Şimdi Ara

Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (415. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Polanski TR
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.183
Cevap
193
Favori
563.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 413414415416417
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ctrl.s kullanıcısına yanıt
    Geforce now alabilirmiyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    1 aylık ne kadar?

Fiyatları ne kadar peki?

• 3 Aylık GFN aboneliğim var bir ay önce otomatik yenilendi, düne kadar kullanmaktaydım ama şu an uygulamaya girince

basic üyelik gözüküyor yani üyelik yok gibi, siteye giriyorum 3 aylık premium gözüküyor. oyunlara giremiyorum.

Başına böyle bir şey gelmiş olan var mı? ikindin info@gameplus.com.tr'ye mesaj attım 5dk sonra "Merhaba, yaşadığın durumu inceleyebilmek için yaptığın işlemlerin video kaydını aynı e-posta üzerinden iletebilir misin?" diye mesaj geldi. Ekran kaydı alıp yolladım üyelik farklılıklarını gösteren şekilde, beklemedeyim. Mesaj gelirse güncellerim. Belki başkalarına yardımcı olur keza internette böyle bir sorunla karşılaşan görmedim.

• Ne zaman üyelik yenilesem indirim geliyor, benim kaderim de bu

Bende full hd montörde bir sıkıntı olmuyor, ama 4k görüntü ile kıyaslanıyor ise fark vardır elbet

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xbox oyunları yavaş yavaş gelmeye başlamış. Bu hafta Gears 5 eklenmiş. Ayrınca Epic Games'de bir hafta ücretsiz olan Death Stranding gfn ile oynanabiliyor. Steam de Metro Last Light veriyor ücretsiz bir hafta boyunca. O da kütüphanede mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebukadzer -- 19 Mayıs 2023; 12:3:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kullanım kotası gizli olarak devam etmekte tam olarak 200 saat mi bilmiyorum ama o civarda bir kota var aşarsanız, suistimale karşı adı altında firma suistimal yapıyor. Bir aydan uzun abonelik aldıysanız aylık basic'e düşürüyorlar diğer ay tekrar başlıyor. Bu sınırı aşan herkesi haksız kullanım mesajı atıyorlar. Abone olurken açıkça süre sınırını yazabilirler veya ona göre tarife değişikliği yapabilirler ama böyle yoruma açık bir maddeyi kullanmaları ne kadar yasal bilmiyorum. Tüketiciyi aptal yerine koymak ülkede gelenek. Tüketici hakem heyetine başvurdum, hayırlısı. Eğer aylık yüksek saatler kullanıyorsanız rekabetçi oyunlar falan gibi ona göre hesap satın alın sonra mağdur olursunuz. Hala 200 saatin çok olduğunu söyleyenler var, Durum saat pazarlığından çok müşteri ile istediği gibi oynayabilmeleri. Diğer ay 100 saate bir kaç ay sonra da bant genişliği sınırı falan gibi uygulamalar görürsek hiç şaşırmam.

• Gameplus 3 Aylık şifreyi 250 TLye , 6 Aylığını 450 TL ye, telefon numaranıza kodu gönderebilirim.

• Selamlar. Bende gtx 1660s var. Ray tracing deneyimlemek için GFnow deneyeceğim fakat net hızım yeterli gelmeyecek büyük ihtimalle. Şunu merak ettiğim için yazıyorum:

Ayarlarda AI-Enhanced seçeneği var. Nvidia diyor ki RTX 30 Series, RTX 20 Series, GTX 16 series, GTX 1080 Ti, GTX 1080 kartlardan/serilerden birine sahipsen, kendi donanımını upscale olarak kullanabilirsin. Yani hem kendi bilgisayarımdaki GPU'yu kullanacağım hem de merkezdeki bilgisayarı kullanacağım. Ama kendi GPU'mu yapay zekâ ile upscale etmek için kullanacağım tamamen, DLSS yani.

Şimdi, burada aklıma şu sorular geliyor;

-GTX kartlarda tensor çekirdeği yok. Bunu nasıl yapabiliyor? Tüm GPU'yu buna çalıştırtarak mı üstesinden gelebiliyor?

-Bunu yaparsam, indireceğim data daha mı az olacak? Yani internet gereksinimi, işlemin yarısını benim bilgisayarım yapacağı için daha mı düşecek?

-(Konu dışı soru) Satın almadan önce yarım saatlik trial açacağım yanda, sıra bekliyorum. RTX özelliklerini kullanmak için hesabı yükseltebileceğim yazıyor sırada iken. Şuanda Portal RTX oyununu açmak üzere sıradayım. Satın aldığımdaki Portal RTX ile trailda deneyimleyeceğim Portal RTX farklı mı olacak?

Nvidia GeForce Now [ANA KONU]

• Teslaman kullanıcısına yanıt
    Geforce Now kullandığın zaman, bağlandığın serverdaki donanımı kullanırsın, kendi ekran kartın sadece görüntüyü ekrana aktarmanı, stream etmeni sağlar, bir nevi sanal bir masaüstü kiralamış gibi olursun. Bu yüzden ekran kartı ayarlarıyla oynayarak yarısı benden yarısı serverdaki donanımdan kullansın diyemezsin.

Yarım saatlik denemede RTX aktif değildir, satın aldıktan sonra RTX'i deneyimleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drowen -- 21 Mayıs 2023; 18:21:42 >
  • Avrupa ve Amerika'da 4k 120fps serverları var, RTX 4080 donanımlarıyla oynatıyor, o monitöre böyle bir server lazım, o da Türkiye'de henüz yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drowen -- 21 Mayıs 2023; 18:19:1 >
  • drowen kullanıcısına yanıt

Dediğiniz şey pek doğru durmuyor. AI Enchanced seçeneğinde ben kendi donanımımı kullanmıyorsam, o halde neden gereksinimlerde belli GPU'lar belirtilmiş? Ana kaynak serverlardaki makine olabilir fakat upscale için benim donanımımı kullandığı ve gerekli gpu sahibi isem bu seçeneği açabileceğim yazıyor Nvidia sitesinde. Sanırım bana gelen görüntüyü upscale etmek için benim gpumu kullanıyor.

Ayrıca, RTX Portal sırasına girdim, sıra geldi ve oyun açılmadı. Şaka gibi. Trial'a koymasalarmış madem açılmayacak.

• Teslaman kullanıcısına yanıt
    Anladım, eğer 4K monitörün varsa AI upscale özelliği olan GPU'lar ile HD görüntüyü 4K gibi gösterebilirsiniz diyor, yani az önce diğer arkadaşa yazığım sorunu donanım ile gideriyor.

Hala kupon var mı ?

• 
Sayfa: önceki 413414415416417
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.