Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.126
Cevap
61
Favori
162.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3080 sahibi arkadaşlar sizden ricam 1080p monitör ile kulanan varsa aranızda 144 veya 240 hz de oyunlarda özellikle pubg de gpu kullanımı ve fps değerlerini paylaşabilir mi? Çok teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Bende ev için 3080 Tuf düz model, işyerim içinde Strix oc modeli alarak aranıza katıldım. Tufu yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum, oynadığım tek oyun AC odyssey bu aralar. 4K 65 inç tv de oynuyorum. Htpc kasası olduğu için ( Fractal Node 804) ısı değerlerim haliyle biraz yüksek , yaklaşık 72 derece. Herşey full 62 fps ortalama veriyor oyunun benchmarkı. Valhallayı bekliyorum dört gözle. İşyerim için aldığım strixi yarın monte edeceğim. Takınca Sıcaklık CW timespy testini paylaşırım.

İlk aldığımda heybetli dediğim TUF strixin yanında cücük gibi kaldı :)

NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi APOLL0 -- 18 Ekim 2020; 13:57:53 >

• APOLL0 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun güle güle kullanın.Ben de düz TUF bakıyorum,benim kasam da COOLER MASTER SILENCIO 650.Yani kapalı,hava akışının az olduğu bir kasa.Değiştirmeyi düşünmedim memnunum kasamdan.Sizin kasada herhalde fan olarak 1 intake 2 de egsoz var değil mi,ben mi yanlış baktım.Peki fan sesi durumu nasıl ?

• quote:

Orijinalden alıntı: DRAGUT

Hayırlı olsun güle güle kullanın.Ben de düz TUF bakıyorum,benim kasam da COOLER MASTER SILENCIO 650.Yani kapalı,hava akışının az olduğu bir kasa.Değiştirmeyi düşünmedim memnunum kasamdan.Sizin kasada herhalde fan olarak 1 intake 2 de egsoz var değil mi,ben mi yanlış baktım.Peki fan sesi durumu nasıl ?

Teşekkürler hocam. Kasa default olarak 1 intake 2 egsoz evet. Ben fazladan üst tarafa 1 egsoz ekledim kasa tv ünitesine yanaşık olduğu için.. Bu kasa 2 bölmeli, PSU ve AIO nun olduğu kısmada 1 intake fan ekledim. Kasanın sağ ve sol odası tamamen birbirinden bağımsız. Fan hızlarını kasa ile beraber gelen 3 seçenekli fan kontrolcüsü kullanarak ayarlıyorum. Genelde en düşükte duruyor. Film müzik için sessiz şekilde kullanıyorum. Oyuna girince ısı arttığından haliyle AIO nun fanlarının hızı artıyor, ama oyuna adapte olduğumdan pek de rahatsız etmiyor açıkcası. Bir ara fanları komple noctua ile değiştirerek soğutma ve ses performansını bir miktar daha arttırmayı hedefliyorum.

• APOLL0 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, 2 kartla da ekledim sizi. Değerler gelince güncellemesini yaparız. NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü] 

• RTX 3080 / 3090 Undervolting – 100W Less = Same Performance?

UV meraklısı arkadaşları görelim...

@-MoDeStUs- @_Dominic_Toretto_ @Humboldt

• quote:

Orijinalden alıntı: REDSTONE

RTX 3080 / 3090 Undervolting – 100W Less = Same Performance?

UV meraklısı arkadaşları görelim...

@-MoDeStUs- @_Dominic_Toretto_ @Humboldt

Undervolt candır.Eksra watt tüketimine ısınmaya fan sesine son : )

• UV işlemine başlayalı yıllar oluyor, daha 30 Serisi ve özellikle 3080'ler ile beraber çoğu kişi bu olaya yeni adım attı.

*RTX 2080'de pek tutturamamıştım ama bunu dile getireyim. Veyahut umduğumu bulamadım desem daha doğru olur.

• cinaski12 C kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Pubg için ultra ayarlar 2k, 144 Hz için detaylar aşağıdadır. 1 saatlik oyun sonunda resmi çektim. Benim kasada hava akışı kısıtlı olduğundan ısınma biraz daha fazla oluyor.

FPS 130 - 145 arası değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imparatore10 -- 18 Ekim 2020; 16:48:25 >
  • Videoya dikkat...

• Selamlar. Bugun rm1000x psu siparişi verdim. İçerisinden 4 adet pcie kablo çıkıcak. 1 kablo 2 8pin olmak üzere 8tane çıkış var. Strix için 2 kablo 2-1 mi yapmam lazım. Yoksa 3 kablo 3 ayrı çıkış mı. Bazı konularda 2 + 1 sorun olmayacağı şeklinde görseller vardı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FAKAZLI

Selamlar. Bugun rm1000x psu siparişi verdim. İçerisinden 4 adet pcie kablo çıkıcak. 1 kablo 2 8pin olmak üzere 8tane çıkış var. Strix için 2 kablo 2-1 mi yapmam lazım. Yoksa 3 kablo 3 ayrı çıkış mı. Bazı konularda 2 + 1 sorun olmayacağı şeklinde görseller vardı.

Merhaba,

3 ayrı kablo da olur ama 2 tane de olsa yeterlidir merak etmeyin. NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü] 

• imparatore10 İ kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim zahmet oldu

• REDSTONE kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

• quote:

Teşekkürler.

Rica ederim.

Sistem kurulduktan sonra fotoları, değerleri vs. bekleriz. NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 18 Ekim 2020; 19:36:15 >
  • REDSTONE kullanıcısına yanıt
    1-2 güne kurmuş olurum sistemi. Psu değiştirmeden anlayamadım tam olarak bende 3080 aldığımı :)

• quote:

1-2 güne kurmuş olurum sistemi. Psu değiştirmeden anlayamadım tam olarak bende 3080 aldığımı :)

Hadi bakalım. NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü] 

*Tekrar dile getireyim; 3 ayrı kablo da olur, 2 ayrı kablo da olur. Montaj açısından zora sokacaksa 3 ayrı kabloya gerek yok.

• guguk kullanıcısına yanıt
    Yok hocam kartı taktığım gibi aldığım test di format atmadan yapmıştım. Format attım şimdi sonuç bu oc ile 12000 zorlarım sanırım.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.