bu air gpu nasıl hocam denediniz mi? |
Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (430. sayfa)
-
-
Arkadaşlar, android Tv box ve Xbox oyun kolu ile GeForce now denemek istiyorum, internet Superonline fiber 500mbit.
Online oyun düşünmüyorum, tomb raider got of war tarzı tek kişilik oyunları düşünüyorum,
İlk olarak bu şekilde Gamepad ke oynayabilecek oyun önerirmisiniz? İkincisi kampanyalı GeForce now aboneliği var mı bildiğiniz, yada Papara gibi platformlar iade yapıyorya bunun gibi iade kampanyası var mı? -
Maalesef hocam fiyatlar çok yüksek saat başı ücret var dolarla da satılınca Nasıl deneyelim ama anladığım kadarıyla tamamen sana ait bir bilgisayar veriyor oyun kur program kur Muhtemelen Türkçe yama bile kurulabilir bence -
oo saat başı ücret sıkıntıymış ya bütçe yetmez ona :)
-
Aynen 5 kişi ortak almamız lazım -
1 yıllık 1000 lira kampanyası tekrar gelir mi acaba şimdi ki indirim o kadar değil
-
Tek kişilik oyunlara önerebileceklerim :
Death Stranding (Director's Cut version çalışmıyor)
Star Wars Jedi Fallen Order
Assasin's Creed Origin
Assasin's Creed Odyssey (en sevdiğim oyunu)
Assasin's Creed Valhalla
Assasin's Creed Mirage
Control
Hitman serisi
Alan Wake I ve Alan Wake II
Resident Evil 2 Remake
Resident Evil 3 Remake -
M1 Macbook aldım yeni. Burada ki GeForce Now bana bir tık farklı göründü ayrıca ekran kalitesi olarak da burada daha iyi görünüyor. Sanırım Nvidia buraya özel optimize etmiş uygulamayı.
-
arkadaşlar merhaba
gfn üzerinden Alan Wake 2 oynayan varmı
hangi kartı veriyor
ben laptopta 3050 de oynayamıyorum
yok mu bilgisi olan :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerel oyun kulübü -- 22 Aralık 2023; 16:1:33 > -
Arkadaşlar bu Geforcenow üzerinden Xbox oyunlarını oynarken otomatik bağlanma olayı olmuyor mu ? Her defasında mail-şifre girmek zorluyor insanı. Bir de EA app oyunlarını Xbox game pass üyeleri oynayamıyor sanırım yani ücretli EA app üyeliği olması lazım galiba bu konuda bilgisi olan var mı ?
-
-
Gfn ayarlarında özel ayarlar yapmayın. Bitrate arttırımı gibi. Yayın akış kalitesini dengelide kullanın. Ben de next start 4k ile bu sorunu yaşıyordum. Böyle çözdüm.
-
Teşekkürler, bir ayar değiştirmedim ama kontrol edeyim oyun içinde ultra seçili idi ayarlarda. -
2080 veriyor . herşey high ama ray tracing kapalı şekilde 30-45 fps arası oynayıp bitirdim ben Geforce Now üzerinden hocam. kısacası Geforce Nowla oynayıp bitirebilirsin
-
anladım hocam teşekkürler
denemek lazım
laptop var ne güzel oynacaktım ama
3050 yetmedi maalesef low da bile oynanmıyor
-
3 aylık kodlarda 3 günlük indirim yaptım arkadaşlar bilginize ihtiyacı olan bakabilir
-
Ayda 1-2gün, yılda max 20gün oyun oynuyoruz. Her oyun oynayıştada max 2 saat sürüyor.
Geforcenow'a yıllık 1700tl vermek istemiyorum bu yüzden, önerebiliceğiniz bir yöntem varmı bana. Evde çocuk olduğundan o uyuyunca açabiliyoruz
chromecaste 2 gamepad bağlayıp geforce now üzerinden it takes two, assassin creed tarzı oyunlar oynanabiliyor mu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 29 Aralık 2023; 11:18:47 > -
wifi üzerinden oynayan arkadaşlar bu şekilde mi oynuyorsunuz hep? taşındım ve ethernet kablosunu bulamadım henüz wifi üzerinden oynamak istedim bu nedir böyle... cs2 oynuyorum henüz 5.roundda 105672 paket kaybı nedir adamlar oyundan attılar beni. Sizlerde mi bu şekilde oynuyorsunuz wifi ile?
-
Uygun fiyata Geforce Now Ultimate kodu alabilceğim bi site falan bilen var mı arkadaşlar. Ultimate kullanmak istiyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X