Şimdi Ara

Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (431. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.163
Cevap
194
Favori
561.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 429430431432433
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Xbox series s yada düşük bütçe varsa one s alabilirsin. İts take two eşinle oynayabilecegin en iyi oyun diyebilirim mükemmel ötesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diablo IV geliyor ama oyuna 2.000 TL veremem, şu Steam döviz kuruna geçmeyeydi iyiydi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • drowen kullanıcısına yanıt

Geforce Now'a gelmesini en çok beklediğim oyundu. Bir de gamepass'e eklenirse bizden iyisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebukadzer -- 11 Ocak 2024; 16:27:8 >
  • beyler bu geforce now da her oyun çalıştırdığım da oturum açmamı istiyor mesela xbox gamepass. bir formülü yok mu direk oyunu seçince çalışsın ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Beyler ya tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim geforce now aldık 200 mbps fiber internet var, hız testi yapıyorum 210-220 arası her zaman düştüğü hiç olmaz, yine de oyunlarda donuyor, kasıyor vs. battlefield 2042 giriyorum mouse'yi sağa çeviriyorum ağır çekimde 10 saniyede dönüyor. çıldıracam boşamı aldık bunu ya.

• KarambaKarambita* kullanıcısına yanıt

BF 2042 için mouse hertz'ini 125 Hz yapman lazım. O zaman lag ortadan kalkıyor.

• nebukadzer kullanıcısına yanıt

sorun öyle birşey değil. paket kaybı 16000 - kare kaybı 576. sürekli drop yiyorum. bunun çözümü nedir bulamadım. internet stabil 200mbps.

• Sorunu deneme yanılma şeklinde çözdüm. Sunucu değiştirdim, ayarlarıdaa özel'den, standart'a aldım. Tüm donma, paket kaybı, kare kaybı kalktı. Yanlız tek anlamadığım kullanılabılır ınternet çok düşük çıkıyor oyun içinde, kullanılanda aynı şekilde. 70-80 kullanılabilir, 15-20 kullanılan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarambaKarambita* -- 14 Ocak 2024; 22:45:43 >
  • Tuş kombinasyonunda sorun yaşıyorum çoğu oyunda. İlginç bir şekilde a ve z veriyor w ve s yerine. Ayrıca tek tek tuş atamam gerekiyor, standart bir kalibrasyon seçeneği çıkmıyor karşıma. Bu sorunu nasıl çözebiliriz arkadaşlar? Henüz oynamadığım oyunun tuş kombinasyonunu youtubedan açıp yapmam gerekiyor.

• Arkadaşlar elimde kulllanmadığım Geforce Now hesabı var 15.02.2024 te bitiyor 50 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremekici1 -- 3 Şubat 2024; 1:45:55 >
  • 60 fps sınırı kalkabiliyor mu? 60 hertz oldugu icin mi ekranım böyle?

• Pegasus J. Crawford kullanıcısına yanıt

Her oyunda mı böyle yoksa sadece belli bir oyunda mı?

• Türkiye'de sadece 60 fps desteği yada hizmeti mevcut. Yurtdışında 4080 li sistemlerde 120 fps seçeneği var. Fiyatı da fps gibi iki katı olmak şartıyla tabii.

• İki gündür oyunlara girmekte sıkıntı çekiyorum, hele hele ubisoft ,oyunları hiç açılmıyor şu an gameplusta, bu sorunu yaşayan varmı?

• cocobongo555 kullanıcısına yanıt

Aynen. Watch Dogs 2 çalışmıyor. Dosya seçme menüsü falan geliyor. Oyun bulunamadı oyunun bulunduğu klasörü seç diyor.

Geç açılması dışında bende bir sorun yok, açabildiğim oyunlar: Genshin Impact, a plague tale requiem, Baldur's Gate 3.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Aldığıma pişman oldum ben de, AC Valhalla 10 dakika sürüyor açması, o da eğer eğer açarsa ve leş gibi grafikler var açılsa bile, oyun içinde en üst ayara getirince tekrar başlatmak gerekiyor ama tekrar başladığında yarlar save etmiyor. Bunun dışında Cyberpunk ı daha açamadım hiç. Açtığım oyunlarda iyi grafik aldığım da hiç olmadı, takılma donma vs anlatmıyorum bile. Lan zaten benim dandik gtx 960 da bu kadar grafikle oynatıyordu, niye para veriyoruz ki biz bu işe?

• Zorkof kullanıcısına yanıt

İnternete wifi ile bağlanıyorsanız ondan dolayı olabilir. Bir de tarayıcı üzerinden oynamayı deneyin.

• Ubisoft connect sorununu GFN ayarları üzerinden bağlantıyı devre dışı bırakıp tekrar bağlanarak çözdüm. fakat ubisoft oyunları harici bazı oyunlar ya çok geç açılıyor ya hiç açılmıyor. bazen açılıyor ama rtx 2080li makine bile verse kasabiliyor. bir de oyun içi loadingler aşırı uzadı sanırım bu şerrefizler ssdyi de terketti. evet yanlış duymadınız hddli makinalarda oyun oynatıyorlar net. o......ç 

• 
Sayfa: önceki 429430431432433
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.