Valla hazır sistemler var 4060 kartlı vs, en fazla ssd yi min 1 gb yapıp alınabilir. GFN adam gibi çalışsa gerek yok tabi ki de şu anki haliyle para vermek çok saçma gfn'a. 4 gün oldu daha Cyberpunk açamadım, AC Valhalla min 10 dakikada açıyor ve leş gibi grafiklerle aynı görüntüyü ben zaten 960 kartımdan da alıyorum, e ben niye aldım para verdim gfn a diye düşünüyorum şahsen. Yurtdışından alan arkadaş da yıllık nerdeyse 9k para verecek, yeni sistem almak şu an bana daha mantıuklı geliyor. |
Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (433. sayfa)
-
-
950TL mi ne verdim yıllık için. Uzun zamandır parasını bu kadar çok hak eden bir şey aklıma gelmiyor. GFN övmek için yazmıyorum bunu. Deneyimim neyse ondan bahsediyorum.
Şimdi ben sistem toplasam 40bin ila 20bin arasında değişen bütçeye ihtiyacım var. Ne için? Casual oyun için. Bunun yerine gittim kendime Macbook aldım. Hem uzun ömürlü ve de standart PC ihtiyacımı görüyorum. Veyahut tabletten oynuyorum. Hem mobilize hemde fiyat performans.
Sistem güncelleme derdim yok. Sistemde uğraşma diye bir şeyim yok. Cloud oyunculuk bence müşterisini memnun ediyor genel olarak.
xCloud var. Oradan da arada oynuyorum. Mac destekli oyunlar var mesela. İndirip yüklemem. Cloud üzerinde var mı diye bakıyorum. Telefondan da oynanıyor, bir bakıma Steam Deck gibi oluyor abonelik.
Evet bir takım sorunlar olabiliyor ve bunlar can sıkıcı boyuta gelebiliyor. Lakin genel olarak bakıldığında bireysel ihtiyacına göre uyuyorsa cloud Game en iyisi desem abartmış olmam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Tamam da, eğer bu kadar memnunsan çok açık ve net ki aynı şeyleri tecrübe etmiyoruz. Ben de 1 sene önce alıp denediğimde grafikler iyi ve hızlıydı ama şu anda rezalet. Netleştirmek için soruyorum, sen şu anda oyun açtığında hızlı yüklenip üst seviye grafikle mi geliyor? Deneyimim dediğin için soruyorum, güncel deneyimin mi?
-
bu sıralar ne böyle oyuna giremiyorum sırası bitmiyor asla premium üyeyim ama oyuna giremiyorum. sizdede böyle mi? bu tatil yüzünden falan mı böyle oluyor?
-
Biraz önce 30 dk beklemeden sonra kapattım....Şu haliyle tamamen çöp GFN
-
bende de öyle. GamePlus zaten çötü artık iyice çöplük oldu. parasını verdiğimiz hizmete girmeiyoruz bile. Batarsın inşallah Turkcell. Valla Geforce Now kendisi girmeli bu ülkeye başka türlü olmucak bu iş
-
Bundan önce 6 aylık almıştım. Daha öncesinde de almıştım. Ortalama her 2 veya 3 günde bir oyun açıyorum 6 aydır. Bazen tüm gün oynuyorum bazen günlerce girmediğim oluyor. Evet güncel. Path of exile yeni sezon geldiğinde GFN üzerinden oynadım. İlk günler sorunluydu akabinde sorun yaşamadım. Ortalama 40 saat oynadım bu sezon poe. Sezonun ilk günleri haricinde sorunsuzdu. Baldurs Gate i 30 saat oynadım GFN ile. Onda sıkıntı 1060 veriyordu, bazen 2080. Sorun pek yaşamadım. Bugünlerde fortnite ve indir yapımlara bakıyorum. Bir şikayetim yok. Evet, yükleme geç açılma veyahut 1060 vermesi gibi sorunları bende alıyorum ama genel anlamda ihtiyacımı karşılıyor ve memnunum. Oyunu açtıktan sonra da stream ettiğimi unutuyorum.
-
EU Central sunucunda 15dk CS oynadıktan sonra aldığım package loss ve kare kaybı değerleri bu şekilde. Evde şuanda bu interneti başka kullananlar da var. Reflex ayarını boosta almak haricinde oyunda ekstra bir ayar yapmadım. Gecikme aylar öncesine göre çok daha iyi bir seviyeye gelmiş. Kullandığım monitör 4k 60hz. HDMI üzerinden bağlı. Kullandığım laptop AV1 kodek desteklemiyor. 53 pinge rağmen deneyimim Ankara sunucusundan daha iyiydi.
Burada da Starfield oyunu. 4k full+full ayarlar. Frame generation kapalı, DLSS kalite, dinamik çözünürlük kapalı. Oyun içi reflex ayarı boost olarak seçili.
Bazı steam oyunlarının kayıt dosyalarına sadece TR sunucusundayken erişebiliyorum. Bu oyunlardan biri de Cyberpunk. Bunun dışında kayıt dosyalarıyla ilgili bir problem yok. Ben bu sunucuya Ankara'dan bağlanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerring -- 27 Ocak 2024; 12:1:10 >
-
Bu siyasal islamci firmalar neden her güzel şeye salça olup kendi tekeline alıp o güzel şeyi berbat etmek istiyorlar anlamıyorum yani ne güzel senden 10000 kat daha fazla sermayesi olan büyük bir firma hizmet veriyor senin etin ne budun ne bu firmanın verdiği hizmeti kısıtlı bütçen ile tekeline almaya çalışıyorsun herkes kendi yerini bilse bir sıkıntı olmayacak adamlar avrupada yok 3090 4090 larla hizmet vereniliyorken sen 1600lu ekran kartları ile hizmet veriyorsun bir de bu zehirli iğrenç düşüncenle bizi bunu kullanmak için firmayla anlaşıp avrupada Türkleri yasaklatiyorsun gerçekten bıktırdılar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selam. Macbook air m2 ve gigabit internetle xcloudda ne kadar verim alabilirim sizce?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternetin hızı değil gecikme süresi önemli.
fast.com adresine girip gecikmeye bakın. Benim 6 ve 26 ms
40ms altında sorun yaşamazsınız.
Kablosuz 5g bağlanırsanız ve modeme yakın olursanız sorun olmaz.
Ama en iyi verim kablolu bağlantıda alınıyor.
-
Gamepassi olanlar xcloudu kullanabilir.
Adım adım yazayım.
- başlata basıp "bölge ayarları" yazın. Bölgenizi "Birleşik Krallık" seçin.
- Vpn açın. Tavsiyem windscribe veya seed4me.
3. klavye ve mousu ile oynamak için:
https://better-xcloud.github.io/chromiu adresine gidin.
tempermonkey eklentisini kurun.
better xcloud eklentisini kurun.
4.
https://www.xbox.com/en-US/play
adresini açın. Vpn açıksa ve eklenti çalışıyorsa oyunu başlatın. Roket sağa giderken "vpn" i kapatın. Artık oyundan çıktığınızda vpn açmanız gerekmeyecek. İstediğiniz kadar oyuna girip çıkabilirsiniz.
Oyunlarda "OK" tuşu "Space"
Sol ustten "klavye mouse" ayarlarını yapabilirsiniz. Tamamen Türkçe arayüzlü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pphammer -- 29 Ocak 2024; 13:54:20 >
-
Gigafiber var bende de. GFN gerisinde lakin single oyunlarda üzmez. Gecikme hissediliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı durumdayım. Birkaç ay öncesine kadar gaming windows pc sahibiydim. Ancak video ve ses edit işleri yaptığım için MacBook aldım. Sonrasında da kampanya ile gfnyi 990 liraya aldım yıllık. Bir de 1000 liraya gidip bir f710 gamepad aldım. Aylardır gfn ile çok uzun vakitler geçiriyorum. Bitirdiğim oyunların haddi hesabı yok. Tomb raider üçlemesini bitirdim. Geçen günlerde Death Strandingi bitirdim. Şimdi metro exodus’a başladım. Lol oynuyorum bazen dereceli olmasa da Aram modunda çok eğleniyorum. Rocket league, rocket racing oynuyorum sık sık. Euro ve American truck simülatör oynuyorum. Plague tale requiem bitirdim yine birkaç ay önce. Assassins creed oyunları geliyor yavaş yavaş onları da satın alacağım şu an oynadıklarım bitince. Witcher 3 oynuyorum yarısına geldim neredeyse. Bilgisayarı hiç zorlamadan, 100mbit internetle çok düşük ve asla rahatsız etmeyen bir gecikmeyle oyun oynuyorum sürekli. MacBook’un pili 20 saat gidiyor oyun oynarken YouTube’da video izlemekten farksız bir işlem çünkü stream gaming. Bilgisayar 35 derece sıcaklıkta çalışıyor. Ben de asla bilgisayara oyun kurmuyorum. Xclıud denedim gecikme çok fazlaydı onu bıraktım ancak gfnden ciddi anlamda çok memnunum. İnsanlar diyor ki 2080 ekran kartı veriyormuş. Maalesef tr burası, gıda ürünlerinin bile kalitesizinin geldiği bir ülkeyiz. Suç bizde değil yapacak bir şey yok. Ayrıca şöyle de bir şey var yıllık 1000 lira verip de kendini dünyanın efendisi sanmanın da bir anlamı yok. Bazı oyunları da mediumda oynatsın ne olacak? Bundan şikayetçi değilim ki zaten hiçbir oyunu mediumda oynamak zorunda kalmadım şu ana kadar saydıklarım arasından. Witcher 3’te rtx açınca fps düşüyor biraz o kadar. Açmıyorum. Büyük kayıp değil. 50 bin liraya high level gaming sistem toplamaktan iyidir.
ve haftasonları yoğun saatlerde 1-2 kere maksimum 3 dakikalık sıra beklemeler dışında bir sıra bekleme sorunu da yaşamadım.
ha şunu söyleyebilirim. Oyunda yğkleme ekranları bazen uzun sürüyor evet. Sanırım maliyetten kısmak için bazı bilgisayarlarında hdd takılı bilemiyorum. Ama sonuçta oyunu bilgisayarıma yüklememişim, saatlerce, belki bilgisayarı tüm gece açık bırakarak download yapmamışım, 5 dk beklerim, ne olacak?
gfn kendime yaptığım en iyi yatırım oldu. Game pass oyunları bile doluyor kütüphaneye yavaş yavaş. Forza horizon oyunları geldi. Her perşembe bir sürü oyun eklenmeye devam ediyor. Şu an bence iyi seviyede ama çok daha gelişecek. Oyun dünyasının geleceği bulut teknolojisidir.
hem gfn ile mis gibi oyun oynuyorum. Hem de MacBook kullanıyorum. Daha ne isterim. 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Gfn ana konuyu da takip ediyorum. Bu kadar olumlu baska yorum gordugumu hatirlamiyorum
Valla ne yaşadıysam onu söylüyorum gfnnin adamı değilim sonuçta.
millet 2080 veriyordu dir şikayet etmiyor hocam
1060 veriyor her oyunda diye şikayet ediyor
tamam güzel hizmet dediğin gibi 50k verip pc toplamaktan iyidir
ama daha iyi bir hizmet verecekken neden düşünü sunuyorsun
bence taraflı konuşuyorsun
ki ,deneme hesapları verirken her oyuna 2080 ata
pre hesaba geçince 1060 a razı et bunudur doğru olan
ben en başında denemiştim gfn yi 24 mbit te bile çok rahat yüksek çözünürlükte oynatırken
işin içine Türk firması girince durum rezalet
-
Günün sonunda iş para çokomel mevzusuna dönüyor. 30 dolara bir yıl -görece konsol- sistem kullanıyoruz. Kimsenin sistemin eksik veya kusurlu yanlarını görmezden geldiği yok. Bunları da yazıyoruz….Bardağın sürekli boş tarafına bakmak da pek sağlıklı bir yaklaşım değil.
-
Şunu da söyleyeyim. Yalan söylemediğime nasıl inandırabilirim bilmiyorum ama bir kere bile 1000 serisi ekran kartına denk gelmedim. Belki lol oynarken falan veriyordur 1080 bilmiyorum oyuna göre ekran kartı veriyor olabilir ama performans sıkıntısı yaşamadığım için o da hissedilmiyor. Kim alıyor bu kadar 1000 serisi ekran kartını anlamıyorum. Premium sahibi oldum olalı 2080’den aşağı ekran kartı görmedim.
Hocam ben yalan soylediginizi ima etmedim. Yanlis anlasilma olsun istemem. Olumlu yorum olarak sizin ki aklimda kaldi sadece. Ben az once uye oldum. Şu anda sıra bekletiyor. Umarim sizin kadar ben de memnun olurum. Yalniz fiyatlar acayip yuksek duruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X