Şimdi Ara

Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (428. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: pardonya
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.134
Cevap
192
Favori
559.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 426427428429430
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1660 için mi vereceğiz bu fiyatları

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fena değil. Çok şükür 1060 atamamışlar buna. RTX 2080 vermişler. Ancak oyunun optimizasyonu kötü olduğundan süper bi performans bekleme. Oyunu oynayıp bitirtecek seviyede idare eder bir performansı var diyeyim. herşey High ayarda RTX kapalı 30-45 fps arası oynayıp bitirdim Geforce now üzerinden. High şart değil medium falan yaparım dersen 60 fps bile alırsın muhtemelen. benim için grafik daha önemli ondan yükselttim ben, fps aşırı takmıyorum ben. Kısacası eğer konsol almaya gücün yoksa ve bilgisayarın da zayıfsa bu oyun için 1 aylık geforce now alıp bitirilebilinir.

• Hala premium üyeliklerde oturum açılma süresi oluyor mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar, 990 liraya 12 aylık üyelik alınır mı sizce?

Bir de, 50 mbps vdsl internet kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşar mıyım?

• berbatine kullanıcısına yanıt
    Alınır. Kablosuz 2.4ghz kullanmadığınız sürece bir sorun olmaz.

• Arkadaşlar ben son zamanlarda hayvan gibi fps değişkenliği yaşıyorum sürekli düşüyor iniyor çıkıyor oyunu zehir ediyor bana. Ayarlarda 60 fps sabit ayarlı fakat durduğu yerde durmuyor. Önceden böyle değildi son zamanlarda bunu yaşamaya başladım. Çözümü var mı bunun biliyor musunuz?

• bu şerefsizlere 5 kuruş vermeye değmez. ücret aidasi için beni 2 hafta oyaladılar.

• Arkadaşlar hali hazırda bilgisayarım yok. Bu platformla alakalı araştırma yapıyorum. Evde superonliine 35 mpbs fiber internet ipad mini 5 tablet iphone 15 ve bir de xioami mi box cihaz var. Ge force now üyeliği alıp idare edebilecek şekilde oyun oynayabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mazzho kullanıcısına yanıt
    Mi box iş görmez. Diğer cihazın yaşını ve belleğini bilmediğim için çok iyi yorum yapamıyorum.

Edit: iPad ve iPhone cihazlarmış. Bunlar iş görür. Klavye bağlayıp rekabetçi oyun oynanmayacaksa her şey kaymak gibi açılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerring -- 13 Kasım 2023; 18:45:11 >
  • Anladım hocam. Teşekkürler cevap için.

• Arkadaşlar İzmir'den bağlanan birisi hangi GeForce Now sunucusunu seçmeli? West mi Central mı? West sunucusu İstanbul'daymış Central Ankara'daymış. Aslında mantıken West olması gerekir gibi düşünüyor insan ama İzmir öyle bir yerde ki Ankara ile İstanbul'a neredeyse eşit mesafede. Ankara sunucusu İstanbul sunucusuna göre daha sakindir diye düşünüyorum acaba gecikme ve performansa etkisi olur mu?

• 3 aylık kodlar indirimde

Arkadaşlar

• Nvidia GeForce Now [ANA KONU]

buna ne oldu :)

• bir de bunu buldum

Nvidia GeForce Now [ANA KONU]

tabiki fiyatlar el yakıyor ama sistem çok iyi gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerel oyun kulübü -- 17 Kasım 2023; 15:44:5 >
  • Son 2-3 gündür bekleme süresi, internet ağ problemi vs. gibi sürekli sıkıntı yaşıyorum. Hiç stabil değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskuksk -- 18 Kasım 2023; 13:45:13 >
  • Arkadaşlar benim steam hesabım ekli kayitli sistemde ama mesela Euro Truck Sime ne zaman girsem sifre ve e posta istiyor napabilirim

• Üyelikler yeniden indirime girmiş 11+1 ay 990 tl. gameplus sitesinden alırken nays yada tosla iadelerinden yararlanabiliyor muyuz?

• Robocop aldım epic indirimlerinden güzel güzel geforce nowda oyniyim diye ama siyah ekran veriyor. GEFORCE NOW SANA LANET GELSİN

• Ellerine yüzlerine bulaştırdılar, şimdi de durup durup kampanya yapıyorlar kullanıcı çekmek için, aylarca kullandım kullanmak denirse, rtx on diyerek ödeme alıyorlar, oyuna gtx 1060 ile giriyoruz, bazı günler sıra bekliyoruz, 1,5 yıldır kullanıyorum, bir kez olsun rtx on oynayamadım, oynatmıyor, 30-40 fps almak için ayar düşürerek oynuyoruz, müşteri hizmetleri çözüm yerine bahane sunuyor, zaten para iadesi gibi şeyleri kesinlikle yapmıyorlar, hiç gaza gelip buna 12 aylık paket falan almanızı önermem, bu kadar büyük indirim yapmalarının tek sebebi kaybolan kullanıcıların yerini doldurmak, sistemi Nvidia ya bile şikayet ettim, partner diye aldıkları firma adınızı lekeliyor dedim, geldiği günden beri hizmet kalitesi yerlerde, global hizmette millet rtx 4080e geçti biz hâlâ nelerle uğraşıyoruz, hele türk telekom fiberin çözülemeyen bölgesel gecikme değerlerinden hiç bahsetmiyorum, paranızın karşılığını almak istiyorsanız taaa ukrayna da bulunan ama gameplustan daha ucuza ~300 liraya paket sana boosteroidi öneririm, ayrıca AAA oyunlar var, geforce now gibi o oyun yok bu oyun gelmedi muhabbeti yaşamayorsunuz

• 12 aylık 990TL. Bu bahaneyle aldım yıllık. 6 saat Baldurs Gate oynadım sıfır sorun. Sistem biraz daha iyileşmiş. Ekran kartı 2080 atıyor, akşamları 1060 atıyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 426427428429430
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.