rtx2080 denk geldğinde çok değil 45dk sonrası performans sorunları başlıyor ben de. son oyunumda tamamen dondu oyun. aynı laptopta rekabetçi fps oynuyorum, donma paket kaybı olmuyor. |
Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (421. sayfa)
-
-
Mesut'un programında Rusya'dan GFN çekildiğinin ve bunun bize yansıması olacağından bahsetmisler. Tam olarak ne olacağını anlamadım. Ima etmişler birazda.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Starfield gelecek GFN üzerine.
Hocam orada mesut kendi hayalini anlatıyor.
Adamlar ülkesine yeni nesil kart cpu sokamıyor, eldeki server'ı neden hem de bedavaya bize versinler.
Starfield için yine kesin bilgi bulunmuyor.
Temenniyi konuştular.
Daha önemlisi Mesut ve Can, GeForce now da gtx1060 ile oynadıklarını öğrensinler o zaman yorumları alalım.
Ekleme, bugün emin olduğum bir durum var; rtx2080 ile oyun açılınca yaklaşık 40dk sonra paket kaybı inanılmaz artıyor yâda oyun çöküyor.
gtx1060 ile açıldığında hiçbir sorun olmadan saatlerce oynanabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30A640B69 -- 2 Eylül 2023; 22:45:41 >
Şimdi anladım ne demek istediğini. Konuyla alakalı somut bilgileri var sandım. Bana da 1060 geliyor genelde, pek sorunda hatta hiç sorun yaşamıyorum.
-
Bu durumu, GFN iş ortağı fenomenleri etiketleyerek twitler atın.
Örnek: Can Sungur, Tuna Akşen, Enis Kirazoğlu, Orhun Kayaalp, Dost Kayaoğlu, Mete Özbey, Mesut Çevik, Technopat, Shiftdeletenet vs... araştırın daha çok bulursunuz.
Ne kadar çok o kadar iyi olur, biri dikkat çekse bile direkt gündem olur. Şikayetçi herkes yapmalı aslında, kullananlar enayi yerine konmasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 3 Eylül 2023; 3:7:33 > -
Hocam YouTube video yorumlarında bulundum, örneğimiz üzere Twitter hesabı açıp çok daha fazla editörü etiketledim. Artık diğer kullanıcılar da birşeyler yaparsa kendileri bilirler, benden bu kadar.
merhaba cloud gaming konusunda hayli bilgisiz birisi olarak geforce now kullanmayı düşünüyorum premium paketlerden birini alıp fakat bazı konularda tereddütlerim var onları sormak istiyorum
öncelikle 100mbps internet hızım var wi-fi 6 bir modeme sahibim ve laptopım ile 80mbps kadar hız alabiliyorum pingim de ortama 5 dolaylarında fakat kabloyla bağlanma imkanım yok wi-fi kullanmak zorundayım bu sistemle performans almam mümkün müdür? şunu da belirteyim baldurs gate ve disco elysium oynamak için almayı düşünüyorum online oyun oynamayı da düşünmüyorum oyunlarda yüksek kalite görsel gibi bir beklentim de yok önceliğim sadece performans :)
-
Hocam ben de 100 hız wifi 6 ile oynuyorum.
Hikâye rpg de performansı gayet güzel.
1080p de görsel bozulma paket kayıpları yok denecek kadar az.
Multiplayer için de fena değil, rekabetçi için gecikmeyi hissediyorsun.
Disco Elysium'u bitirmiş biri olarak izometrik oyunları çok rahat oynarsın derim. Baldur's Gate 3'te de GTX 1060 donanımı gelmediği sürece akıcı bir şekilde oynayabilirsin.
Son bir iki haftadır bakamadım ama genellikle BG III'te 1060 atanıyor ve düşük FPS'lerde oynuyorsun.
Not: Gameplus'ta en yüksek donanım RTX 2080.
Arkadaşlar mibox s android Tv cihazı var, evde 500mbit fiber internet var.
Bu cihaza Gamepad bağlayıp, GeForce now üzerinden sağlıklı oyun oynanabilir mi?
Birde tüm oyunlar olmaz sanırım, Gamepad uyumlu oyunlar olabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bilgi için teşekkürler hocam
-
bu sıkıntıyı gördüm ben de sanırım hemen hemen herkese baldurs gate için 1060lık ekran kartı atanıyormuş özellikle wifi ile bağlanacağım için bu standartlarla oyundan verim alamam anladığım kadarıyla
premium paket almayı düşünüyorum ama hala şüphelerim var oyunla beraber 1500 lira verip pişman olmak istemiyorum :)
-
Hocam imkanınız varsa vpn ile eu sunucularını deneyin rtx 2080 geliyor her oyunda beğenirseniz oradan alırsınız(ben almadım ama bir yöntemi bulunur) fiyat aşağı yukarı aynı zaten
Hocam ben Xbox 9gen gamepad ile tvbox da bazı tuşları tanıtamadım. Belki bulamadığım ayarı vardır. İlk bedava yada 1 aylık deneyin.
Android destekli gamepad ile sorunsuz oynanır tahminim.
Bir de pc ye göre gecikme tvbox da daha fazla. Rekabetçi oynanmayacak ise o da sorun değil.
onu da düşündüm hocam ama zaten wi-fi kullanacağım için üstüne bir de vpn ile eu sunucularına girmek bağlantıda baya sıkıntı yaşatır gibi geliyor bana
-
Vpn'i oyuna girince kapatıyoruz zaten :) Marmara bölgesindeyim ve wifi kullanıyorum eu southeast sunucusunda ortalama 40-50 ms civarı bir gecikme alıyordum bu çok fark edilir bir şey değil zaten sana kalmış. Ben birkaç ay önce ubisoft promosyonu ile denediğimde memnundum sende istersen 1 saatlik deneme yapabilirsin sonra beğenirsen alırsın oradan.
Tomb raider tarzı, platform oyunları ve araba yarışı düşünüyorum.
Uyumlu Gamepad bilginiz var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X