sorunsuzca çalışıyor.

Bu aralar baya zam gelmişti gamepade.

• Sağolun hocam sitesine baktım steelseries gamepadlar da destekliyormus onlar daha uygun sanki

• alan Wake 2 çıktı GFN ile oynucaz diye aldık sabahtan beridir bakımda giremiyorz lanet olsun Geforce now sana!

• Selam arkadaşlar, dün üye oldum 3 aylık ancak tr den olduğum için bana sürekli 1060 ekran kartı veriyor ve BG 3 oynayamıyorum görüntü çözünürlük rezalet öyle böyle değil. Bu üyeliği iptal etme yolu var mı ? Adam akıllı destek vs yeride göremedim hep otomatik cevap...

Bilseydim yurtdışından alırdım ya...

• 1 haftalık bedava kodları dağıttılar şimdi de kuyruktan serverlara giremiyoruz. Oynayacağıımız 1-2 saatlik oyun için 1 saat sıra bekliyoruz.

• Alan Wake 2 performansı nasıl arkadslar

• kingofbet K kullanıcısına yanıt

kimse denemedi sanırım

• kingofbet K kullanıcısına yanıt
    Eskiden olsa oynardım da, yaşlandıkça bu gerilim / korku oyunları beni germeye başladı.

İleride belki indirim görürse bir ihtimal oynarım. Control'i bitiremedim daha.

• İndirim gelmiş yine arkadaşlar...

Nvidia GeForce Now [ANA KONU]
  • Yurtdışından Türkiyeden TL ile alınan paket ile oynayabiliyor muyum hiç deneyen oldumu?

• 
Sayfa: önceki 425426427428429
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.