18 Mayıs 2023 tarihinden beri bir düzeltme ekini kuramayan platform. GFN kütüphanesinde yer alan hangi Battlefield oyununu açmaya kalksam düzeltme eki uyguluyoruz bir kaç saat sonra oynamaya hazır uyarısı alıyorum 4 günde millet sıfırdan program yazıyor siz bir eki yükleyemediniz. |
Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (416. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Geforce Now üzerinden tarayıcı açılıyor. 1200MBS Download veriyor. Kısıtlamislar tabi.
Ne işinize yarar bilemeyeceğim.
Açmak için / Guild Wars 2 ye girin / Launcher ekranında crate account tıklayın, edge açıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Android tv üzerinden GFn de, Xbox One kol çalışmıyor neden olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaki3715 -- 5 Haziran 2023; 19:0:45 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kupon varmı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
türkiye de ultimate versiyon yok bunu malum yollar ile başka nasıl üyelik satın alınıp kullanılabilir ?
-
Ben kablolu logitech kullanıyorum, tv'lerde bluetooth kollar ile ilgili olarak reddit'te bayağı sorun yaşandığı yazıyor. Siz hiç mi kullanamıyorsunuz?
-
Android tv 11 sürümünde kronik sorun var. Eğer erişebilirlik ile bir uygulamaya izin verilmişse, Gamepad çalışımıyor. İzini kısayol ile devre dışı bırakmak gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaki3715 -- 13 Haziran 2023; 21:35:26 >
6 aylık geforce now gameplus premium üyeliğim daha ilk ayın dolmasına 1 hafta kala kötüye kullanım iddiası ile incelemeye alındı ve basic e düşürüldü, gameplus a attığım maile gelen cevap ise şöyle "
Merhaba,
GeForce NOW servisinin Türkiye’de lansmanını yaptığımız 15 Mart 2021 gününden bu yana diğer dijital uygulamalarda olduğu gibi belirli ‘kötüye kullanma’ vakalarını düzenli olarak inceleyip, gerekli aksiyonu almaktayız. Bu husus Kullanıcı Sözleşmesi’nde yer alan Kullanım İlkeleri başlığında detaylandırılmış olup, Hizmette Yaşanabilecek Sorunlar ve Hukuki Uyuşmazlıklar başlığında kabul edilen şekilde servis kalitemizi ve erişilebilirliğini korumak için uygulanmaktadır. Kullanıcı Sözleşmesine www.gameplus.com.tr sayfasının en alt kısımdan ulaşabilirsin. Yukarıdaki şartlar altında dönemsel kontrollere takılan kullanıcıların kullanımı incelenmek amacıyla Basic pakete düşürülebilmektedir. Paketinin Premium özellikleri, paketinin bir aylık döngüsü tamamlandığında tekrar aktif edilecektir.
Anlayışın için teşekkür ederiz.
GAMEPLUS "
sanki kotalı kullanıyormuşuz da haberimiz yokmuş gibi aylık döngüden bahsediyorlar. Tek yaptığım her gün düzenli oyun oynamaktı ancak sanırım bu onlar için kötüye kullanım olarak geçiyor ilginç doğrusu.
-
Kullanıcı sözleşmesini merak edip açtım, okudum, ancak günlük veya aylık kullanım kotasıyla ilgili bir madde bulamadım.
Tek yazdığı, ticari amaçlarla kullanılmaması, kullanıcı kodu, şifrenin başka 3.şahıslarla paylaşılmaması, hackleme girişiminde bulunulmaması vs. gibi şeyler.
tek yaptığım her gün oyun oynamakken böyle bir iddia ile suçlanmak garip geldi yani tüketici hakem heyetine başvurdum çünkü defalarca mail attım hala aylık döngüden bahsediyorlar. ne hikmetse bu sorun 6 aylık veya daha az abonelik alanların başına gleiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axel1459 -- 15 Haziran 2023; 13:32:47 > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebukadzer -- 18 Haziran 2023; 12:50:16 > -
-
Hepsiburada'dan kod olarak 6 aylık paket almıştım. Eğer bir 6 aylık daha alırsam birleşir mi?
Birleşmesi için siteden mi almalıyım yoksa yine kod olarak mı?
-
Hocam ustune yaziyor çift paket oluyor kodu bitiş tarihinde girmen gerekiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Birleşme olmuyor boşuna aktif edersin
-
amd ekran kartını sökünce problem kalmadı çok ilginç değil mi ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X