o olay işliyor mu ya geforce'da o zaman düşünülebilir hocam ben konsoldayken lan kablosuyla bağlayıp fifada alamıyordum o ms'i teşekkür ederim bilgilendirme için de |
Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (422. sayfa)
-
-
Denedim sonuçlar istenen seviyede.
-
Bu GFN, Türkiye'de ekran kartlarını yükselteceğine model düşürüyor galiba, internet hızımda hiçbir değişim olmadı, önceden kasma ve donma olmadan oynadığım oyun(Battlefield 2042) şimdi sürekli kasıyor.
-
GTX 1060 denk gelmiştir kesin, oyundayken hangi donanım görünüyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nereden bakıyoruz ona, oyun ayarlarından baktım göremedim.
-
Ctrl + G veya Ctrl + P'ye basıp, çıkan menüde sol alt köşedeki seçenekten bakıyoruz.
-
drowen, Nf Teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flauros -- 8 Eylül 2023; 17:32:8 > -
Gamepass ile a Plague Tale Requiem denedim, nasıl olduysa gece yarısı RTX 2080 makinesi atandı, ince grafik ayarları ile 60FPS'i sabitledim (kalabalık olmayan, farelerin az olduğu mekanlarda tabii).
İlk oyunu yine GFN ile oynamış, bitirmiştim, ikincisinin de grafikleri ve atmosferi mükemmel olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drowen -- 9 Eylül 2023; 8:23:40 >
Hocam bağlantı olarak hızınız kaç mbit? 100 mbit fiber bahsettiğiniz ayarlarla oynamak için yeterli gelir mi? Tasindigim sitede hem so hem tt fiber altyapısı var. Ancak so 1000 mbit e kadar verebiliyor. 200 mbit ve sonrası merak ettiğim ülkemizden yapılan geforce now kullanımı için çok farkediyor mu?
-
Bende 100Mbps fiber var şu anda, west yani İstanbul serverında 10-12ms arası gecikme görüyorum, paket kaybı olmuyor. Daha önce fiber olmayan eski evimde 50Mbps hız ile de hikaye bazlı oyunları çok rahat oynuyordum.
Türkiye serverının en büyük problemi hala yoğun grafik donanımı isteyen oyunlarda GTX 1060 çıkması.
Geçen günler Naraka Bladepoint'e Steam'den RTX 2080 ile bağlandı, ancak aynı oyuna Xbox Gamepass ile ne zaman bağlansam GTX 1060 atanıyor. Serverın yoğunluğuna göre mi yoksa kullanılan platforma göre mi (Steam, Epix, EA, Xbox) ayar çekiyorlar belli değil.
Cloud Gaming BattleyoutubeDo GeForce Now Ultimate MINIMUM Internet Requirements WORK?https://www.youtube.com/watch?si=010WkILRt_dHMfK_&v=S_cpLD8Sf8I&feature=youtu.be
Hocam 25 mbit 1080p için yeterli.
Video da 4k 120fps için 40Mbit yeterli olduğu görülüyor, tabi yayıncı rtx4080 sunucuda oynuyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
tesekkurler hocam dıger arkadaslara da tesekkurler cevap veren, bende sımdılık 200'lük için başvurdum hem 2 ay ücretsiz olacak turkcell hattan dolayı o bana fiyat olarak daha iyi geldi. Ancak superonline da ilk ay yüksek damga vergisi istendiğine dair de şikayetler okudum.
-
Arkadaşlar iş yerinde 70 mb internet var gfn düşünüyorum fakat bende controller yok telefondan oynamak icin controller şartmı ?
-
arkadaşlar gameplustan değilde 1 aylık USA sitesinden alın zaten fiyat aynı 9 dolar sanırım. 4-5 gündür oynuyorum,, 2080 harici ekran kartı gelmedi. Server location da EU Southeast olacak. wifiyi sadece siz kullanırsanız hiç problem yaşamadan oynarsınız.
-
ayarlardan sunucuyu tr central olarak seçmeme rağmen oyuna girince tr west sunucusuna atıyor durduk yere pingim artıyor dün gece tr centralda rahat rahat oynuyordum ne güzel :) sebebi ne olabilir acaba bilgisi olan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Starfield hayırlı olsun; 🌩️ NVIDIA GeForce NOW on Xtwitter🌩️ NVIDIA GeForce NOW on Xhttps://twitter.com/NVIDIAGFN/status/1702020359904707035
Türkçe dil desteği de gelse tadından yenmezdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Starfield performansı nasıl kaç FPS alıyorsunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X