Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
4.126
Cevap
61
Favori
162.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim meşhur curve. Kartına güvenen silikon kalitesi testi için bunu direk uygulasın. NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü] 

NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü]
  • xdeliruzgar kullanıcısına yanıt

Sonuclar duzeltilip eklendi.

• quote:

Orijinalden alıntı: xdeliruzgar

Evet unutmusum. Testleri yenileyip tekrar yukleyeyim

Şimdi olmuş. NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü] 

• Merhaba, bende aranızdayım, en kısa zamanda gerekli test ve sonuçları paylaşacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: imparatore10

Merhaba, bende aranızdayım, en kısa zamanda gerekli test ve sonuçları paylaşacağım

Hayırlı olsun.

Ultra olarak ekledim ama düz versiyon ise düzenlerim. Akabinde değerler, test sonuçları vs. bekleriz. NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü] 

• Katilim cok az.3080 sahipleri buraya toplansin daha temiz muhabbet donsun kartlar ile ilgili.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü] 

• _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

Şu an herhangi bir ses yok. İleride olursa güncellerim

• REDSTONE kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler.

Doğru eklemişsiniz. FTW3 Ultra. En kısa zamanda testleri paylaşacağım

• Selamlar. Bende aranıza EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING ekran kartı ile katıldım. Ürünü Vatan Bilgisayar'dan satın aldım.

3dmark test sonucum : https://www.3dmark.com/spy/14558303

User Benchmark test sonucum : https://www.userbench mark.com/UserRun/33979072 (linki birleştirince siliyor.)

CW çok hafif de olsa tam yükte var. Ancak dikkatli dinleyince fark ediliyor.

Setup'um şu anlık bu şekilde :

• Strix ile kapışmak isteyen FTW3 kullanıcıları için;

https://forums.evga.com/EVGA-GeForce-RTX-3080-FTW3-3897-XOC-BIOS-BETA-m3118560.aspx

Yeni bios, 450W a kadar powerlimit i açıyor.

• Merhaba Tekrar Herkese,

3dmar test sonucum: https://www.3dmark.com/3dm/51689348?

bir kaç saate furmark ve gpu-z sonuçlarını da paylaşacağım.

• 1 saat 10 dk Furmark burn in test yaptım (2560x1440)0X MSAA

O sırada ki GPU z değerleri aşağıdadır.

Bilgi sahibi arkadaşlardan ricam, değerler normal mi? Yorumlayabilirlerse çok sevinirim.

• merhaba;

palit 3090 gamingpro için sonuçları paylaşıyorum.

kartı biraz açtım oda palitin kendi programından, ondada durum şöyle;

benim anlamadığım şey şu, kart her programda başka mhz de çalışıyor gpu-z den takip ediyorum. mesela pubg de 1700 mhz civarı, 3dmarkta 1800-1850 arası değişti, ama mesela forza horizon 4 ü açarsam tam overclock değerlerinde ayarladığım gibi 2000-2100 mhz aralığında çalışıyor. nvidia denetim masasında 3d ayarlarına kendin karar ver deyip ordan da maksimum performans seçeneğini seçsemde birşey değişmiyor. powerım corsair 850w a80+ bir psu sanmıyorum güç sorunu çektiğimi. bu işlemler sırasında ortalama 350-380w gibi bir enerji çekiyor kart.

bu görüntü forza horizon 4 oynarkenki değerlerin sonuçları. ihtiyaca göre ortalama veya max değer gösteriyor. burda güzel mhz ve voltaj değerleri alıyorum, eğer bu değerleri 3dmarkta da almayı başarabilirsem sonuç çok daha farklı olacaktır eminim. çünkü dediğim gibi 3dmarkta 0.9v ortalamasında 1800 mhz civarı bir performans alıyorum. neye göre değişiyor bulabilirim inşallah.

bu arada bu sonuçta karta hiç oc yapmadan aldığım sonuçtu.

sıcaklık olarak 80 dereceyi pek görmedim bile, ortalama 77 derece gibi geziniyor. mesela oc li 3dmark sonucunu aldığım testte 76 derece görmüş en fazla. fan sesi konusunda ise falan otomatik kendisi ayarlıyor ben karışmıyorum;

sanırım böyle bir çalışma aralığı var. fan 60 dereceden sonra çalışmaya başlıyor, sesi %60 tan sonra artıyor. Oc li hali ile bile fan %57-59 arası çalıştırıyor kendisini. %59 iken ufak bir fan sesi yapıyor ama pek rahatsız edici olduğunu düşünmüyorum malum zaten okadar performansa bukadar seste oluversin :)

3080 oc lir bir kart almayı düşünüyordum ama bekleme süreci biraz uzun ve stresli olunca, üstüne birde bukadar bekleyip sonra 10 gb bellekle sorun yaşama riskide işin içine girince ilk bulduğum 3090 kartı aldım, palit kısmetmis ortalama olarak memnunum bir şikayetim yok.

20 gb bekleyen 3080 ci arkadaşlara selamlar umarım çok geç çıkmaz ve fiyatı beklediğinize değer. ben sabredemedim NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü] 

en son not olarakta, kartı gamegarajdan aldım ve nvidia kampanyası dahilindeki 2 koduda bana gönderdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KorhaN_ -- 15 Ekim 2020; 14:0:20 >

• _KorhaN_ kullanıcısına yanıt

Hocam bilgiler için sağ olun. Ben de palit rtx 3080 kullanıyorum dediğiniz durumu bende fark ettim. Mhz sürekli değişiklik gösteriyor. Size şunu soracağım forza horizon 4 de afterburner fps sayacı çalışmıyor, kendi fps sayacını açıyorum siz nasıl değerleri ayrıntılı görebiliyorsunuz?

• Selamlar, beni de ekleyebilirsiniz. Testleri kartı çözdükten sonra paylaşacağım.

Model: FTW3 Ultra, PSU Enermax Maxtytan 1250W, CW 0.

• quote:

Orijinalden alıntı: imparatore10

Çok teşekkürler.

Doğru eklemişsiniz. FTW3 Ultra. En kısa zamanda testleri paylaşacağım

Rica ederim, değerleri de ekledim.

Kasa modeliniz nedir? Şu anki hava koşulları için sıcaklık biraz yüksek duruyor. Muhtemelen hava sirkülasyonu ile alakalı sıkıntı var.

• _KorhaN_ kullanıcısına yanıt

Merhaba, hayırlı olsun.

Mümkünse 3DMARK linkini iletir misiniz veya GPU-Z sensör kısmından MAX değer içeren SS paylaşır mısınız? Şu şekilde değerleri net olarak göremedim.

Sizin de bir diğer arkadaş gibi kasa içi hava sirkülasyonunda sıkıntı var gibi duruyor. Artık yaz aylarında da olmadığımızdan daha düşük ısılar görülmesi gerekirdi. Eğer o noktalarda sıkıntı bulunmuyorsa; PALIT'in nefesi bu kadar denebilir.

• yigiterzin1 Y kullanıcısına yanıt

Merhaba, hayırlı olsun.

Ekledim, bekleriz.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.