< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (437. sayfa)
-
-
75 mbit ve üzeri internetiniz yoksa yaklaşmayın. Bf2042 gibi oyunlar için de online oynayabilecek yeterli performansı vermiyor. Co-op oynayacağım diyorsanız olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar nvidia shield tv ye geoforcenow kurdum premium üyelik aldım ama bir türlü oyun alamadım
Mesela steam e üyelik açtım indirimli oyun aldım ama yükleme sonunda steam dışında bir sitede oyuna sahipsiniz galiba diye mesaj çıkıyor
4-5 tane oyun aldım ama bir türlü oynayamadım..bu konuda bir yanlışım var herhalde yardımcı olursanız 2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurtek4141 -- 15 Şubat 2024; 13:19:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Steam kitapliginizda oyunlar gorunuyor mu? Eger gorunuyorsa bu oyunlarin geforce now kutuphanesinde oldugundan emin olun. Her oyun gfn ile oynanmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polanski TR -- 15 Şubat 2024; 15:6:12 >
Steam kitaplığında Görünüyor ama sanki PC(Windows)için miş o yüzden oynamıyor geldi bana
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhaba,
rtxxx kartlar ile TR ve EU server lar arasında rekabetçi oyunlarda ping veya input gecikmesi testi yapabilen var mıdır.
sonuca göre eu yada tr seçimi yapacağım.
-
monster pusat + telefon tutucu ile gfn TR
el konsolu keyfi
ama telefona ethernet bağlayınca :)
-
Merhabalar Nvidia shield cihaza statik ip girince neden bağlanmıyor?
Global servera mi hocam
Yok cihaz hiç bağlanmiyordu. @tayaydin hocanin sayesinde şu an sorun kalmadı. Yalnız cihazda Geforce Nvidia programına hesabımla bir türlü giremiyorum. Hesabı Game+ dan önce almıştım.
Bildigimiz nvidia hesabi ile gameplus farkli. Gameplus uyeligi gerekiyor.
-
üyeliğ iptal edip tekrar aktif etsek 3+3 800TLden faydalanır mıyız acaba??
-
hiç bilmiyorum hocam
yotube de görmüştüm paylaştım.
-
evet bende gördüm de iptal konusuna bir açıklama bulamadım. 19 Martta paket yenilenecek benim. bu 4 Marta kadar. büyük ihtimal otomatik yenilemede standart 3 aylık uzatırlar. ben bir şansımı deniyorum bakalım ne olacak?
-
ücretsiz üyeliklerde sıra beklerken reklam videoları çıkacakmış :D güzel düşünce bence
-
Bana da mail geldi. Böylelikle bekleme sürelerini aşagiya cekmeyi planliyoruz yaziyordu. Makul bir durum. 🫠
-
Öncelikle telefondan GeForce now a giriş yap, sonra ekrandaki barkodu okutup giriş yapabilmen lazım.quote:
Orijinalden alıntı: ErdmTrz
Arkadaşlar öncelikli olarak sizin için kolay bir soru soruyorsam şimdiden kusura bakmayın.
Homatics Box R 4K Plus model yeni Tv Box satın aldım. Cihaz 4 GB Ram li bir cihaz. Şu ara Tv box lar
arasında en iyisi diyebilirim.
Google play store da adam akıllı oyun yok.
Bende Geforce Now üyeliği açıp giriş yapmaya çalıştığımda sürekli giriş yapılamadı uyarısı alıyorum. Bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?
Dili İngilizce yapmama rağmen yine olmadı.
Ama, hevesini kırmak gibi olmasın ama giriş yaptığında da GeForce Now da oyun açtığında bazen 3-5 dk sonra bazen 20-30 dk ya kalmadan ekran donup kalıyor, arka planda oyun çalışıyor.
Şuan için Android Tv box larda en azından çoğunda GeForce now sıkıntılı.
Gelecek bir Android güncellemesi veya uygulama da yapılacak bir güncelleme ile durum düzelebilir beklemek lazım.
Google Play store dan indirdiğin GeForce Now uygulamasının altındaki yorumları oku, orda benimde yorumum var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X