< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (426. sayfa)
-
-
Vestel 2gb ramli android tvsinde deneyim çok güzel ama bir kez gir çık yapmak zorunda kalıyorum çünkü görüntü tam oturmuyor ilk girişte. İnternetimi tv ye ethernet ile sağlıyorum. Ekstra gecikme donma kasma vs olmuyor. Elimde bir de Xiomi mi stick var onunla aldığım deneyim ise berbat. Tvnizde android TV donanımı yüksekse sizi üzmez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün game pass aldım. Geforce Now ile deneyim dedim. Starfield dışında hangi oyuna girersem girim gtx 1060 geliyor. Steam versiyonlarında daima Rtx 2080 ile gelen oyunlar Xbox üzerinden giriş yaptğınızda gtx 1060 ile geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebukadzer -- 3 Ekim 2023; 15:4:28 >
-
Şu konuyu takip ederek xcloudun kendisini de test edebilir misiniz.https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156903014
Gecikme olarak.
Malesef bir gamepad kullanmıyorum. Gamepad olmadan girilmiyordu. Ayrıca Xbox üyeliğim ultimate değil.
-
Bir şans vermenizi öneririm. GFN aboneliği için şuan indirim olması gerekiyor. Uzatmayacağım. Game Pass kütüphanesi özellikle cazip geliyorsa tercih edilebilir.
xCloud keyboard and mouse diye aratırsanız eklentiler sayesinde oynayabileceğini göreceksiniz
-
merhaba, geforce now ı ilk kez deneyecek biri olarak şunu öğrenmek istiyorum arkadaşlar. GeForce now üzerinden oyun oynamak için, steam yada Epic game üzerinden oyun satın almış olma şartı var mı. örnek Doom oynamak için bu oyunu satın almış olmam mı gerekiyor. GeForce now üyeliği üzerinden tüm oyunları oynayabiliyoruz diye biliyorum ama, doğrumu acaba. teşekkürler.
-
Oynayacağınız oyunu satın almanız gerekiyor ve her oyun desteklenmiyor. Oyunu satın almanız da yetmiyor geforce now kütüphanesinde olması gerekiyor.
Oyunların dijital kütüphanelerinizde bulunması gerekiyor. Geforce Now size sadece bilgisayar kiralıyor. Ancak GFN kütüphanesinde baya free to play oyun da var. Xbox game pass desteği de var. Mesela Geforce now ile Doom:Eternal oynamak istiyorsanız oyunun Steam kütüphanenizde bulunması gerekir. Yada bir Xbox gamepass aboneliği ile de Doom:Eternal oynayabilirsiniz Geforce Now'da.
-
@nebukadzer @ugursimsek_03 teşekkür ederim. ben Geforce Now abonelik satın aldığımda, kütüphanesindeki tüm oyunları oynayabileceğimi sanıyordum. yani satın almadığım oyunlarıda oynayabileceğimi sanıyordum, o yüzden Geforce now a abonelik parası verdiğimizi sanıyordum. hiç bir oyun sahibi olmayan ben boş yere abonelik aldım desenize arkadaşlar. iade var mı acaba. teşekkürler.
-
Eğer hiç kullanmadıysanız iade veriyorlar diye biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yahu AC Mirage geldi ağız tadıyla bi oynayalım diyoruz yine 1060 veriyor dalga mı geçiyonuz yaaaaa! KOMPLE TERKEDİN GİDİN LAN BU ÜLKEYİ BÖLE YAPCAKSANIZ
-
arkadaşlar 3-6 aylık geforce now hesap satın almak istiyorum hesaplı nereden bulabilirim teşekkürler
-
Teşekkürler , istediğim oyunlar boosteroid de olduğu için oraya kayıt oldum . Şu ana kadar oyun deneyimi çok güzel
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
imkanı olan türknet gigafiber'e geçsin arkadaşlar. lanet olsun türk telekoma. yeniden doğdum resmen
-
İstanbul dışında gecikmenin artmasına sebep olabilir. Dikkatli olmak lazım. Arkadaşımın Ankara'daki servis sağlayıcısı sinyali önce İstanbul'a gönderdiği için 50ms gecikme alıyor. Ben Telekom ile 8ms gecikme alıyorum.
Forza Motorsport GFN'ye geldi diye sevindik ama bilin bakalım noldu. YİNE GTX 1060 VERDİ! ALLAH SİZİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN. TURKCELL BATARSIN İNŞALLAH!
-
Oyun güzel görünüyor, ama RTX 2080 gelmesi için yine sesimizi duyurmamız lazım. Assassin's Creed Mirage'da da 1060 gelip duruyor, görüntü piksel piksel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drowen -- 10 Ekim 2023; 18:7:41 >
Steam versiyonunda 2080 gelirken Xbox üzerinden girdiğimde 1060 geliyor. Çoğu Xbox oyunu bu durumda. Yukarda da bahsettim. Bu nasıl iş anlamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebukadzer -- 10 Ekim 2023; 21:7:2 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X