Şimdi Ara

Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (423. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.173
Cevap
193
Favori
562.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 421422423424425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Starfield'a sevinemedik zira 1060 atamışlar starfielda ve lowda bile kasıyor (üstelik sadece bizim ülkede değil globalde de). Kendi s*kko pcmde bile daha yüksek ayarda daha çok fps alıyorum. yazıklar olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocobongo555 -- 14 Eylül 2023; 11:54:56 >
  • cocobongo555 kullanıcısına yanıt
    GeForce NOW powered by GAME+ on Xtwitter
    GeForce NOW powered by GAME+ on X
    https://twitter.com/GFNbyGAMEPLUS/status/1702029496726208560

Yorumlar fena.

Herkes sonunda 1060'a uyandı. Şükürler olsun.
    Bakalım çözüm çabuk gelecek mi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xcloud üzerinden oynuyordum hali hazırda. GFN üzerinden test ettiğimde büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Xcloud çok daha iyi. Yükleme süresi bile fark ettiriyor. GFN için gecikme süresi dikkate alınabilir ancak. Single Player oyunda ne kadar mühim olabilir emin değilim buna.

• aschil kullanıcısına yanıt

xcloudda denemiştim ancak gecikme süreleri fazla geldi bana. sen hangi vpnle bağlanıyorsun hocam? bi de hangi ülkeyi seçiyorsun vpnle xcloud'a girerken?

• cocobongo555 kullanıcısına yanıt
    Proton Hollanda. İtalya, Avusturya denedim genel olarak hepsi aynı göründü bana. Gecikme durumu sanıldığı kadar çok değil, birazda alışınca unutuyorsunuz, fark etmiyor.
    Xcloud konsoldan oynatıyor, bu sebeble aradaki fark PC/Konsol farkı. GFN performansı beni hiç tatmin etmedi.

eyvallah hocam sağolasın

• Kullanıcılar düşük donanım atanmasından, düşük FPS'den bıkmış usanmış, bunlar bir de bu hizmete zam yapıyorlar. Yeni zam, pardon güncelleme hayırlı uğurlu olsun :

• 1 Aylık GeForce Now Premium: 270 TL (Eski fiyat: 244 TL)

• 3 Aylık GeForce Now Premium: 650 TL (Eski fiyat: 589 TL)

• 6 Aylık GeForce Now Premium: 1250 TL (Eski fiyat: 1159 TL)

• 12 Aylık GeForce Now Premium: 2280 TL (Eski fiyat: 2100 TL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drowen -- 14 Eylül 2023; 20:46:29 >
  • drowen kullanıcısına yanıt
    Dolara bağlı bir şekilde otomatikman yapılıyor sanırım. Madem böyle olacak Türk Lirası kullanmasınlar, sunuculara güncel donanımları getirsinler. Bizde parası neyse onun karşılığında hizmetini alalım. Olması gereken budur.

Geçmişte yüksek kur'a rağmen direndiler, zamları geç getirdiler buna tamamdır lakin bu saatten sonra güncel kurla beraber gidiyorlarsa karşılığında hizmetini de almak isterim tüketici olarak. Abonelik sürem bittikten sonra sadece xCloud üzerinden gideceğim bu şekilde devam ederlerse.

• Yurtdışında en kötü rtx 3060 verilyor, onunla aynı fiyata çekeceksen sen de aynı sistemi vermek zorundasın. Yok öyle hem ücretleri dolara endeksleyim hem de kıytırak 8 senelik gpu'yu vereyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nvidia GeForce Now [ANA KONU]

starfield kağnı hızıyla shader yüklüyordu 2 kere denedim durum aynı.

oyun normalde de performans sorunları var, burada çok zor. 2-3 ay sonra belki oynanır.

• Geforce now gpu değiştirecek mi acaba? Laptoptan Starfield ve cyberpunk oynamayı düşünüyorum

• a)geforce now kullaniyordum hali hazırda bu gün gamepass de aldım . bilmiyorum iki farklı mail ile iki farklı hesap olduğu için mi ama tam 3 saatim ve gamepasse verdiğim para boşa gitmiş diye düşünüyorum bu kadar hata kodu bu kadar rezil bir sistem görmedim günüm boşa gitti resmen. gamepass ve geforce now olayını ben beceremedim kısacası. stres atmak isterken stres olmayın iki uygulamadada en azından birbirlerine yönlendirecek ne yapmanız gerektiğini söyleyecek hiçbir şey bulunmuyor boşu boşuna sinir stres olmayın benim gibi

b)edit : mesaj yoğun stres altında yazılmıştır bir kaç gün içinde tekrar denemeler yapıp güncellenecektir en son aldığım hata kodu 0x803f8001

c)cahil editi: problem kendi iç içe geçmiş maillerimden kaynaklanıyormuş, mailler ve giriş yaptığınız hesaplara dikkat edin, ben bu şekilde düzelttim ve tavsiye ediyorum a paragrafındaki cahil herifi dinlemeyin mis gibi akıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grozny -- 19 Eylül 2023; 12:15:17 >

• Grozny kullanıcısına yanıt
    Nvidia GeForce Now [ANA KONU]

• Bugün girdim Starfield'a çok temiz bir şekilde oynadım. 1060 gelmezse çok güzel. Öteki türlü sıkıntılı oluyor. Shader yüklemesi ise anında oldu. Sanırım önceki save üzerinden işlem yapabiliyor. Ayarlardan server konumunu özelden TR West yapmanın faydası oluyor.

RTX 2080'de New Atlantis şehrine girince medium grafik ayarlarında FPS 20'lere kadar düşüyor, oyun içi ayarları yazabilir misin?

• drowen kullanıcısına yanıt
    Ayarları varsayilanda bıraktım hiçbir şey yapmadım hocam. iPad üzerinde oynuyorum buradan klavye mouse bile etkinleştirme yapılmıyor, hoş gamepad ile oynuyorum. Atlantis'e de gitmedim, görevlerle oradan oraya gittim, bir saat üzerinde oynadım çok pürüzsüz bir deneyim aldım. Önce ki girdiğimde çok kötüydü.
    Tekrar girince mesajıma edit geçerim.

• Ben bu yeni oyunlar konusunda çok kararsızım, starfield için Avrupa sunucusuna geçmeyi düşünüyorum eğer fps sorunu olacaksa.

• Ekran kartında değil sorun, işlemcileri çöp. Watch Dogs legion'da da aynı sorun vardı, şehirde yürürken bir sorun olmuyordu ama arabaya bindiğinde takıla takıla gidiyordun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CS/Mesutun videosunda, 1060 olayını ilettiklerini söylüyorlar. İlgileniyorlarmis. Genel olarak 1060 azınlıktaymis, yoğunluktan dolayı geliyormuş 60.

Cs hiç GeForcenow dezavantaj konularına girmek istemiyor, çorba geldiği için.

Yine Mesut sağolsun gtx1060 ve son zam meselesini açtı, iyi de oldu.

• 
Sayfa: önceki 421422423424425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.