< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (424. sayfa)
-
-
Rusya'da sunucular kapanacak. Belki ordaki sunucuları burda değerlendirip kapasiteyi arttırabilirler. Daha az oyunda 1060 görürüz böylece.
-
Hocam Rusya da boykot var. Ülkeye cpu chip sokamıyor adamlar. Elindekileri mi verecek.
Mesut bunu söylüyor da dünyadan mı haberi yok bilmiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nvidia 4080 sağlamalı partnerlerine. İşin en net çözümü bu. Kaymak gibi Starfield oynamak isteyen de parasını verip oynar. 1060 da hiç olmamalı artık. 2080 ya da 3060 denk gelmeli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerring -- 17 Eylül 2023; 21:54:53 >
Hocam rtx4xx serisi eu server da var 19.99$, normalin 2 katı ücretil.
55ms gecikme + çok fazla package loss alıyorum rahatsız ediyor bayağı. Hizmet kalitesi aynı olacak şekilde burada olsa ben Tr sunucularında iki kat para vermeye razı olabilirim belki.
hocam ilk cümlenize istinaden bir bilgilendirme yapayım. tüm geforce now sisteminde tek bir ekran kartı var o da nvidia Tesla p40. sistem ekran kartını bildiğiniz bölüyor ve bu sayede ekran kartından birçok kullanıcı aynı anda yararlanıyor. tamamen örnek vermek için sallıyorum tesla p40'ı 20'ye bölüyor ve 20 oturum için 1060 veya 2080 sağlıyor sistem bu şekil işliyor. velhasıl ilk cümlenize geri döneyim iş bence nvidia'nın bizzat kendisinde değil direk turkcell'de. 4080 de oynatmak isteseler anında yaparlar ama masrafları aşırı artacağı için yani yukarıdaki tesla p40 denen alet aşırı maliyetli bir ürün olduğundan şimdilik 4080-3080-3060 vs. olayı Türkiye tarafı için bu ekonomide bence hayal.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaverie -- 18 Eylül 2023; 1:57:2 > -
Starfield oynayanlar, xCloud üzerinden test edebilir mi ?
Kullanmak için. Türkiye üzerinden. Proton VPN Hollanda seçili şekilde Google'ı açın, xCloud yazıp servisin sayfasına girin. Nereden girdiğiniz önemli değil. Game Pass üzerinden oyuna girip akabinde VPNi kapatın.
Test edip sonucu buradan yazarsaniz sevinirim. Beğenecek misiniz, GFN göre nasıl fark var bakarsınız gecikme olarak. Yükleme süresi ve performans (30FPS) olarak da bakarsınız. Konsol üzerinden stream ediyorsunuz.
hocam ben aynen dediğin gibi yapıp denedim de geforce now (global)'e göre gecikme süreleri çok yüksek. oynanır mı oynanır fakat özellikle karakteri yürütürken ve nişan alırken zorluk çıkartıyor gecikmeden dolayı, Fransa, İngiltere, Hollanda ve Almanya sunucularını denedim vpnden, en az gecikmeye sahip olan Fransa gibi ancak yine de GFN'ye göre epey yüksek. Bu arada bu durum tüm xcloud oyunları için geçerli. Yani sadece Starfieldda değil.Umarım şu oyun bir gün 1060ta açılmayı bırakır da GFNden oynarız
-
Yunanistan üzerine sunucu gelse en azından, GFN performansını yakalarız bir şekilde. Türkiye'ye gelmesini beklemiyorum artık.
Maalesef network o şekilde çalışmıyor. Muhtemelen sinyaliniz önce Almanya'ya sonra Yunanistan'a gidiyor olacak. Mesela ben GFN EU central sunucusundan 55ms gecikme alırken Sofya'daki sunucudan 75ms gecikme alıyorum. Fiziksel olarak Sofya'daki sunucu bana çok daha yakın.
Oynanışı rahatsız etmeyecek, ani reflex istemeyen oyunlara bakılmalı o zaman.
-
Ya aslında xbox türkiye yetkilileri Xcloudun türkiyeye geleceğini açıklamışlardı ama üzerinden 2 yıl falan geçti,
sanırım microsoft vazgeçti bizim ülkedeki malum durumlardan dolayı :(
-
Türkiye'nin ekonomik şartlarından olduğunu sanmıyorum hocam. Hiç alakası yoktur hatta. Yunanistan gibi Doğu Avrupa ülkelerine hiç getirmemişler servisi, güney tarafta İtalya üzerine getirmişler. Batı ve kuzey taraflara, orta Avrupa tarafına tamamen getirmişler. Bizden çok daha iyi olup da gelmeyen ülke çok yani onu demek istiyorum.
xCloud için, ileride güzel şeyler olacak tarzı bir laf dönüyordu ortalıkta. Yine de beklenti içinde değilim artık. Onu diyeyim. GFN en azından ülkemizde hizmet veriyor ve Xbox ile beraber olmaları bizim için iyi bir şey.
Anladım hocam. Doğrudan haritadan bakarak yapıyordum. Mesafe eşittir düşük ping diye.
Dostlar şimdi tam takip edemedim.. bir ara burda yazmislardi avrupa'dan vpn ile üye olup sıkıntısız oynanıyor diye.. Benim geforcenow TR üyeliği bitti.. Malum 1060 ve 2080 komik oluyor artik..
Eğer sorun olmuyorsa avrupadan rtx 4080'li pakete üye olmak istiyorum.
Sizden ricam yok mudur detaylıca anlatan vpn ile Avrupa'dan üyelik almayı ve nasıl oyun açılacağını... anlatan bir link..? Açıklama.. rehber..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quantum_onur -- 21 Eylül 2023; 4:9:54 >
- HumanitZ (New release on Steam, Sept. 18)
- Party Animals (New release on Steam, Sept. 20)
- PAYDAY 3 (New release on Steam, Epic Games Store, Xbox PC Game Pass, Sept. 21)
- Warhaven (New release on Steam)
- 911 Operator (Epic Games Store)
- Ad Infinitum (Steam)
- Chained Echoes (Xbox, available on PC Game Pass)
- Deceit 2 (Steam)
- The Legend of Tianding (Xbox, available on PC Game Pass)
- Mechwarrior 5: Mercenaries (Xbox, available on PC Game Pass)
- Sprawl (Steam)
-
Halo:İnfinite eklenecekti bu ay. Önümüzdeki hafta gelmesi lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
The Crew Motorfest çıktı rahat rahat oyniyim sıra beklemeden diye globalden vazgeçip Gameplus aldım ama her seferinde 1060 veriyor çıldırıcam ya! kasıyor oyun!
Gir çık yapıp duruyorum yine 1060 geliyor.REZİLLİK!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocobongo555 -- 22 Eylül 2023; 12:24:49 > -
1060'ı bırak 2080'li makine atansa bile Cyberpunk'ta 45 FPS'de oynatıyor. Grafik ayarları Medium / Low'dayken hem de.
4080'e geçiş yapılmalı artık ama aylık ne kadar isterler kimbilir, globalde aylık 19 USD sanırım, bütçeyi aşar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X