24 dolar olarak hala provizyonda duruyor hocam edt. 748TL çekilmiş. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polanski TR -- 5 Şubat 2024; 13:54:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (435. sayfa)
-
-
oha yav bir ay için çok benim için valla :(
-
hocam ortak alalım mı
şundan da alasım var :)
-
Ortak nasil aliniyor hocam. Gir cik yaparak mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben sistemi gorup , nasil performansi oldugunu denemek istedim. Çok memnun kaldim. Yeniler miyim emin degilim. Nedeni duygusal 😆
hocam
farklı saatlerde girerek
-
bağlanan kütüphaneleri her seferinde kendi hesabina gore ayarlamak gerekecektir
Evet sonra da o benimde aklıma geldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
cihazı yarın alıyorum
o zaman tr mi alacağız mecbur
-
Bütçe meselesi. TR hesabina göre global çok daha iyi. Eger TR uyelik yapacaksaniz ben hepsiburada sitesinden anahtar almistim. O şekilde daha uygundu.
peki hocam teş.
yurt dışını ayarlayana kadar
kuzenimdeki hesabı kullanacağım
3050 li laptop var 1080 ile gfn pek cazip gelmiyor
bu arada hocam ben yıllar önce 1 yıllık almıştım birinden baya uyguna gelmişti ekran kartı ile mi ne gelmişti satan kişiye
bazen yıllık alıp pişman olan da oluyor o şekilde düşürebilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerel oyun kulübü -- 8 Şubat 2024; 16:27:56 > -
Yurtici uyelik alacagimi sanmiyorum. Ben kullanirken 2080 veriyordu ekran kartini
Anladım hocam Aslında yurt dışı alıp yıllık pişman olan biri falan da bulunabilir ama bakalım duruma göre bu arada 2.080 de yeterli gibi şimdilik ama sürekli sabit veriyorsa tabi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
mobilden denedim
ac mirage
2080 verdi ama çok fazla takılıp görüntü bozuluyor bunun da nedeni
evde 50 mbps net olduğu halde
cep telefonu nedense 15 mbps çekiyor modem ile aynı odada
-
Ben android tv ve telefondan denedim. Hoşuma gitmedi. Telefonda ekrana tam oturmuyor. Yakinlastirma vs yapman lazim.
hocam ekran ile bir sorun yaşamadım
gayet güzel gözüküyordu
ekranada oturuyordu
konu dışı ama
bu mobill wireless in bu kadar yavaş olması normal mi
-
Hocam kablosuz baglatinda 5ghz tavsiye edilmekte. Eger modem yada telefondan biri bu ozellikte degilse baglanti problemi olabilir
1 aylığına almayı düşünüyorum da şimdi bu kütüphane'ye eklenen ve 1 ay sonrasında da ise iptal ettikten sonra üyeliği oyunlar bizde ömür boyu mu kalıyor yoksa üyeliği iptal edince ise oyunlar geri kütüphane'den kalkma iadesi gibi bir durum olur mu
Hocam oyunlari oynayabilmeniz için steam , epic , ubisoft , xbox hesaplarinizda oyunlara sahip olmaniz lazim. Xbox gamepass pc yada ultimate uyeliginiz varsa, gfn nin sisteme dahil ettigi oyunlari da oynarsiniz. Sistem size sadece oyunlari oynamak için araci bir pc veriyormuş gibi duşünun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polanski TR -- 9 Şubat 2024; 18:18:25 >
Cevap için teşekkür ederim öncelikle bazı forumlarda şöyle okudum xbox game pass ultimate varken ücretsiz olan oyunları aldığımız zaman kütüphaneye sonsuza kadar bizim oluyor diyorlar bu durum nvidia gforce now içinde geçerli mi acaba yada satın mı alacaz oyunu tamamen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X