Huawei Matepad 11.5 ile sorunsuz oyun oynayan var mı? Beleş tablet dağıttılar iş yerinden. Klavye ve mouse alıp Path of Exile oynarım diyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (419. sayfa)
-
-
Harmony OS ile çalışmıyor diye biliyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
GSpace üzerinden simüle edilir en kötü. Uygulama Play de var ve Google Play servislerine ihtiyaç duymuyor. Çalışması lazım.
Matepad 11 ile oynuyorum ben
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba,
Antika bir sorunum var. xbox Elite Series 2 nesil bir oyun kontrolcüsü satın aldım. MacBook Pro kullanıyorum ve daha önce GeForce Now uygulamasında herhangi sorun yaşamadan eski kontrolcümü (xbox one, GameSir) kullanabiliyordum. Ancak yeni kontrolcü ne yaptıysam uygulama üzerinde çalışmadı. Şimdilik Chrome web tarayıcısı üzerinden bağlanarak işimi bir nevi çözdüm. Benzer sorun yaşayan var mıdır_? veya mac kullanıcılarında durum nedir merak ediyorum_?
Saygılar
MacBook Pro (Retina, 13-inch, Early 2015): macOS Catalina 10.15.7
GeForce Now v2.0.54.170/ro
-
Geforce now Download bölümüne gelin. Buradan Mac için kendi uygulamasını indirip kullanın.
Halihazırda Mac uygulamasını kullanıyorum. Ancak dediğim gibi xbox one vb. kollar uygulama ile çalışırken, elite 2 kontrolcü nedenini anlamadığım bir şekilde çalışmıyor. Uygulama kontrolcüyü görmüyor yani, bağlantı da bir sorun var diyeceğim ama Chrome web browserdan bağlanınca herşey sorunsuz çalışıyor anlam veremedim..
-
Sanal makine üzerinden, Windows açıp xbox donatılar üzerinden güncelleme yapmayı deneyin.
support.xbox.comXbox Kablosuz Oyun Kumandanızı güncelleştirme | Xbox Supporthttps://support.xbox.com/tr-TR/help/hardware-network/controller/update-xbox-wireless-controller
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
güncelledim, sorun devam ediyor.
-
Nvidia desteğini genişlemişdi, Nintendo Pro Controller dahi uyumlu diye hatırlıyorum. Sanırım Elite Series'i farklı bir Controller olarak değerlendirip desteklemiyorlar. Başka açıklama aklıma gelmiyor.
Steelseries üç günlük priority deneme hesabı kodu vermişti. Eu central sunucusu üzerinden çeşitli oyunlar denedim. Bir kere olsun 1060 ekran kartına denk gelmedim. Ya 2080 geliyor ya da 3060. Bizim tr sunucuları bayağı geriden takip ediyor gelişmeleri.
Xbox oyunları ekleniyor, GP hesabıyla.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gamepass PC oyunları ve Microsoft Store'dan satın oyunlar da dahil olacak. GFN'ye desteğini açıklamış oyunları oynayabileceğiz.
Umarım Starfield ilk çıktığı gün eklenir.
Global free sürümden vpnle ekisi kadar çabuk girilmiyor artık. eskiden 15-20dk maksimum beklerdim şimdi 1 saat beklediğim oluyor. daha kısa sürede giren bi server var mıdır? şu an northwest kullanıyorum
-
Sofya sunucusunu denemiş miydin?
sofya mı? öyle bi sunucu görmedim ben hocam? bi bakayım ama hiç görmedim hep west, northwest us falan isimler böle genelde
EDİT: hocam baktım şimdi de sofya diye bir sunucu yok???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocobongo555 -- 25 Ağustos 2023; 12:47:10 > -
Hocam bütün seçeneklere baktım sofya diye bir sunucu yok bende
-
Southeast dene
Southeast sunucusu Sofya sunucusu oluyor.
seed4me vpn programı avrupa serverlarında çoğunlukla işe yaramıyor ve oyuna geçilemiyor. Hata veriyor.
windscribe ücretsiz bir vpn ve sorunsuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C2E26CFC3 -- 26 Ağustos 2023; 15:33:37 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X