Şimdi Ara

Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (418. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: nebukadzer
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.173
Cevap
193
Favori
562.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 416417418419420
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xbox PC oyunları ve Bethesda Studios oyunları, Geforce Now Türkiye sunucularına da geliyor.

3 Temmuz akşamından itibaren bunları oynayabileceksiniz:

Age of Empires IV

Age of Empires III

Age of Empires

Gears 5

Grounded

Pentiment

Deathloop

• Fiyatları guncellemişler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GFN'ye yeni üyelik açmak istiyorum ilk tecrübem olacak, 65" TCL tv aldım 120Hz android uygulamasını indirip steam oyunlarını vs. oynayabileceğim değil mi?

Güncel bir indirim kuponu var mıdır?

• denondj kullanıcısına yanıt
    www.epin.com.tr
    EPİN - Gforce Now Game Plus 1 Aylık
    https://www.epin.com.tr/game-plus/gforce-now-game-plus-1aylik

Sitesinde halen eski fiyattan satılıyor istersen buradan alabilirsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • denondj kullanıcısına yanıt

Oyunların hepsini oynayamazsın, örneğin tv'ye klavye ve mause bağlıyorum ancak europa universalis 4 uyumlu olmadığı gerekçesiyle açılmıyor.

• i_utku kullanıcısına yanıt
    EU4 benim Philips pml9507 televizyonum da açılıyor, fakat TV de oynamaya çok uygun bir oyun değil bana göre çok keyif alamadım.

• Merhabalar bende gamepass var ben gamepass hesabımı geforce ile ilişkilendirerek buradaki oyunları kullanabilecek miyim yoksa sadece microsoftun elinde bulunan oyunların orada oynanamasına mı izin verildi? Yani illa tekrardan geforce ile ilişkilendirilebilen steam ve benzeri uygulamalardan satın almak mı lazım

• Nvidia GeForce Now [ANA KONU] Nvidia GeForce Now [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abgore -- 18 Temmuz 2023; 11:27:27 >

• Ozan1213 kullanıcısına yanıt
    Evet oyunları tekrar satın almaniz gerekiyor henüz gamepass desteği gelmedi.

• ByCRiMiNaL. kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Ben o gelir sanıyordum üzücü oldu

• Naraka Bladepoint geri gelmiş, oyun artık free to play. Battle Royale tarzını sevenler bakabilir.

• Güya Microsoft oyunları eklenecekti, birkaç kenarda köşedeki oyunları eklediler geri çekildiler. Forza ile Halo eklemiceksen hiç anlaşma yapmasaydınız. Aynı şekilde EA'de öyle. Nerde fifalar nerde nfs oyunları. Bu her hafta kütüphaneye yeni oyun ekleme olayı da kabak tadı verdi artık. Bunu biraz da pazarlama stratejisi olarak kullandıklarını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebukadzer -- 25 Temmuz 2023; 19:8:8 >
  • nebukadzer kullanıcısına yanıt
    Her oyun gelmeyecek, yapımcılardan da onay aldıktan sonra ekleyeceğiz demişlerdi. Evet, göstermelik bazılarını ekleyip susada bilirler. Yalnız önümüzde ki bir yıllık süreçte ciddi anlamda eklemeler yapacaklardır. Bağlayıcı anlaşma yaptılar, sadece Xbox değil ABK tarafı da gelecek.

• Xbox yakında birkaç Bethesda oyununu Nvidia GeForce Now'a ekleyecek
    Nvidia, Microsoft'un yakında Bethesda'nın serilerinden "birkaç" oyunu GeForce Now bulut oyun platformuna ekleyeceğini duyurdu.

trueachievements
    Xbox will soon add several Bethesda games to Nvidia GeForce Now
    https://www.trueachievements.com/n54640/xbox-bethesda-doom-quake-wolfenstein-nvidia-geforce-now

• aschil kullanıcısına yanıt

abi ekliyolar eklemesine de güncellerden ziyade nispeten daha eski olanları ekliyorlar AOE4 hariç. Bi de hep steamden ekliyorlar. bu adamlar microsoft storu yani esasen gamepassle de oynayabilceğimiz şekilde ekleyeceklerini de duyurmuşlardı ancak halen yok. şahsen Starfiedlı çıkış gününde geforce now üzerinden gamepassle oynayabilceğimizden şüpheliyim :(

• cocobongo555 kullanıcısına yanıt
    Ne kadar ekleyeceklerini zaman gösterecek, önceki mesajımda buna değinmiştim. Biraz daha zamana ihtiyaç var gibi görünüyor. Yine de nispeten oldukça hantal bir şekilde de ekliyorlar dersek haksızlık yapmış oluruz.

• Baldurs Gate 3 sorunlu çalışıyor, eski driver kullanıyor. Reportlamislar, çözülecek deniliyor.

• 
Sayfa: önceki 416417418419420
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.