Şimdi Ara

Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (430. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: nebukadzer
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.134
Cevap
192
Favori
559.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 428429430431432
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu air gpu nasıl hocam denediniz mi?

• Arkadaşlar, android Tv box ve Xbox oyun kolu ile GeForce now denemek istiyorum, internet Superonline fiber 500mbit.
    Online oyun düşünmüyorum, tomb raider got of war tarzı tek kişilik oyunları düşünüyorum,
    İlk olarak bu şekilde Gamepad ke oynayabilecek oyun önerirmisiniz? İkincisi kampanyalı GeForce now aboneliği var mı bildiğiniz, yada Papara gibi platformlar iade yapıyorya bunun gibi iade kampanyası var mı?
  • cocobongo555 kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam fiyatlar çok yüksek saat başı ücret var dolarla da satılınca Nasıl deneyelim ama anladığım kadarıyla tamamen sana ait bir bilgisayar veriyor oyun kur program kur Muhtemelen Türkçe yama bile kurulabilir bence
  • yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt

oo saat başı ücret sıkıntıymış ya bütçe yetmez ona :)

Aynen 5 kişi ortak almamız lazım
  • 1 yıllık 1000 lira kampanyası tekrar gelir mi acaba şimdi ki indirim o kadar değil

• Mixenon kullanıcısına yanıt
    Tek kişilik oyunlara önerebileceklerim :

Death Stranding (Director's Cut version çalışmıyor)
    Star Wars Jedi Fallen Order
    Assasin's Creed Origin
    Assasin's Creed Odyssey (en sevdiğim oyunu)
    Assasin's Creed Valhalla
    Assasin's Creed Mirage
    Control
    Hitman serisi
    Alan Wake I ve Alan Wake II
    Resident Evil 2 Remake
    Resident Evil 3 Remake
  • M1 Macbook aldım yeni. Burada ki GeForce Now bana bir tık farklı göründü ayrıca ekran kalitesi olarak da burada daha iyi görünüyor. Sanırım Nvidia buraya özel optimize etmiş uygulamayı.

• arkadaşlar merhaba

gfn üzerinden Alan Wake 2 oynayan varmı

hangi kartı veriyor

ben laptopta 3050 de oynayamıyorum

yok mu bilgisi olan :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerel oyun kulübü -- 22 Aralık 2023; 16:1:33 >
  • Arkadaşlar bu Geforcenow üzerinden Xbox oyunlarını oynarken otomatik bağlanma olayı olmuyor mu ? Her defasında mail-şifre girmek zorluyor insanı. Bir de EA app oyunlarını Xbox game pass üyeleri oynayamıyor sanırım yani ücretli EA app üyeliği olması lazım galiba bu konuda bilgisi olan var mı ?

• Arkadaşlar, Nova da GeForce Now deneyimlemeye çalışıyorum, komşudan Xbox 9 Gamepad ödünç aldım, onu bağladım. İlk olarak, Shadow of the Tomb Raider definite edition ı denedim onda epic Games giriş ekranı açıldı mail ve şifre istedi klavye olmadığı için giremedim, sonra Assassin's Creed: Origins denedim oyuna giriş yaptım ama bir süre oynandıktan sonra ekran dondu arka planda oyun devam ediyor, Gamepad çalışıyor ama ekran o anki sahnede dondu bu neden olabilir. İnternet 500mb ve Nova kablo ile Ethernet ten bağlı.

Nvidia GeForce Now [ANA KONU]

• Mixenon kullanıcısına yanıt

Gfn ayarlarında özel ayarlar yapmayın. Bitrate arttırımı gibi. Yayın akış kalitesini dengelide kullanın. Ben de next start 4k ile bu sorunu yaşıyordum. Böyle çözdüm.

• nebukadzer kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, bir ayar değiştirmedim ama kontrol edeyim oyun içinde ultra seçili idi ayarlarda.
  • yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt

2080 veriyor . herşey high ama ray tracing kapalı şekilde 30-45 fps arası oynayıp bitirdim ben Geforce Now üzerinden hocam. kısacası Geforce Nowla oynayıp bitirebilirsin

anladım hocam teşekkürler

denemek lazım

laptop var ne güzel oynacaktım ama

3050 yetmedi maalesef low da bile oynanmıyor

• 3 aylık kodlarda 3 günlük indirim yaptım arkadaşlar bilginize ihtiyacı olan bakabilir

• Ayda 1-2gün, yılda max 20gün oyun oynuyoruz. Her oyun oynayıştada max 2 saat sürüyor.

Geforcenow'a yıllık 1700tl vermek istemiyorum bu yüzden, önerebiliceğiniz bir yöntem varmı bana. Evde çocuk olduğundan o uyuyunca açabiliyoruz

chromecaste 2 gamepad bağlayıp geforce now üzerinden it takes two, assassin creed tarzı oyunlar oynanabiliyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 29 Aralık 2023; 11:18:47 >
  • Nvidia GeForce Now [ANA KONU]

wifi üzerinden oynayan arkadaşlar bu şekilde mi oynuyorsunuz hep? taşındım ve ethernet kablosunu bulamadım henüz wifi üzerinden oynamak istedim bu nedir böyle... cs2 oynuyorum henüz 5.roundda 105672 paket kaybı nedir adamlar oyundan attılar beni. Sizlerde mi bu şekilde oynuyorsunuz wifi ile?

• Uygun fiyata Geforce Now Ultimate kodu alabilceğim bi site falan bilen var mı arkadaşlar. Ultimate kullanmak istiyorum

• 
Sayfa: önceki 428429430431432
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.