< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (417. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bu arada bu sene oyuncular açısından bereketli geçecek, GFN'a gelmesini beklediğim oyunlar :
Assasin's Creed Mirage (kesin)
Cyberpunk 2077 : Phantom Liberty (kesin)
Baldur's Gate III (kesin)
Starfield (ihtimal dahilinde)
Alan Wake II (yüksek ihtimalle)
GFN / Gamepass birlikteliğinden de hangi oyunlar gelecek heyecanla bekliyoruz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Age of empires serisi gelmedi mi henüz, benim listemde görünmüyor ?
-
Gears of War hariç Microsoft oyunları Gameplus'a gelmemiş durumda. Sadece aşağıdaki tweet atılmış ancak oyunların ne zaman geleceği belirsiz.
GeForce NOW powered by GAME+twitter
GeForce NOW powered by GAME+https://twitter.com/GFNbyGAMEPLUS/status/1669673963927076864?t=xCQLPBxAGnfv9Ps8GLNw9g&s=19
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Abi geçen bir arkadaşın TR hesabına girip deneyeyim dedim bu nasıl rezillik abi piksel piksel oyun oynuyorsun çok kötü ya, ben kendi ülkemin sunucusunda piksel piksel oynarken ta bilmem neredeki ülkenin sunucusuna bağlandığımda cam gibi bir görüntü kalitesiyle oynuyorum + saçma sapan gtx kartlarda yok. Merak eden arkadaşlar varsa vpn ile hesap açıp eu southeast sunucusunu deneyimleyebilirler(20ms gecikmesi var yurtdışında olmasına rağmen) sıra flnda beklemiyorsun TR'de ki gibi, max 5dk'da sıra bitiyor sonra istediğin oyunu 1 saat deneyimleyebiliyorsun. Gerçekten denemenizi istiyorum böylece TR sunucularının ne kadar kalitesiz olduğunu iyi ayırt edersiniz sonra beğenirsenizde dolar kuru üzerinden üyelik alırsınız mis gibi keyfinize bakarsınız.
Ben geldiğini hatırlıyorum tekrar bak istersen
Avrupa sunucularına geldi ancak Gameplus'ta yok henüz.
Southeast sunucusu 20ms çok iyiymiş. Bir zamanlar Frankfurt sunucusunda oynardım, döviz artınca çıkmıştım.
Anladığım kadarıyla birçok yere gelmiş Türkiye'de gelmemiş henüz. Bu gameplus'ın bir canlı desteği vs. yok mu bunları sormak için?
-
Kim 20ms alıyormuş? Ben 75ms den aşağısını göremedim southeast sunucuda.
Ben alıyorum hocam inanmıyorsan bir ara oynadığımda kanıtta atabilirim. Max 50ms gördüm şuana kadar orda.
Çok iyiymiş bir daha ultimate hesap aldığımda deneyeyim. En son girdiğimden beri network olayını iyileştirdiler sanırım.
Beyler Geforce nowdan Witcher 3e (steam) girdiğimde unable sync sorunu yaşıyorum. başka yaşayan varmı? veya çözümünü bilen. bu şekilde oyuna girersem savelerim gider. çözümünü bilen vars mı?
-
Ben yaşamadım ama yabancı serverlarda yaşayan olmuş. Savelerin kaybolmayacağını yazmışlar.
Bu arada Yennefer mi Triss mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drowen -- 2 Temmuz 2023; 12:24:2 >
hee ben de yabancı serverdan giriyorum zaten. ama gerçi dün gameplustan da denedim yine unable sync dedi, steam kaynaklı bişeydir belkide.
Bu arada seriye 2. oyundan başlamamdan da mütevellit Trissciyim. Eski aşığıyım :))
-
gamepass ile geforce now i beraber kullanabilecegimiz haberini okumustum dogruluk payi var degil mi ?
-
xbox oyunları ve bethesda oyunları oynanabilecek diye bir tweet gördüm ben
-
Valla bir kez Yennefer'i seçtik, seçmez olaydım, yemediğimiz atar, trip kalmadı. Ana oyunu bitirmiştim öyle.
En iyisi Triss, kafa rahat...Ben de ikinciye başladım sindire sindire DLC'ler dahil oynayacağım. Grafikler de güzelleşti, mis.
konunun yeri bura değil ama belki bilen vardır. epic launcher da oyunun save dosyalarını bulut a kaydetmiş save dosyalarını silemiyorum silmenin bir yolu var mı? ayarlarda buluta kaydetme diye bir seçenek varmış onu kapatabiliyorum da daha önce kaydedilmiş save dosyalarını nasıl silerim?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X